245

Анонимен

преди 1 месец

Ми украйна и тя избива невинни хора в Луганск невинни хора в Крим невинни хора в Донецк да не говорим , но и невинни хора в Белгород и Курск. ...

244

Мечкадаря

преди 1 месец

Каква мечка!? Руска проскубана увсъ. За *** не става. Непабедимая вече трета година се напъва, но нищо не излиза.

243

До 240

преди 1 месец

*** пропагандират война, но Русия я води, избивайки невинни хора. Май ви е влязла съветска кал в ушите и очите. За главите няма да споменавам, че там дрънчат гюллета.

242

Хаахх

преди 1 месец

Е досега нали се биха с нато какво ги бърка.Руска лъжлива и некъдрна работа.

241

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли малко неудобно сорросоидите открито да пропагандирате война ?!?

240

Еврей

преди 1 месец

Израел има мощна щатска авиация, съвременни и модерни западни оръжия и за нула време премаза аятолашкия бaшибoзyk, a Русия след три години война не можа да превземе нито Киев, нито Одеса. Катюши, слънцепекове, боНби по 300 кг и накрая две обезлюдени селца "победени". Браво!

239

До 229

преди 1 месец

Като станат европейци и тръгнат по света, няма да има кой да се бунтува в земите налазени от блaтнuцuтe.

238

Анонимен

преди 1 месец

До До 215РФ не бърза с войната. Искат да унищожат колкото се може повече техника, оръжия и армия на противника. После всичко ще си дойде до логичния край

237

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли малко неудобно сорросоидите открито да пропагандирате война ?!?

236

Е,бравос

преди 1 месец

Един техен управник убедено говореше следното - Вдигане на пенсионната възраст НЕ БУДЕТ? Трети президентски мандат НЕ БУДЕТ? Промяна на Конституцията НЕ БУДЕТ! Война с Украйна НЕ БУДЕТ? Мобилизация НЕ БУДЕТ?Може ли да се вярва на Русия? НЕТ и НЕ БУДЕТ!!!

235

Анонимен

преди 1 месец

До по долно мнение. Какво им пречи на украинците да преговарят че да не са жертвен агнец ?!? Пречи им Горделивостта но тя е грях и ще ги погуби.

234

Анонимен

преди 1 месец

На Русия кво и е виновна Украйна, че в Европа много държави влязоха в НАТО? Като не е съгласна, да нападне НАТО! Както виждаме от сегашните събития, държави влизат в НАТО заради изключителната агресия на Русия към по малките съседи (без Китай), затова и Украйна даде такава заявка! Русия е катализатор на разширяването на НАТО на изток, а НАТО е военен съюз за защита точно от руската агресия. По ясно не мога да го кажа!

233

82-ОМБР

преди 1 месец

Ей мустак ние обичаме опасното,затова ще пратим части за утилизиране на вашите момчета,а след това ще полазим жените им за да ги катеричкаме

232

Анонимен

преди 1 месец

Отделно на опоркаджията още не му стана ясно че целите на операцията не са вземане на нещо си. Целта е показно. Какво се случва на майданаджии и соростаци с цветните пролети. Целият свят гледа и се учи. Руснаците могат да върнат есрки противник в каменната ера и да го оставят жив да се злоби и да наглее и да заставя за "помощи" според плана на американците.

231

Анонимен

преди 1 месец

тия украинци станаха жертвения ягнец на целия свят....

230

Анонимен

преди 1 месец

Катюшите и другите оръжия са си ефективни. Хората са казали че незаредена пушка един път на 100 години стреля. Английските лордове си държат пушки с английска сол за защита в замъците. Умнокрсивият като го назначат за прислуга и отиде да обира замъка лорда да му напълно заддника с английска сол.

229

Анонимен

преди 1 месец

Променкаджията с опорките бая зор ще види ако му обяват военно положение натовците. Кухото наркоманче дори не знае че няма да може да избяга, границите се затварят и ще дойдат черни да спи с тях на двуетажни легла.

228

До 215

преди 1 месец

Катюшите са оружия от ВСВ. Всички виждаме "мощта на Русия. Трета година и един Киев и една Одеса не можаха да превземат. Язък за яйцепека и чушкопеците им. Пълна скръб.

227

Анонимен

преди 1 месец

Украйна не е член на НАТО,за да вкарват войски там.Разберете най-накрая,че дори руснаците да се изнесат укрите от източната част не желаят киевския режим и ще се бунтуват.На две ги е разделила хамериканската пропаганда,за да ги краде незабелязано докато те се карат по между си.Продавали са им руска газ с надценка като са им обяснявали,че е европейска,а сега по същата схема крадат цяла Европа.

226

Дон Кикот

преди 1 месец

Да не стане накрая както в оня лаф: А си пръднал а съм се мръднал.