76

до АнонимеН

преди 1 месец

Кurво как да ти обусня, че не Путин а фашиста Зеленски се нуждае от хора. Така, че хващай пушката и на фронта вместо да ни занимаваш с борните си амбиции и мечти.

75

АнонимеН

преди 1 месец

До До 71/ МНОГО ЛЕСНО ЩЕ СПЕЧЕЛИ КАТО СЕ ИЗТРЕПЯТ ОЩЕ 1 МИЛИОН ПУТИНИСТИ!! РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА НЕНАВИЖДАН ОТВСЕКЪДЕ ДОРИ ТИЯ 20% КОИТО ПОДКРЕПЯТ САМОЗВАНИЯ ПУТИН НЕ ИСКАТ ДА УМИРАТ ЗА НЕГО :D

74

До 74

преди 1 месец

В Русия няма Мобилизация, в Украйна вече мобилизират и кучетата по улицата!

73

До АнонимеН

преди 1 месец

То Контранастъплението и сега върви в Украйна..на Запад и все повече на Запад настъпват смелите украински войни ;)

72

АнонимеН

преди 1 месец

До 72 до АнонимеН/ МАРШ НА ФРОНТА ДА СЕ БИЕШ ЗА ПУТИН

71

До 71

преди 1 месец

Абе хохъл нещастен , как точно ще спечели Украйна ако Байдън стане отново президент ?Що досега не е спечелила , ами събира хора за фронта насила по нощни клубове , метростанции а вече и от чужбина ?!!След позора Афганистан, Байдън ще преживее и унижение в Украйна

70

до АнонимеН

преди 1 месец

Абе *** жено Руснаците нямат нужда от хора виж Укрозомбитата са на привършване така, че ти трябва да отидеш. И с кое съм предател *** к.рво, че не защитавам фашистите от Украйна ли ? Такива арцали като теб не знам къде ще се криете след капитулацията на Украйна. Много върли фенове вече махнаха синьо-жъртия .арцал от профилните си снимки във Facebooк що ли ?

69

АнонимеН

преди 1 месец

ЦЕЛТА НА УКРАЙНА ЗА 2024-ТА Е ДА ИЗБИЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПУТИНИСТИ! СЛЕД КАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ И СЕ ВИДИ КОЙ ПЕЧЕЛИ ДАЛИ ТЕРОРУСКАТА ИЛИ УКРАЙНА ТОГАВА ЩЕ СЕ МИСЛИ ВЕЧЕ ЗА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ

68

Анонимен

преди 1 месец

Айде мобилизация! :) и повече да не съм видял укри по магазините

67

Нане

преди 1 месец

Те укронацистите приключиха курса.... Сега укрите, които ги насила пращат на фронта, са изправени пред дилемата, дали да се предадат на рашките, или да бъдат застреляни от мафията на шмръклю или от заградотрядите от чужди наемници в гърба им... ===)))

66

Днес руската войска

преди 1 месец

Е освободила и Керамик до Очеретино..само с лопати!

65

Откакто на Зеленски

преди 1 месец

Му свърши ПВО то, почти няма загинали цивилни :)

64

Не може да бъде

преди 1 месец

От 3 години ракетите са свършили..според Британското разузнаване!

63

АнонимеН

преди 1 месец

До 60 до АнонимеН/ МАРШ НА ФРОНТА ПРЕДАТЕЛ НИЕДЕН

62

Анонимен

преди 1 месец

Мале, добре че писаха - бях си забравил зелето и така де е вмирисало иначе щях зимата да се сетя

61

Би трябвало да е

преди 1 месец

Вълна от украински чипове от перални ;)

60

Българин

преди 1 месец

Бий укронациста!

59

До Швейк

преди 1 месец

Е друго си е безсмъртната украинска армия, където такива неща не се случват..никога!

58

до АнонимеН

преди 1 месец

Абе жена ти самата не се спря с клавиатурните изпълнения а призоваваш другите ? Ами хайде хващай автомата и заминавай да громиш Руснаците. И стига с тази деменция Цайдън, че ставаш смешна. Той и сега е президент ама Украинците ядат бой до спукване. Нищо няма да се промени Украйна рано или късно ще капитулира.

57

Анонимен

преди 1 месец

Защо няма масов протест срещу опитите на хунтата да прибере млади и прави украинчета и да ги прати на фронта! Който иска, е щял да стои там! Ето, момчето дошло тук, работи в автосервиз и го привикват в Киев да му издадат паспорт, а на баща му да го подновят! Тоест - елате да ви изпратим в пъкела! Така едно време Народния съд призовал наш дипломат от Швеция, за да бъде изпълнена присъдата му! Той не бил наивен като Навални, прехвэрлил се в Англия и край!