205

Костя

преди 1 месец

Лавра,чакам те на телефона.

204

Вова

преди 1 месец

Зингаревич, как върви прането на заграбеното от Украйна в Ботев Пловдив? Да не забравите да плащате на тролчетата редовно!

203

БГ сме с Украйна

преди 1 месец

можеше да се говори преди руските терористи да са избивали цивилни и деца в Украйна .. преди да са разрушили домовете им. Сега вече е късно. Може да се говори за присъди в Хага и репарации.

202

Мда

преди 1 месец

Още много десетилетия в московските блата сами ще си приказват. И ще плащат. Всяка счупена тухла и отнет живот в Украйна.

201

505

преди 1 месец

Говерете си с ким чен ун

200

Пловдив

преди 1 месец

Той,не се оплаква,как преговори без Русия,тя е поставила условията,другите са без значение.

199

Анонимен

преди 1 месец

Сергей Лавров отговаря на Лойд Остин, който по-рано каза: Ние няма да загубим в Украйна. Сергей Лавров му заявява: Ето как си признахте, че вие воювате срещу нас в Украйна.

198

Анонимен

преди 1 месец

Лавров сам да си говори като няма с кого!

197

Анонимен

преди 1 месец

Абе лошо няма точно твоя генофонд да се изчисти, но защо трябва да се чувстваш съпричастен към славянските гени?! Българите сме ***, което ни прави без генетична стойност. Войната в Украйна е за ограничаване на славянския ген като потенциално способен да контролира еврейския такъв. Все пак Хазария е разбира от Киевския руснак Светослав 1! Жалкото за Русия е, че след биохакинга на Син Дзинпин в момента във Франция, Китай ще нападне Сибир.

196

rambaldievskievich

преди 1 месец

А, бе, модер автор ите! Каква цивилизация, какви кобилица, бе?! Цвили и кобили, бе!

195

Шаши

преди 1 месец

Със западните кифли не е възможен нормален разговор. Все едно да разговаряте с някой боневист от съдери София. Звездите каквото им наредят, това ще е.

194

Анонимен

преди 1 месец

С крепостни голтаци няма кой да говори! Айде марш, нагли руски поробители! Разбирам поне да бяхте богати, поне населението ви да не беше от тотални пияндета, живеещи до 40 и със среден доход извън големия град 150$.

193

Сата НАТО

преди 1 месец

Ние нормалните хора казваме слава само и единствено на България,глуп ендер... -----///----- България в момента, а и от доста време, е пародия на държава, с *** пародия на ръководство и докато не се изрине всякаква русофилщина, а Зеления чорап и Тиквата да се обесят, няма да мръднем от дъното.

192

Алекс

преди 1 месец

Чебурашките да се изтеглят до границата отпреди февруари 2022 год. и може да се появят кандидати за сериозни преговори.

191

82-ОМБР

преди 1 месец

И ние имаме атомни бомби,ще се пържим щом трябва,но няма да е руско!!!

190

Анонимен

преди 1 месец

Какво има да се говори с тея главорези? Само защото имат атомни бомби си мислят, че всякакви престъления са им позовлени.

189

Анонимен

преди 1 месец

Загубите им са от бившите сепаратисти,наемници и запасняци.Армията им е непокътната -----///------ Нали! Те сичките им танкисти, артилеристи и пилоти, които отидоха при Кобзон, са се пандизчии и наемници. А бившите сепаратисти и мобилизираните от "новоросия", тях не ги броим за хора...

188

СМЕХ....

преди 1 месец

РУСКИЯ КАТЪР, ДА ПОЧНЕ ДА СИ ГОВОРИ, САМ..ХАХАХА

187

82-ОМБР

преди 1 месец

След 3 дни...след месец...след превземането на Херсон...след доставките от С Корея...след превземането на Авдеевка...след два месеца...ццц!

186

Анонимен

преди 1 месец

С терористи не се преговаря.....с лошодей хич