284

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън наглите окраинци!

283

Анонимен

преди 1 месец

Сега е момента всички путинофили в България, да се съберат на Кримския мост ,и да си направят снимки за спомен, че време няма.

282

Анонимен

преди 1 месец

Тук цитират Ройтерс, но не казват всичко. Когато Камерън каза, че украинците могат да удрят по Русия, и го написаха Ройтерс, такъв вой се надигна в Англия, че изтриха статията си. Хората навсякъде са еднакви. Англичаните също подкрепят Русия и са против политиката на техните кукли на конци. В целия свят е така, в Норвегия, в САЩ, в Германия, Франция. Въпрос на време е тези военнолюбци са бъдат изправени пред съд!

281

Анонимен

преди 1 месец

Представяте ли си, че ако Русия не беше най-великата ядрена държава, колко пъти щяха да бомбят Кремъл и всички други градове? Нямаше да се замислят, но страх лозе пази и се назландисват, не че не им се иска на западните рептили.

280

Пак

преди 1 месец

Запада прави в Швейцария,конференция за мир....без Русия!!!Поредното цинично щоу.

279

Да

преди 1 месец

Дано най после настъпи мир.

278

много трол много

преди 1 месец

подкрепящи колективният "миролюбив" запад, ама не виждат реалността, така е като ви плащат и сте заблудени и с включени VPN лайкове няма да промените мнението на истинският българин и хода на събитията на фронта, а тя е, че укрите ядат дървото по всички линии на фронта.

277

Анонимен

преди 1 месец

Мила Маша .Това не е само война на истощение.Това е война планирана да продължи години и целяще доразпадане на Руския блок подобно на съветския.Та тези нямам думи как да ги нарека я замисляха тази война от десетилетия.Вкараха в в нея елегантно като ви лепнаха хай нелицеприятните епитети.Запада се нуждае като слънцето и въздуха от тази война.хаивно е да се смята че ще се откажат.Призивите ви за мир дълго няма да хванат дикиш както казват старите хора.Ще я спрат когато те решат.

276

Анонимен

преди 1 месец

Ако не преустановите тази война, тя наистина ще се прерастне неимуверно. Какъв друг изход виждате? Преговори или война до дупка.

275

Анонимен

преди 1 месец

Впрочем, тези предложения за мир са в интерес на Европа, щото Русия си кара напред и не се знае докъде ще стигне. Спрете войната или ще закъсаме яко.

274

Така е ..

преди 1 месец

Вече не говорят за преговори , а за "сериозни " предложения , което значи да анексират петте украински области.И за тази ди-во-тия Украйна беше разрушена и загиват 1 милион руснаци и украинци.Вероятно ще успеят , но загуби цяла Русия.Никога няма да бъде същата Русия от преди войната.Имахме я за добронамерена и миролюбива държава , но вече НЕ.

273

Дидо

преди 1 месец

Това предложение е синдром на подритнатото магаре.

272

Анонимен

преди 1 месец

Газпром излезе на загуба и вече са готови за мир.

271

Анонимен

преди 1 месец

Сериозни преговори може да има след изтеглянето на руския башибозук от Украйна. Всякакви други подмятания от Москва са крайно несериозни.

270

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът е, че ситуацията в момента е съвсем различна от март 2022 г., когато бяха последните сериозни преговори за мир (осуетени от Запада), и на този етап сериозните предложения за мир включват в една или друга степен капитулация на Украйна.

269

Анонимен

преди 1 месец

Специално ние българите скоро отново ще чакаме братушките на Орлов мост с питки и цветя!

268

русия

преди 1 месец

е последната колониална империя с света. Време и е да се разпадне.

267

Василев

преди 1 месец

Войната трябва да спре.Но военнопромишления комплекс и егото на някои не позволява.Хората се превръщат в пушечно месо.Русия не е губила войни и територии.Само е подарявала.

266

Анонимен

преди 1 месец

Древните укри са по-велики от древните макета.

265

Анонимен

преди 1 месец

Турция също има хубави мостове над Босфора...