40

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИТЕ ХЕМ ИСКАТ ВСИЧКО, ХЕМ НЕ ПРАВЯТ НИЩО, ХЕМ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е КРИВ, ХЕМ САМО СЕ ОПЛАКВАТ.

39

Анонимен

преди 1 месец

САЩ имат отработени технологии за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите и 45 години комунизъм пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.

38

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТ В НЕЯ НЕ ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ

37

СТРАНДЖАТА за 32

преди 1 месец

До АнонименДРОГАРИ! Хич да не се притеснявате, ще живеете много добре когато отидете при Тодор Живков! Прави сте, демокрацията *** разкърти! Но спасение има - при бай Тошо в рая на товариш Сталин.

36

Анонимен

преди 1 месец

Виновни са 45 години социализъм.

35

Българин

преди 1 месец

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

34

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИТЕ СА РАЗВАЛЕНИ ОТ СОЦИАЛИЗМА

33

Българин

преди 1 месец

Според мен ЕС се развива добре, зелената сделка си джитка супер, икономиката си буха на макс, изобщо добре се развиваме в ЕС и НАТО. Аз съм много доволен от ЕС и НАТО, този път ние българите направихме правилния избор.

32

Анонимен

преди 1 месец

НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕТЕ. ВСИЧКО ДЪРТО И ЧЕРВЕНО ОТИВА В ГРОБИЩАТА.

31

Анонимен

преди 1 месец

Факт е, че при Тодор Живков се живееше 100 пъти по-добре отколкото при Борис трети, както и че сега се живее 20 пъти по-зле от по времето на Тодор Живков. Останалото няма значение

30

До 20

преди 1 месец

Цар Борис е бил интелигентен, културен и фин човек, с обноски, аристократ. А ТЖ беше див правешки селляндур и кремълска подл0га. Понеже беше изпълнителен и безгръбначен, Кремъл го държа на власт 30+ години. Накрая Горбачов му би шута, защото не искаше дъртаци във властта. Тогава започна фалшивия преход и управлението на довчерашната тодорживкова прислуга.

29

Анонимен

преди 1 месец

Във всеки регион в страната има високотехнологични болници, които обслужват тежки и специфични болни пациенти, и това са университетските клиники.

28

Анонимен

преди 1 месец

Христо Христов, а ти за кой гласува последно?

27

До 21

преди 1 месец

Държава имахме при цар Борис - с национална политика, с родолюбив елит, с традиционни български ценности, идващи от българското село. Комунистите унищожиха вярата и разпространиха атеизъм и суеверия, унищожиха селото и натикаха хората в панелки, унищожиха националния идеал за обединена България и подариха Македония на Югославия, унищожиха родолюбието и го замениха с измислен комунистически интернационал, унищожиха икономиката и оставиха една фалирала държава.

26

Христо Христов

преди 1 месец

До18 "Управляват ни алчни и безкрупулни хора,а народа е една безкритична маса" - "народът" СТЕ неграмотните и некадърни про'с'таци дето СИ избирате да ви управляват срещу това да ви ДАВАТ една МРЗ. ФАКТ.

25

Анонимен

преди 1 месец

12 виждал си ти западния човек само по руския первъй канал, ватенко.

24

дърт

преди 1 месец

До АнонименИ как да я потърси, като целия репресивен апарат стои зад гърба на политиците!

23

ааа 2

преди 1 месец

ЕС и САЩ убиха България и наорда като е *** и не го разбира какво ще направите по въпроса ??!!?! не виждате ли че 90 % от народа е ГОЛА- ВОДА ! народа е политически , финансово и иконмически невеж и НЕГРАМОТЕН и си заслужава съдбата !

22

Христо Христов

преди 1 месец

Не трябва да има измъкване, освен към оня свят. Неграмотен и некадърен матрял гласуваш ЕС да го управлява срещу една МРЗ не заслужава да съществува!

21

Тенгри кан

преди 1 месец

Както казах и преди години, това е Краят на Българската държава. Ако вие си мислите, че има фючър, значи или имате много пари и те ви дават измамно усещане за живота или сте глъви по природа и същество и така и ще си умрете, без да разберете. Сега, ще усетите наживо, как са се чувствали дедите ви, когато са губели държавите си, т.е. губели са себе си! Тоз проф. също е от тях. Той не мой да разбере, че ЕС и САЩ убиха България!