250

Анонимен

преди 1 месец

Украинците използват тактиката на Зеленото смути.

249

Дарк

преди 1 месец

Ха,ха,ха!"Тактика на месомелачката"!В окото ми плава ли кораб?Точно обратното е Руснаците ги обстрелват докато не отстъпят поредната позиция Метър по метър,а народа е казал,че капка по капка язовир прави.20 пъти увеличиха производството на снаряди за година и ако трябва и още сто пъти ще ги увеличат.Има да чакат да им свършат ресурсите и странно защо и инженерите?Руснака плаща за литър бензин десет пъти по-малко от нас &имат си го в излишък и всичко останало Дори потребява повече от немеца.

248

Анонимен

преди 1 месец

Малка поправка - тактиката на месомелачката е смиляне на всичко дето мърда с фаб-ове и артилерия и след няколко дни непрестанна бомбардировка идват руснаците да броят откъснатите хохали предвождани от бляятмобила. За оцелелите хохааали остава да се успокояват с крилати фрази като "слава нещо_си", "ние побеждаваме", "на плаж в крим" и т.н.

247

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски губи повече войници на ден на фронта, отколкото успява са излови насила по улиците и да ги прати и те да умрат. Армията му се топи. Американската помощ е безсвислена - само удължава агонията на Украйна и унищожава мъжете й. Накрая Зеления ще помаха от самолета на вдовиците и сираците и ще избяга в имението си в Англия. Честито на вързалите му се.

246

Евролибераст

преди 1 месец

Реве ми се жално ,но Укрия,НАТО и Европата са едно голямо довиждане.

245

Анонимен

преди 1 месец

Горят като кибритени клечки: Още един подбит Абрамс в колекцията на ВС на РФ.

244

Говедовъд

преди 1 месец

Укрите изстрелват 8-10 пъти по-малко снаряди,а пък жертви давали руснаците!Айде холан!

243

Анонимен

преди 1 месец

А колко Украинци загиват на ден? Значи са повече от 1000 ! Незаконният им " президент" Зеленски,ако бъде Убит,войната приключва!

242

Дарк

преди 1 месец

Как броят убитите руснаци след като отстъпват?

241

Европееца

преди 1 месец

Нали преди повече от година се твърдеше, че Путин е новият Сталин и пращаше жива маса въоражена с лопати на сигурна смърт? Умираха по 4000руснака всеки ден?! Какво стана? Как успяха не само да удържат контраофанзивата ами и те да преминат в настъпление? Да продължаваме ли да вярваме на безпристрастните европейски медии? Да продължаваме ли да вярваме на Макрон, Урсула и Шолц, че Русия е икономическо джудже и ще победим?

240

Анонимен

преди 1 месец

"По украински данни в момента при атаките загиват над 1000 руски войници дневно."... а според Зеленски урайна е загубила 31000 само души от началото на войната. Ако Русия използва дезинформация, тогава това което идва от Украйна и западните медии е направо фантастика и басни за ***.

239

до агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Те и миналата година пристигнаха много ракети, ама фронта си върви на запад!

238

Анонимен

преди 1 месец

Главнокомандващия клоун получи каквото искаше, освен това 25 г. материалите и инженерите на руснаците щели да свършат и край с тях. това може да го измисли само многооо умен и.дЕот.

237

Нахранени от Козяк

преди 1 месец

Миси-роци-те на днес.бг пак са ги нахранили с зелени гущери от Козяк 16 ! Неспряха с плоските си лъжи и измислици . За тяхно съжаление много от нас сме служили и може да оценим трагичната обстановка на НАТО и проски пушечното месо хохли.

236

Анонимен

преди 1 месец

Бе те на Сирски нали така си му викаха - месомелачката, бе скрита руска лимонка си е той, колко хох-ляци измря-ха заради компетентното му командване ехеееееееееееее

235

Анонимен

преди 1 месец

"Тактика на месомелачката" е саркастичният термин, използван в Украйна, да да, техен си е и жертвите са си техни, само дето пресата политкоректно ги преписва на руснаците.

234

Анонимен

преди 1 месец

Скоро на зеленото Джуде че му видят сметка не Русия а точно някой украинец ,той затова се крие в Полша

233

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Тепърва ще има повече от 1000/ден. Ракетите от Америка пристигнаха. Другата седмица в Блатото ще е заря.

232

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски няма полезен ход а пък не му и трябва, той ще си получи заслуженото.

231

Евроатлантическо

преди 1 месец

баламосване като за ***.