96

АБЕ, КИТАЙ .....

преди 1 месец

...ПРОИЗВЕЖДА--- АМА НЯМА С КОГО ДА ТЪРГУВА СТОКИТЕ СИ, ЗАЩОТО ВСИЧКО СТРУВА ПАРИ---- И АКО НЕ ГИ ПОЛУЧИШ, НЕ МОЖЕШ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПРОИЗВЕЖДАШ .....ХАХАХАААА......ВСИЧКО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ДОЛАРА И ЕВРОТО.....НИКОЙ НЕ ИСКА " РУБЛИ И БРИЧКИ"!!!

95

Зозо

преди 1 месец

Другарите копейкаджии да кажат защо в Китай още ядат паяци, змии, гущери, прилепи, кучета и котки? :)))))))))))))))))))))))))) Ами така е в БРИКС другари :))))))))))))))))))))))

94

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ БРАТСКИ КИТАЙ!

93

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

В знак на подкрепа към Унгария, китайците ще изнесат от София битака в Илиенци и ще го инсталират в Будапеща.

92

Анонимен

преди 1 месец

Скоро Орбан ще си отиде, а заедно с него и приятелството с китайските комунисти!

91

Анонимен

преди 1 месец

Си не дойде в България защото българските дрисофили са казали на китайците че България е руска територия.

90

Анонимен

преди 1 месец

АМИ ДА, АКО ЕС СТАНЕ КАТО УНГАРИЯ - НАВСЯКЪДЕ МАЗНИ ДИКТАТОРИ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ С РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА И ЕЗИКА - ОРБАН, БОЙКО, РАДЕВ..И ТОГАВА КИТАЙ ЩЕ ДОЙДЕ И КАТО ДОБЪР БАЩА ЩЕ КОЛОНИЗИРА ЕС И ЩЕ ДАВА ОРИЗ В КУПИЧКИ НА ЗАСЛУЖИЛИТЕ

89

Анонимен

преди 1 месец

Китай е опасност за европейската индустрия, а Унгария го играе полезния ииидиот. Троянски кон в сърцето на континента. Китай има 0 интерес към унгарския пазар, интереса му е да подчини Европа икономически, а защо не и политически.

88

Анонимен

преди 1 месец

Я обясни как четвърта година "Баце" не бил в политиката! Вероятно пишеш за Бойко Борисов, който беше премиер до 12 май 2021, сега сме 10 май 2024. ББ си остана шеф на партията ГЕРБ. ББ е шеф на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, която участва в управляващата коалиция ДПС+ГЕРБ-СДС+ПП-ДБ. Сега ББ си има и подчинен служебен премиер. Хайде обясни за четвъртата година!

87

Христо Христов

преди 1 месец

До 81 "Китай нне е Германия или Франция. " - така е. Китай се развива за разлика от вече умрелите германия и франция.

86

Кофти, а?

преди 1 месец

ЕСССР няма нищо общо с Европа и е най-голямата опасност от унищожението и.Все още имало и суверени държави като Унгария (и Слава Богу), които да решават сами съдбата си, вместо да изпълняват прищевките на неолибера3тфашоглобали3ците Урсулю Фродолайнен и подобните и цветнополови и33вратеняци. За съжаление колонията БългЕрия не е суверенна държава и е на ръчно управление от ПосолствоТО

85

Христо Христов

преди 1 месец

"Далеч от твърдостта, демонстрирана от европейците пред търговските напрежения с Китай, " - я посочете ПОНЕ ЕДНО твърдо изказване? Само пожелания, които Китай може да забрави часове след срещите.

84

до 95

преди 1 месец

Зозче, ша ми подминеш дедовия, Унгария нямат един лев дълг и ще вървят напред, да най голямата инфлация имат на книга защото не я крият като другите и защото ЕС им подлива постоянно вода, който не слушка и не се подчинява болшевиките от ЕС си имат методи да го вкарат в пътя, същото правят и краварите в турция, защото и ердогито не слушка и си купува руско оръжие вместо тяхно. Много си далеч от нещата ЗОЗО нещастно.

83

Зозо

преди 1 месец

Другарчета комунисти, в Унгария БВП на глава е 18000 долара, а в България 15000 долара. Ама там май е по-скъпичко, а? Клоуни руски смешни сте. С гаранция до 1-2 години ще ги подминем. Само да има редовно правителство например ГЕРБ-ДПС.

82

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Орбан, така се прави богата нация - много инвестиции, работни места и вече унгарците са подсигурили поминъка за поколения напред. Нащите поколения само да станат на 18 и веднага заминават зад граница да търсят препитание. След 50г заради политиката на Орбан Унгария ще е с двойно население и ще търси как да се разширява, а ние ще сме двойно по-малко и ще сме апетитна хапка за съседите си - без икономика няма армия, без армия няма държава!

81

до Зозо

преди 1 месец

А у нас канадците заграбиха добива на злато а американците на всичко друго. Смешно ли ти още - смей се де ?

80

Зозо

преди 1 месец

Мдааа в Сърбия Китай им изкупиха всичко. Добиват им златото и лития за жълти стотинки. Сега и в Унгария мъчат. Смешна работа :)))))))))))))))))))))))))

79

Анонимен

преди 1 месец

До Потресаваща липса на- и защо намесваш Баце- четвърта година Баце не е в политиката, когато трябваше да влезе един нахилен *** го спъна- а точно нахиления обещаваше да сме едри производители на батерии и тоя *** заедно с Инпексова направиха 27% инфлация, а БГ потъна в тъмнина, лятото на 2021г дизелът стана 3.90лв/справка ФУЕЛО/- това е моделът Баджанак-

78

Зозо

преди 1 месец

Хахааааа, то за това в Унгария е най-високата инфлация в ЕС :)))))))))))))))) Румъния отдавна ги подмина по всичко.

77

Анонимен

преди 1 месец

Орбан да внимава, че Раши стан се напълниха с юани и никъде не ги приемат- да не се окажат в БРИКС, те тогава гледай как ще го приземят унгарците.