402

T

преди 1 месец

Тези са за дърво

401

Анонимен

преди 1 месец

До много скороще му мобилизират дедовия

400

много скоро

преди 1 месец

по натиск на Америка ще ви мобилизират за война с руснаците,малко време остава

399

415 не се майтапи

преди 1 месец

"Търсят се г'лупаци и продажници сред европейските политици. Кой ще е първи. Да видим." --- Идиооти много, като поченеш от Шолци и свършиш с Барел (социалиста) и Урсула (Девил). Да не говорим за Макрон (банкерсото предложение) и за останалите от Брюксел. Тив които са около 30 000 души са готови да изпепелят европа с население от 500 милиона души. Ш)))))))))

398

до НЕнаблщдателя

преди 1 месец

я пак? българите подкрепят на 300% ума и Украйна, много си заблуден, подкрепящите са не повече от 5% очи мозъци като тебе, бунак.

397

US експертаматьорите

преди 1 месец

НЕ, Европа не е готова и няма да защити териториалният суверенитет на Украйна, набийте си го в *** канчета, а защитниците на режима на Еленски да грабват винтовките и на фронта заедно с евроатлантиците от Европа да дадат личен пример.

396

Не е ли ясно?

преди 1 месец

САЩ не се канят да изпращат войски в Украйна, но ако се намерят г'лупаци и продажници от държавите в ЕС, които да изпратят войници от техните държави да умират в Украйна, естествено че САЩ няма да имат нищо против. Търсят се г'лупаци и продажници сред европейските политици. Кой ще е първи. Да видим.

395

Наблюдател

преди 1 месец

До скоро беше до последния украинец, вече ще е до последния европеец. --- Не е точно така. По скоро до последния изтрещял Източно Европеец. Унгария, Словакия няма да имат проблем. За Полша не се знае, за тия които ще го отнесат се знае - България която подкрепя на 300% процента УСА и Украина.

394

Хахах

преди 1 месец

Тези взеха вече за майтап да ни взимат! На европейците не им се умира за американските интереси!Или поне тези дето могат да мислят- западняците не са от тях , но все пак и те не вярвам да се вържат на тази глупост!

393

Анонимен

преди 1 месец

Сега разбрахте ли що ще ви вдигат заплатите с 390 лв паляци? Ножа за вас е иделно заточен ,а погребалните отсега се борт и кандидатстват за държавната поръа за квчези урни и креатриуми които ще ви извозват обратно.

392

За ЕвроАтлантиците

преди 1 месец

Ето господата от УСА казаха ясно, грабвайте пушките и отивайте в Окраина... Ако недай си боже не оцелеете ще ви помним като добри Идиоооти. Какво повече може да се коментира??? Дали сте десни или леви , УСА не го е еня, марш в окопите. Е има малък нюанс, очакваното месо е от източна европа.... Хамериканските трансджендъри няма да ви помагат.... Ш)))))))

391

ъъъ

преди 1 месец

Брей, много сте умни бе.. Че то Европа не е ли НАТО или и нас ще ни защитите като украинците?

390

кайзер созе

преди 1 месец

Русия никога няма да тръгне към Европа, дори и още утре Украйна да обяви капитулация. Целта им е единствено и само Украйна, всеки го знае това, вкл. и Зеленски. Всички други спекулации са насаждане на страх у европейците, и промяна на мисленето и съгласието им, че трябва да се увеличава военния бюджет. Явен предтекст за ескалация на конфликта и търсене на начини за тотална изолация, и ако е възможно разбиване на Русия.

389

Анонимен

преди 1 месец

Рашките очевидно искат да ядат боя. Ок, ще стане. Нато като uзceрe 1000 бомби над Москва и Петер, руската музика ще свърши долу. На някои хора майтап им се струва.

388

Ха ха ха

преди 1 месец

Време е евроатлантиците да докажат преданост към идеита на атлантическата общност и да защитят демократичния американски свят. Всички, които харесват американските ценности, могат да ги защитят в Украйна.

387

Честито!

преди 1 месец

До скоро беше до последния украинец, вече ще е до последния европеец.

386

Нико

преди 1 месец

Нато стратегически може да удари първи по Москва. *** ще бегат. После ще им е само до Украйна.

385

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Скоро любимата ви Расийка ще отиде на ядрена пепел. Крайно време да се приключва с тея бyнaцu. После който оцелее.

384

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Щом русофилията парди, всичко е точно. Удри!

383

Анонимен

преди 1 месец

Механизирана бригадо , ако наши войски влязат в украйна ние ще сме агресор и окупатор ве.