34

Ze nigmar

преди 4 месеца

Последното седалище на ветровете ....след Мишо кофеина...:)))

33

И това е

преди 4 месеца

Изявление/ изказване- не знам кое е по- правило, на външен министър и още нещо? Срам ме хвана!

32

Анонимен

преди 4 месеца

В македония какви измислени грозни паметници има навсякъде. Направо ти се повръща от толкова псевдо национализъм, който със зор се опитват да ти го набият в главата, докато обикаляш в градовете.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Макетата са антибг и няма как да ги поткрепим. Щом искат война с нас ще я имат. Не ни интересува кой са избрали това си е техна работа.

30

Анонимен

преди 4 месеца

РМС? Какво е това? Някаква болест?

29

До Анонимен 22

преди 4 месеца

АЗ СЪЩО НЕ СЕ КЛАНЯМ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ...

28

Анонимен

преди 4 месеца

Та тая "европейска" песпектива я знаем. Заграбиха Македония и Тракия на България ноще 1878 г. и сега ни сервираха македонци и помаци а не българи и нямаме право на тия територии. Макетата не само не трябва да са в ЕС ами и в Македония. Имат Сърбия и Турция и се крият там.

27

До Анонимен 22

преди 4 месеца

АМИ ЕВАЛА НА ВАС ТОГАВА, ВСЕКИ, КОЙТО Е ВРАГ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е МОЙ ПРИЯТЕЛ...

26

Ахмед Пацулов

преди 4 месеца

ДПС е идинствената партия в балгария куято е направила ногу за народа, а ахмед доган е най-великият даржавник след ердуан за сички времена

25

АМИ УКРИТЕ И

преди 4 месеца

МАКЕТАТА СА ОТ ЕДНА И СЪЩА ПОРОДА...

24

Да си припомни

преди 4 месеца

БЮРМ бе заченат в Москва! Тито му е майка,Сталин е баща!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Повече отстъпки няма накъде да правим с теб!

22

Анонимен

преди 4 месеца

До До НАШИТЕ ВРАГОВЕ.. Тракия е много по-важна от Македония. Кой на кого я даде. Даже Турция ни даде една област в 1915 г, без война а после.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До До НАШИТЕ ВРАГОВЕ..23 - ЗАТОВА НЕ СЕ КЛАНЯМЕ И НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

20

До НАШИТЕ ВРАГОВЕ..

преди 4 месеца

А Великобритания я даде първо на Турция...

19

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Тоа в главата е кат Луй дьо Финес испанецот сефарадски с френски паспорт. Яко са ми любими некакви некакви такива. За тия ,дето не знаят Луй дьо Финес е испански аристократ.Те там аристократите са такива-мязат на бълхи като ей тоя Главчев. И това е га че кацнал на некое дърво.Па и на замразеният понамязва.Само се чудим дали не е и тоа извънземно от Сен Тропе .Лично питах ромката Бардо в Сен Тропе дали се лъжем или не. Нищо не ми каза.Само ме пита дали съм свободен вечерта.Сефарадски мор!

18

НАШИТЕ ВРАГОВЕ..

преди 4 месеца

НЕ МОЖЕ ДА СИ БЪЛГАРИН И ДА СЕ КЛАНЯШ НА РУСИЯ, КОЯТО ВЗЕ МАКЕДОНИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ И Я ДАДЕ НА СРБИЯ....

17

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Тоа в главата е кат Луй дьо Финес испанецот сефарадски с френски паспорт. Яко са ми любими некакви некакви такива. За тия ,дето не знаят Лук дьо финес е испански аристократ.Те там аристократите са такива-мязат на бълхи като ей тоя Главчев. И това е га че кацнал на некое дърво.Па и на замразеният понамязва.Само се чудим дали не е и тоа извънземно от Сен Тропе .Лично питах ромката Бардо в Сен Тропе дали се лъжем или не. Нищо не ми каза.Само ме пита дали съм свободен вечерта.Сефарадски мор!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Какво е РМС? Република Македония Северна? Служебния министър няма никакви права, по отношение преговори с държави. В случая , това изказване е абсурдно, защото е едно нищо! Задачата на служебното правителство е да организира избори и да продължи това, което е заложило парламента и предишното правителство.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Да обобщим.Вдигнахме ветото за да се подмажем на европейския съюз и макетата да впишат българите в конституциятя,колкото да не е без хич.Резултат, от ЕС ни показаха среден пръст с въздушно-капков шенген,сега от северна македония ни казват да веем под вода.Та защо свалихме ветото?