105

Симо

преди 1 месец

До Верваме ви!!!Абе, че са сбъркали снимката, сбъркали са я. Ама и ти си далеч от целта. Както и да гледам, на снимката е индийски Су-30МКИ.

104

СПАС

преди 1 месец

ТЯ ОКРАИНА НЕ СЕ ЛИ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РФ?:)))......ИЛИ ЗА СЕГА САМО 30%?:)))ВАЖНОТО Е ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА ДА СЕ ПРОВЕДЕ ПРАВИЛНО!

103

82-ОМБР

преди 1 месец

Хиляди тонове скрап,ръце,крака и пушешти навред тела,бягащи солдати! Изглежда колета е пристигнал в Часов Яр ;)))

102

Верваме ви!!!

преди 1 месец

На снимката сте сложили френски Еврофайтър Тайфун даже с френското знаме на опашката, а пишете какво е бълнувал Зеленски, като е опънал 4 линии бело наведнъж. Верваме ви!!!

101

Анонимен

преди 1 месец

Хаха...свалили самолет!?РУСНАЦИТЕ ТИ СВАЛИХА ДЪРЖАВАТА БЕ,ВАМПИР ПССИХЯСЪЛ!!!ИЗБИХА ТИ ХОРАТА!Ловите ги като зайци по улиците,вчера гледах как един нещщастник скочи от 5 етаж,само да не го набарат копоите!Масово се предават по фронта твоите "герои"!Много ви глезиха руснаците вас!Трябваше да ви запукат с големите шамари още от началото-всичко щеше да е свършило още преди 2 години,ФФАШАГИ ГГНУССНИ!!Ще си го получите-руснаците идват и с тях идва края!!

100

Анонимен

преди 1 месец

Ей не им върви днес на кремълските сатанисти: първо техен самолет избомби тяхно село, после украинците пратиха СУ-25 за старо желязо при Сатаната. До края на деня кой знае колко още божии наказания ще понесат сатанистите на Кремъл.

99

82-ОМБР

преди 1 месец

Събрали се дузина русофили тук,за да се окуражават взаимно;))))

98

Анонимен

преди 1 месец

До 121: нацистите и фашистите са в Кремъл и лигите им. Те са също така и сатанисти защото лично Путлерини помилва цяла орда сатанисти и канибали. Пък и кремълците винаги са били безбожници, а то се оказа, че просто богът им е Сатаната и затова разрушават църкви и карат слугите си да правят ислямистки терористични атаки в църкви.

97

Анонимен

преди 1 месец

Узурпаторът от Киев, актьор по професия, е един изпечен Лъжец и мошеник, който не спира да бълва брутални лъжи и пропаганда. Обикновените украинци отдавна не следят телемаратоните с гнус.ните лъжи. Следят ги само промитите мозъци и пенсионерите. Украйна се събуди, въпреки бруталната пропаганда, която облъчва украинците последните 30 години. Проектът на Запада - Бандеровска Украйна е на път да приключи.

96

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски се похвали, че Христовите войни от Украйна са наказали еретичният, сатанисти, хомосексуален путлерофашистки режим като са изпратили още един путлерофашист при Сатаната преди да успее да изяде още едно дете или да жертва невинни цивилни в името на господарят си Луцифер. Колкото повече путлерофашисти загиват в Украйна, толкова по малко путлерофашисти ще бранят трона на Антихриста в Кремъл когато армията на човечеството отиде да го праща при баща му Луцифер.

95

82-ОМБР

преди 1 месец

Всеки човек който лъже,рано или късно в своя живот си дава сметка,че е лъгал само и единствено себеси! Това осъзнаване може да се случи дори докато испускаме последния си дъх. 107 по-скромно го карай с vpn

94

Нане Вуте

преди 1 месец

До 114 Осраинец и национална чест??? Ти нормален ли си??? Тия и децата си продават, ти за национална чест говориш!!!

93

Анонимен

преди 1 месец

Бунгурчето е нищожно, озлобено двукрако с нула самочувствие, което намира смисъл за вегетирането си само като се прикачи към някой друг и си представя, че е част от нещо голямо. И украинците, и руснаците, и американците имат национална чест и правят нещо за държавите си. Вие не сте част от нация, дори и от племе. И за съжаление сте мнозинство в загиващата ни държава. П.с. не говоря за всички българи, а само за онези, които злорадстват заради смъртта на хора.

92

Анонимен

преди 1 месец

До всички евроатланти и други такива с по - различни от стандартната сексуална ориентация : - на "КРАСНАЯ ГАРА" в Брянска област са изложени подбити с увиснали уръдия и клепнали уши Абрамси и Леопарди , фотографии може да се намерят в соц. сетях RU.

91

Нане Вуте

преди 1 месец

Дори и да са го свалили / в което се съмнявам/ , една птичка пролет не прави! Когато започнат да свалят по 10 на ден , може да се надяват на нещо!! А това ще стане на куково лято!!!!

90

Анонимен

преди 1 месец

Пропахандата и настъплението си върви.

89

Егати

преди 1 месец

Козяшките зюмбюли, имате по малко акъл една корнида..Купете си малко AI белким не се блъскате в дърветата като ходите по улицата .

88

Дo 98

преди 1 месец

До Свалили цървулиДа, бе! И крайцерът Москва не е потъвал, и самолети не са сваляни, и Черноморският флот не е предислоциран в Новоросийск, и бункерният многократно посети храбрите си войници на фронта. С една дума - всичко върви по план. Руско-путински!

87

82-ОМБР

преди 1 месец

Кви ги дрънкаш бе!? Зеленски не е бил никога голословен като кремълския луд...по план ли върви "спецялната"?

86

Анонимен

преди 1 месец

А пък 110-а механизирана бригада, поздравява Зеля с парчето "Fu ck Joe Biden"