99

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 102 "ATACMS са се отклонили от курса и са паднали в морето" Ееее, и сега няма да видим доказателства, че е имало такова нещо. Мдаааа.

98

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 98 Така е, но това няма нищо общо с разговора. Всъщност, явно не осъзнаваш, че с "примерите" си сам си противоречиш.

97

Русия е

преди 1 месец

Дупката на Азия мечтаеща да е в Европа

96

Анонимен

преди 1 месец

до 101 Няма украински фашисти в Украйна викаш? А кои изгориха жив българин в Украйна ве, кравар скааапан? Кои палеха български знамена в Украйна веее, кравар? Руснаците или украинските фашисти? Казвай бързо вееее???

95

Анонимен

преди 1 месец

"нещо не разбирам, пускат ракети по киев, има разрушени жилищни сгради - тва са отломки от украински с300" - Тук руснаците казват, че са осуетили нощната атака. Това не означава, че са ги гръмнали и разрушили. Най-вероятно са им въздействали с РЕБ-системи, ATACMS са се отклонили от курса и са паднали в морето преди още да достигнат брега.

94

До 95

преди 1 месец

Ами украинците и без да имат флот са отправили на дъното или повредили бая руски кораби, което само по себе си не говори добре за братушките. Относно украинските фашисти - спри да гледаш рашън тв. Всеки, който е стъпвал в Украйна, ще ти каже, че там такива няма. Виж за Русия не сме сигурни.

93

Анонимен

преди 1 месец

До 96: Така е! Украинците не смятат, че Русия им е братски народ. добре сме си свършили работата. И затова сме световния хегемон. Хахахахахахахахахахахах. Дайте ми още пуканки моля!!

92

Анонимен

преди 1 месец

"американците ви баламосват със стари оръжия и вие си вервате" - ATACMS ли е старо оръжие? ATACMS е аналог на руския "Искандер", но с по-лоши характеристики от "Искандер".

91

Анонимен

преди 1 месец

До Американец 94 Украинците не мислят, че руснаците са им "братски" народ.

90

Анонимен

преди 1 месец

до 92 Че за кво са им военни кораби на братушките в Черно море, като украинските фашисти нямат военен флот?

89

Американец

преди 1 месец

Ама как ги насъскахме братските славянски народи един срещу друг :))) Голям кеф! Няма по-сладко щастие от това!!!! Хахахахахахахахахахахахахахах. Дайте ми още пуканки, моля.

88

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 91 Ако са живи и задържани, това автоматично опровергава, че са убити. Ти забравяш за какво спориш - за това, че една лъжа може да бъде опровергана с доказателства. Взе да говориш за "пропагандата" за "убитите" украинци, на което ти се отговори, че руснаците са я опровергали. Така тяхното твърдение има потвърждение, не защото украинците са казали или не нещо, а защото руанците могат да го ДОКАЖАТ по един или друг начин. По същата логика - сега няма ДОКАЗАТЕЛСТВА за твърденията.

87

Анонимен

преди 1 месец

Аха, повЕрвахме ви! Вие и танковете Леопард бяхте ги унищожили на бойното поле още преди да бъдат доставени на Украйна. Обаче за своите самолети, кораби, нефтени рафинерии удобно мълчите. Колко кораба са останали в Черноморския ви флот и защо го преместихте от Севастопол в Новоросийск?

86

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 86 "Какви доказателства" Руснаците показаха, че държат въпросните войници, такива доказателства.

85

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен86 шаши, от нощес спирал ли си се? толко ли са дигнали надника? можеш и без ток, кви са тия зверски напъни по време на свети празници?

84

Сата НАТО

преди 1 месец

Когато започне истинският рокендрол, че има наведнъж поне 150 дрона, MALD, HARM, и в следващата вълна още толкова, но примесени и с ATACMS. До тогава тези ПВО батареи, дето сега се хвалят, че ги бройкат от въздуха AWACS, MQ4 Triton i RC 135 Rivet Joint и сателити за оптическо наблюдение, за да ги затрият с по-евтини средства.

83

читалище заря

преди 1 месец

нещо не разбирам, пускат ракети по киев, има разрушени жилищни сгради - тва са отломки от украински с300. пускат ракети по крим, работи с300, няма нанесени щети. по одеса ли са стреляли нощес, по варна ли...

82

Анонимен

преди 1 месец

до 84 Какви доказателства бе, самсуняк краварски от руснаците? Самите украинци казаха че смъртта на персоналът на острова и черния ангел с изтребителя са измислица, маааалоумен кравар!

81

IQ 3.14

преди 1 месец

бойната глава на последния атакмс дето беха свалили се оказа по каталожен номер скоростна кутия за мерцедес спринтер. де да видиме, преди девети май е нормално да свалят двайсетина ракети, и да подпалят две дузини хаймарси, на фона на растящите заявки за американски ракетни установки. в крайна сметка няма само индия да са набутани с неработещо пво, братска страна са, от брикс

80

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 79 "и руснаците не отричаха" Нали точно това направиха , ОТРЕКОХА и то го направиха С ДОКАЗАТЕЛСТВА. Ти не можеш да следиш нито "моята" нито някаква друга логика, затова и всичките ти примери които се опитваш да даваш са пълна катастрофа. Такива като теб, ако ти кажат руските фашисти, че слънцето ще изгрее от Запад, и това ще повярваш. Най-много да обясниш, че Запад не е Запад, ами е Изток, без значение какво показва компаса.