188

Анонимен

преди 1 месец

До 192. ДОНОСНИК :)

187

Анонимен

преди 1 месец

До Агро специалист - Оле боже... *** копай някъде :)

186

Анонимен

преди 1 месец

Един добър IT специалист може да работи доста широк спектър дейности, например ако ме викнете лично мен във вашата фирма със сигурност половината служители ще се окаже, че взимат заплати за нищо и са ненужни и ще работите по-ефективно и шефа изведнъж ще знае всеки какво прави и колко носи на фирмата!

185

до Агро специалиста

преди 1 месец

Един съвременен комбайн има 75 процесора средно, милон и малко реда код, без тях коричка хляб не можеш да сложиш на масата! Алтернативата ти е сърп и паламарка и хляб по 500 лева килото...

184

Анонимен

преди 1 месец

Ами плащайте нормално на шивачите и другите работници и ще ги имате.

183

Агро специалист

преди 1 месец

Що за "специалисти" са тези ИТ ? Ta тези плазмодии не са произвели нещо дори за 2 ст. !!! Тоя плъх-"специалист" , който може само да издърпа или да пъхне некаква платка в кутията на компИтура , който не може и един пирон да закове , защо въобще го споменавате? Абсолютно бездарна и ненужна твар е тази група "специалисти" !

182

Програмист

преди 1 месец

За 7к месечно плюс бонуси и 30 дни платен годишен отпуск и аз ще стана шивач! Къде да подам CV господа работодатели?

181

Fool

преди 1 месец

Има решение, другарите "бизнесмени" могат да заплащат повече. Хората ходят в IT защото осигуряването е реално, грижат се фирмите за кадрите и т.н. Не е като при средния "бизнесмен" който кара кола за 250к ама дава минимална заплата и пара под масата. Пък и няма лошо да имаме все повече продукт с добавена стойност, това води до повече пари и евентуално до по-високи заплати. Малко реформи трябват и малко бизнеса да се научи, че повечето приходи трябва да са при работника, не при собственика.

180

нужни са....

преди 1 месец

Ако бяха нужни щяха да са добре платени и да работят в добри условия. Действителността показва, че не са нужни :) За това има ИТ-та! Успех на псевдо-бизнесмените!

179

Анонимен

преди 1 месец

Имаме едни излишни депутати, ама няма недостиг от мераклии за местата им.

178

D

преди 1 месец

Даммм, защо човек да работи за мин 4-5к заплата, като може да си живее живота с 1000 лв на месец? Много са заблудени ИТ-та.

177

111

преди 1 месец

Тези в парламента да не се услушват ами да отиват по заводите да шият и да стругуват.

176

Оня

преди 1 месец

Не е "Важно е образованието да отговаря на това, което се търси на пазара на труда", а е ВАЖНО заплащането да отговаря на търсената заплата, иначе ...... кел файдасъ

175

Хах

преди 1 месец

"На бизнеса му трябват повече сервитьори и бармани", Славова, вземи да станеш сервитьорка тогава, да помогнеш. Пазара на труда, като всеки друг свободен пазар се регулира сам. Вдигнете заплатите тройно и четворно и след години ще се напълним с бармани и сервитьорки, какъв е проблема.

174

Анонимен

преди 1 месец

It тата също са марковци, какво си мислиш, просто им плащат добре.

173

az

преди 1 месец

абе ние се напълнихме и с една камара хрантутници на държвна хранилка със стартова базова 2к , пък вие се чудите що никой не искат да почне за 933лв в завод

172

ДЕМЕК

преди 1 месец

МАГАРЕТА

171

Анонимен

преди 1 месец

До реалист, добрата новина е че ретарди като теб си умирате! марш в русия щом толкова ти липсва онова време! Само заносваш ресурси!

170

Айайай

преди 1 месец

Избройте на кво да се преквалифицирам за 8к, ще съм скромен. Кои професий тук дават толкова?

169

ЗА ДА СИ АЙ ТИ .....

преди 1 месец

Първо миаваш през състезателно начало избират се деца който са учили и на изпитите са със най-висок бал -- говоря за математическите и електро техникумите ! Но има една новост която опошлява нещата във всякакви училища да се измислят разни хибридни варианти и уж че и те ще са ай ти и това не е правилно За мен ай ти са от математическите гимназии и от електротехникумите математическите са номер едно за софтуерното начало после има и висше .От това което се е напълнило половината не става ....