37

Анонимен

преди 1 месец

Впечталявщо е как при руските удари почти няма цивилни жертви. За разлика от украинските терористи, които избиват основно цивилни .

36

Анонимен

преди 1 месец

Е, с кво стрелят руснаците бе. Нали свършиха ракетите още през Април миналата година. Може би с пералния и съдомиялни. Брех, тия руснаци. Сигурно ги изстрелват с катапулти и балисти.

35

БУМ БУМ А ТАКА

преди 1 месец

браво на РАССИЯ бой по каската на зеления пуловер

34

aaaa

преди 1 месец

откакто украйнското ПВО остана без ракети рязко и намаляха украйнските жертви от Руските ракети и дронове! Невероятно но факт.

33

Тиквонафт

преди 1 месец

Добри новини идват, бандероФашаги бягат, ревът и искат, щтумбарфюрер Урсула вдига евро-СС бригади заедно с фелдПетел микрон.жълто-лилаво знаме ще бъде вдигнато в парис.

32

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече Руснаците млатят Укрозомбитата пропорционално нашия жълтопавен планктон пише простотия след простотия. И на децата е ясно, че с Украйна е свършено и ще капитулира. И на децата е ясно, че сащ, НАТО, ЕС и целия колективен Запад е безсилен срещу Русия. Каквито и простотии да напишете нали зваете, че не са от никакво значение. Те фактите са очевадни Русия млати Украйна а безпомощния Запад гледа

31

Анонимен

преди 1 месец

Браво на русия ,бой по украинските фашисти

30

Анонимен

преди 1 месец

Русия е коклюш!

29

Факт

преди 1 месец

Харков бе най-рускоезичният град в Украйна и всички негови жители ненавиждат до смърт Антихриста Путин и планктона в московските блата.

28

До 27

преди 1 месец

Именно! Целиха ТЕЦа в Харков, но удариха кулата!

27

Анонимен

преди 1 месец

До ПЕТКО БАРБЕКЮТО......И днес сабахлян Руснаците напукаха празните кратуни на Укронацистите. А това, че си без гънки в мозъка го знаем!

26

до 25

преди 1 месец

Патриотите бяха вече в Украйна ама нищо не свършиха Руснаците ги направиха на парчета. Ако се сетиш за някоя друга простотия и прехвалено Натовско оръжие пак пиши.

25

Анонимен

преди 1 месец

"По-малък обект от ТЕЦ не могат да уцелят" - преди няколко дни гледахме как телевизионната кула в Харков се пречупи на две и върхът й се заби в земята. Руснаците я унищожиха само с една-единствена ракета Х-59. Зе-удавникът се лиши от главния си пропаганден канал. Започва ли офанзива срещу Харков?

24

ПЕТКО БАРБЕКЮТО

преди 1 месец

И днес сабахлян...... Абе вие си го знаете, ежедневие! СЛАВА УКРАИНЕ!

23

Анонимен

преди 1 месец

рАЗИЯ бърза преди да са дошли патриотите! Още мъничко! Трай бабо мецо за хубост!

22

Анонимен

преди 1 месец

Не питайте русия защо хвърля бомби по съседите си! Това е все едно да питаш пopa защо мирише!

21

Анонимен

преди 1 месец

Най-интересното е, че руските хиперзвукови ракети "Кинжал" удариха обекти край малкото гранично градче Стрий в Львовска област. Удрят го не за първи път. Каква е важността на това градче? На поляците отново им се наложи да вдигат по тревога всички свои самолети, Щом руските "Кинжал"-и взеха курс към полската граница.

20

ХХХ

преди 1 месец

Пълен провал за Путин и успех невиждан за Зеленски ! ТЕЦ-ове МЕЦ-ове ....лабораторийте за метамфетамини не са покътнати ! Яшаааааа Зеленски пак ще сваля от 50 ракети поне 51

19

Анонимен

преди 1 месец

Тъ.пи, но яки буряти изстрелват с прашки крадени украински перални с премахнати чипове. Понеже са тъ.пи, но много яки или не уцелват, или пералните падат чак в Полша. Това е положението според киевската пропаганда. А защо буряти, ами щото са тъ.пи, но яки и не ползват тоалетни, а ак.ат в дупки в леда и спят в дупките на мечките.

18

ТЕЦ не им трябва за

преди 1 месец

да викат: СЛАВА КОКАИНА !!!