202

Анонимен

преди 1 месец

Някои от масовите гробове и убийствата на нацистите, са документирани, украинци, погледнете масовите гробове в които са убивали дедите ви нацистите, предателите-марионетки и тези, на които служите днес(защото техните наследници създадоха неонацизма и ви копаят отвътре днес), това не са обикновени масови гробове в които са убивали дедите ви, а са огромни, огромни ровове с десетки метри дължина и височина, огромнииииии; на собствените си убийци, вие служите днес! Връщайте се в родината си Русия!

201

Анонимен

преди 1 месец

Няма да пускам линка, че трият, вижте в Тубата това: Настоящему Украинцу НЕ ЗАССАТЬ И ПОСМОТРЕТЬ Сильно Удивишься!

200

Анонимен

преди 1 месец

Украинци, вие служите на наследници на нацисти, предатели и на убийците на своя народ! Връщайте се в родината си Русия, там няма да ви убиват, защото сте една кръв и един народ!

199

Това трябва да спре!

преди 1 месец

Украинци, нацистите са ограбвали и убивали дедите ви и са ги оставяли да умират от глад, изнасяли са с цели композиции откраднатото, убивали са в масови гробове или просто са ги изхвърляли от домовете ви, настанявайки там докарани немци, докарвали са с влакове немски семейства с цел да ви откраднат земята и ви заменят с тях, а вас да ползват за роби или ви избият, а нацизма в Украйна го създадоха техните наследници и наследниците на местни предатели, които са служили на нацистите и чужди държави

198

Христо Христов

преди 1 месец

Дано днес има стотици зачистени НАТО-вци при Часов Яр, заедно с композиции натовско оръжие.

197

Това трябва да спре!

преди 1 месец

след отделянето на част от Русия по време на Октомврийската революция и създаване на самостоятелна държава Полша, се намесват и англичани в този район, макар и не до такава степен, като немците, района е бъкал от чужди шпиони, които са всявали разделения и убийства между славяните и те са измирали с десетки хиляди, а по-късно и милиони , заради интригите им, а. днешните поддържници на нацизма, са наследниците на нацисти, местни предатели и всякакъв друг отпадъък, които ви съсипват отвътре!

196

Това трябва да спре!

преди 1 месец

Накратко,немци,австрийци, след Наполеоновите войни, завземат все повече територии, доста от тях славянски,чешки и създават конфликти, убийства, разделения сред украинци(руснаци от покрайнините), поляци, руснаци, белоруси, румънци(които по кръвен произход са българи и руснаци, но са асимилирани насилствено и ненасилствено), а поляците(били са православни руснаци) са покатоличени също от немци през ПСВ, когато се създават и първите концлагери в Европа от немците, след създаването на Полша, се наме

195

Това трябва да спре!

преди 1 месец

Така е, когато се сервира фалшифицирана история и хората не си познават реалната история и факти, тази история с Украйна е от началото на 19 век, започва няколко години преди ПСВ, а даже и преди това, когато Австрия заграбва Унгария, но историята е много дълга и не ми се обяснява. Накратко,немци,австрийци, след Наполеоновите войни, завземат все повече територии, доста от тях славянски,чешки и създават конфликти, убийства, разделения сред украинци(руснаци от покрайнините),поляци,руснаци,белоруси,

194

Анонимен

преди 1 месец

Какво ви дреме , не знам .Ние като бяхме 5 века под нож , всеки си не сложи у левия:)

193

справедлив

преди 1 месец

До Кравар Евроатлантик:-Опитвам се да открия нещо по-долно ,по-гнусно и по-противно от "краварофил-евроатлантик" и ...не мога.Може би гербераст-ду.песар или променлив-ду.пекрат?Във всеки случай бърсането на краварски задни части е любимо занимание на всеки "краваролюб-евроджендър".

192

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Според русофилската логика, Росия е велика сила, обаче колко точно е велика зависи от президента на САЩ.

191

Анонимен

преди 1 месец

Толкова некъдърна и нескопосна пропаганда, че не си заслужава дори да се коментира.

190

Анонимен

преди 1 месец

Украйна обяви, че е трябвало временно да изтегли от фронтовата линия танковете M1A1 "Ейбрамс .Тия станаха за смях със "Превъзходството на модерното НАТО - вско въоръжение"

189

След Украйна

преди 1 месец

Да се готвят следващите че,свършиха бомбите от 1917г.на миналия век.

188

Офанзивата е

преди 1 месец

Вече колкото Косово по територия.

187

НАТО и ОТАН

преди 1 месец

Се сетиха че,Русия си е на своя територия и се забавлява с врага както си иска и направо се САЩистаха???

186

Анонимен

преди 1 месец

Руската компания "Биолаборатория" започна да прави хляб, съдържащ ларви на т. нар. черна муха войник, която е вид тропическа муха. Компанията самосноятелно отглежда насекомите в предприятия в Архангелска област. Факт!

185

Анонимен

преди 1 месец

Pycĸaтa ĸoмпaниятa "Биoлaбopaтopия" зaпoчнa дa пpaви xляб, cъдъpжaщ лapви нa т.нap. чepнa мyxa вoйниĸ, ĸoятo e вид тpoпичecĸa мyxa. Koмпaниятa caмocтoятeлнo oтглeждa нaceĸoмитe в пpeдпpиятия в Apxaнгeлcĸa oблacт. Факт!

184

Русия е непобедима

преди 1 месец

Ще има .Одеса е на мушката.Путин ще играе Всичко Коз.

183

Анонимен

преди 1 месец

руснаците пробиват, ама демокрацията е захапала здраво Украйна и не пуска.