103

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранстъплението на украинската армия?

102

По същество

преди 5 месеца

Те доставките никога не са спирали. Тези пари от САЩ са основно за попълване на техните си резерви, защото всичко, което уж ще се праща на Украйна е пратено, че и отгоре. Няма вече какво да се праща, това им е проблема на хамериканците. Не че не искат

101

Анонимен

преди 5 месеца

Войната ще продължи до последния европеец.

100

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Руснаците се оплакват от последствията от действията на руснаците.

99

Анонимен

преди 5 месеца

До Бай Дрън - Дрън -Дрън! Всичко им е лесно на братушките ти, па гризат яко дървото от 50 годишни технологии! Видимо от щетите по летището, верно "лесно" прихващат! После, пак некой мужик бил пушил непредпазливо! По готиното е, че кучето /вие/ си лае, кервана си върви! Скоро ще хвърчат ваtенки и уSHанки!

98

Анонимен

преди 5 месеца

Отговор за пропаганда. Тя владее света.

97

Малко за политика

преди 5 месеца

Показателно е, че когато питат представител на Белият дом как си представя победата на Украйна, всички отбягват да отговорят. Както изглежда никой не вярва, че Украйна може да спечели война срещу Русия. Ако е така, тогава за какво се харчат тези милиарди а не се преговаря за мир.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Развоят на война не се обръща с няколко ракетки или камиончета. Проблемът не е оръжията нито парите, а хората - няма хора вече. Затова променят закони за мобилизация и отвличат хора по улиците.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Много ми допадна частта в която се говори как украйна използва оръжитята. Едва ли има някой, който си прави илюзии че украинската отбрана и действия във войната се водят от украинци. Украинските офицери са толкова неграмотни колкото и руските. Тактикате и действията на украинската армия се дирижира от опитни US офицери. Тази безумна война е прекрасна възможност за трупане на боен опит и нови тактики на гърба на селяни и бедни хора. Селяните свършиха, за това идват ракети с голям обсег

94

Анонимен

преди 5 месеца

Лайковете не работят от както са служебните.

93

пияница мистик

преди 5 месеца

С такава игра на шикалки украинците никога няма да победят Мордорските 0pки. Онези си стрелят колкото си искат навътре и по каквото си искат, чак до Полша, а украинците нямали право. Каква е тази война, не знам. Докато не срутят кримския мост, дето се използва за доставки на оръжие храна и докато не срутят поне 2 завода навътре в Мордор, дето произвеждат боеприпаси и оръжия, няма да стане хавата. Оpkите имат ресурси и ще си произвеждат до безкрай. За което нямат акъл ще го взимат от по-умните. С.Корея и Иран

92

Какво следва

преди 5 месеца

Укронацистите ще използват тези ракети за да обстрелят Кримският мост. Може и да успеят да съборят част от него, която след това Русия пак ще възстанови. Трудно е да се защити напълно мост с дължина 14 километра. Така Киев няма да спечели войната, но това ще бъде пропагандна акция, която ще се тиражира като "голям успех".

91

Анонимен

преди 5 месеца

Пиндостан и акушерката искат война в Европа и работят за това упорито.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Сега Русия ще калибрира северно корейските ракети в реални бойни действия..

89

Анонимен

преди 5 месеца

Тайно, не-тайно. Доставени са. Ще *** руски фашисти, което е хубаво.

88

Христо Христов

преди 5 месеца

Егати американските счетоводители - намерили едни 300 милиона. Смех!

87

До 77

преди 5 месеца

Това е естествена стратегия на САЩ, въпроса е че САЩ не трябва да бъде пряко в конфликта а това е червената линия на САЩ.При условие , че намерят подходящите условия, веднага ще ги използват, имат отчаяна нужда от това.При малките държави работи безупречно с изключение Виетнам, но там объркаха червената линия, така че си взеха поука.

86

Бай Дрън

преди 5 месеца

Ти остави, ама естоския Тагаренко вчера заплаши Русия, че ще я атакува и унищожи 20000 руснаци срещу само 1000убити естонци. Тоя надмина и Тагаренков, хаха.

85

някой си

преди 5 месеца

Ако беше тайно едва ли щеше да има статия в Днес БГ

84

Бай Дрън

преди 5 месеца

АTAKMC е много старо поколение ракети, които имат лесна траектория за прихващане. Не знам какво предимство ще дадат на Киев. Ако целта им е 2-3 ракети да стигнат до крим ския мост, разбирам. Ще има много снимки.