32

Анонимен

преди 1 месец

До 30 "..засега се справя в пъти по-добре.." Изброй три неща, с които се е справил. Знам, че няма, ама питам ей така, за да се посмеем.

31

Историка

преди 1 месец

Мръсен комунист и ДС-ар.Твоите предци бутаха църкви в България.

30

Анонимен

преди 1 месец

Този тарикат произхожда от "будно комунистическо семейство", както им казваха навремето на партийните. Те си бяха атеисти и даже следяха кой ходи в църква, за да го накажат. Нека другарят Терзиев не се прави на вярващ сега, нещо не му се получава

29

Анонимен

преди 1 месец

Смятам, че Васил Терзиев засега се справя в пъти по-добре от Данче-Фъндъче. София започва да заприличва на истински европейски град.

28

Анонимен

преди 1 месец

Да потретя за Редакцията и по скоро човечето което се мисли за фактор триейки нечии мнения!Не може едно същество което се отрекло от най Святото,своите близки в името на власта пък били те и сатрапи от ДС да говори за ценности,смирение и разбирателство!Пак ви питам,какво нецензурно виждате в тая неудобна истина,че си позволявате да триете тия слова?

27

Анонимен

преди 1 месец

Прайд до дупка срещу ГЕРБ

26

Анонимен

преди 1 месец

Дела трябват, Васко, а не думи! До сега с делата се дъниш. С думите също. Кво правим?

25

Защо изтрихте

преди 1 месец

Коментар описващ мизерията в София?!

24

Евроатлантик

преди 1 месец

20 години ГЕРБ-ДПС крадяха и ограбваха София! Време бе да се сложи край на това престъпно управление! Днес столицата е в доби ръце и хората го усещат. София никога вече няма да се върне в лапите на мафията ГЕРБ!!

23

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление великденската риторика няма нишо общо със истинската суета на политиците ни.Те нямат никакъв християнски език, а са или нагли лъжци и лицемери или откровени простаци.

22

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Кои са Вяра и Надежда и има ли изтекли в нетя снимки (ама с повече от нужното подробности, кой, какво, в кое, с кое, ...) какви ги е вършил малкийот кадесейчо с въпросните 'руспии, инфо от къде са "набрани" (примерно от пл. "Македония"), общината ли плаща etc. :).

21

Анонимен

преди 1 месец

Винаги лъжците призовават за надежда и вяра. Това са техните инструменти, с които лесно да манипулират жертвите си.

20

На бок лу ци те

преди 1 месец

Които живеят по центъра паркирането трябва да им излиза не златно а платинено и сега внимание не е целта да съберете пари а да се ограничи центъра на града от коли!!!!

19

someone

преди 1 месец

Да смирението е сила- смирявайте се докато ви крадем и държавата и града ви се сриват.

18

Анонимен

преди 1 месец

Иордечка 20 години гледаше тъпо и бездействаше. Дано да не последва нейния пример.

17

Arm

преди 1 месец

Не разбирам какви са причините за всички хвалебствия за този кмет. Аз също гласувах за него, но това което виждам е че нещата стават по-зле и по -зле в София. В момента улиците, след като премина зимата привличат повече на лунен пейзаж, от колкото на улици. В предходните години поне винаги в този период от годината се ремонтирана. Кмета на черта "пет" линии за паркиране, при това не правилно и вче е голямата работа. Наистина не разбирам и съм доста разачоравон. Мина доста време, а София става по

16

Анонимен

преди 1 месец

15- обясни как "всякак" го подкрепяте- краде/не краде има ви подкрепата- така ли?!

15

Василка Терзиева ДС

преди 1 месец

Готвите ли се за парада?! Начело ще съм аз и моята заместничка Мис Бони!

14

Анонимен

преди 1 месец

Гласувах за Васко Терзиев и изобщо не съжелявам. Много умен и кадърен кмет излезе от него! Желая му успех и поне още 2 мандата да изкара. А ние, софиянците ще го подкрепяме всякак.

13

Анонимен

преди 1 месец

Софиянци следващата коледа ще украсят площадите с уммно-креесливи, а черешката на тортата ще бъде васко ухото висящ от кран над паметника на руската армия! Друг вариант е да сложим ухото на мястото на звецдата на коледната елха.