150

Анонимен

преди 1 месец

На тези избори ще е bg мафията срещу us мафията. Да изберем родното, по-интелигентни са и по-човечни докато крадат

149

Гошо

преди 1 месец

Кирчо, само лаици наркомани и продажници ще гласуват за вас. И има вероятност да се облажите отново.

148

Анонимен

преди 1 месец

Велики!!! Браво ППДБ, София е с вас, а това е България. Успех на изборите

147

ПП-ДБ обещават:

преди 1 месец

Освен пране сега ще правим и КОЛОСВАНЕ....вЕЕЕрвайте ни .няма да ви излъжем!Разчитаме на градските ***...гласувайте за ПРОМЯНАТА в нашата ПЕРАЧНИЦА...колосването е допълнителен бонус!

146

Режете ги

преди 1 месец

Режете МВР, Прокуратура и ДАНС--работят в полза на чужди Държави срещу Български граждани! Проверено е!

145

български избирател

преди 1 месец

Апел към Про100 Киро и компания:А мое ли да ме хванете за хурката...знам ,че сте НЕможачи...но поне се надявам че за тези три години сте се научили как да изсвирите Марсилезата в сол бемол и в три четвърти такт...

144

ха-ха-хи...верваме

преди 1 месец

Киро-перачката пак се размечта...за пици с кристали...

143

Анонимен

преди 1 месец

Добре де, в крайна сметка , за кого да гласуваме? За копейки, пикаещи във фонтани, майчета и тям подобни - абсурд. За дебелаците въобще не се коментира. Тогава кой остава? Вариантът да не се гласува също не е добър. Абсолютна загадка

142

Анонимен

преди 1 месец

Верно ли на Боко и Шиши са им изтекли снимки от спалнята? Грозна картинка

141

Анонимен

преди 1 месец

Неноормалникът щял да гони мечтата за "нормална държава"???

140

Анонимен

преди 1 месец

паднахте от коня..

139

Анонимен

преди 1 месец

До Гласуване И какво ме интересува ти за кого ще гласуваш , защо са се абили за тайна на вота тогава .

138

Гласуване

преди 1 месец

Аз лично може и да гласувам за ВМРО ако не се коалират с някой. Възраждане са много зле и никога не бих гласувал за тях. ГЕРБ, ПП и ДПС са едно и за който и да гласуваш ги получаваш в пакет.За ИТН няма да гласувам със сигурност. Абе няма много възможности, мъка е.

137

Анонимен

преди 1 месец

Киката мога само да го определя , като наивен измамник , къде ли не го побараха , на парапет , в лъжи ...... и пак се пробва с измамите .

136

Анонимен

преди 1 месец

Нали бяхте на власт ? Що не направихте ,,нормална държава,, а оставихте всичките ми душмани на власт ? В гърция карат блъснати коли местните и никой не ги закача . Ако отида аз ще ме глобят но народа не смеят да го пипнат . Тука е обратното заради годините на безнаказан ченгеджизъм и прокуризъм . Няма кой да смачка два душмана а всички са на доживотна власт назначени . И ченгеджистите и прокуристите и следователи . Тогава къв е смисъла от избори ако властт на тая банда е доживотна ?

135

Анонимен

преди 1 месец

Нормална държава управляване от ГЕРБ и ДПС няма как да има. ПП-тата управлявахте с тях т.е. вие се превърнахте в част от проблема, а не в част от решението.

134

До 128

преди 1 месец

Говориш неистини! 1. Детските градини на практика не са безплатни, защото не обхващат всички, а цените в частните градини са над 1000 лв., от които с клизма поемат 450, сега ще станат 550 лв. Обясни го ако можеш на семействата, чиито деца са в частна детска градина! 2. Безплатни учебници, карти и карти с наление за градския транспорт и преди имаше, сега се увеличи обхвата на получаващите ги! 3. Да заплатите и пенсиите са увеличени, но покупателната им стойност е далеч по-ниска от тази през 2019.

133

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 132 - За какво още можело да му се верва на Киро? Свърши се с верването, на една дума му нямам вяра на Киро. Всичко е лъжа или някакви негови фантасмагории. Показаха какво могат, с една дума - нищо! А, не броя, че са добри в прането, белнаха Бочко.

132

До Тео

преди 1 месец

А ти виждаш ли поне един що годе читав???

131

Нео

преди 1 месец

С лъжа дойде, с лъжа ще си отиде!