153

Анонимен

преди 1 месец

ДИМИТЪР ГАНЕВ МОЖЕ ДА ПРИЗОВАВА САМО БОЙКО БОРИСОВ ЗАЩОТО ТОЙ МУ ПЛАЩА. КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ МУ ПЛАЩА.

152

Анонимен

преди 1 месец

ами тиквата малко ли им плаща ...?

151

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Корупцията в БГ е навсякъде във всичко и по всяко време.

150

Анонимен

преди 1 месец

явно тука няколко души решиха, че Киро може на тях да им даде тия 20 хиляди, дето не ги е дал на анализаторите... много се стараят, горките. Само че не е имало нито такива анализатори, нито 20 хиляди, а и да имаше, Киро няамаше да ги даде... най-малкото щото зависи от Асен, а не от него.

149

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИТЕ ОТ СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО ОСВЕН ЗА ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ.

148

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименБРАВО НА КИРО! КАЗА ИСТИНАТА!

147

Анонимен

преди 1 месец

До Браво на Киро. - никаква истина не говори, ако не дава факти. Празните приказки са точно толкова истина, колкото и че не е имал чуждао гражданство. Впрочем и "арестуването" на Борисов беше точно толкова празна работа, няма факти, няма доказателства, няма правна стойност, освен дето Борисов може да съди държавата заради него.

146

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Киро ако продължава така накрая социолозите ще му напишат истинските проценти

145

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов лъже много повече от Кирил Петков, но там си мълчите. Само Кирчо е лъжец. Бойко е добър. Двойни стандарти сър. Няма да ви докарат до никъде. Съдете с един аршин...

144

Дрънканиците

преди 1 месец

До Браво на Киро.-на Киро са всичко друго но не и истина. Най-често са безсмислици и опашати лъжи.

143

КИРОВА АНКЕТА

преди 1 месец

НЕКА ВИДИМ КОЙ КИРО Е НАЙ-НАЙ от всичките. ЗА КИРО ГЕЛА - натисни палец нагоре, за КИРО *** - натисни палец надолу. За КИРО БРЕЙКА - инвестирай в рубли. ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! ДА ПРЕБРОИМ КОЙ КИРО Е НАЙ-МОЩЕН.

142

Браво на Киро.

преди 1 месец

Кирил Петков остава единствения, който говори истината. Да не забравяме, че е и единствения човек на планетата Земя, който арестува чудовището Борисов и България усети какво е истинска свобода за 2 дена.

141

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков каже една дума и мафията умира

140

Ден година храни

преди 1 месец

Излиза, че социолозите имат интерес да клатят държавата и да пускат грешни проучвания, които да вкарват държавата в серия от избори, за да взимат по 20 хиляди на всяко проучване. Значи сега предизборно, като пуснат 5-10 проучвания и са си закрепили годината - ден година храни. Не знам защо изобщо някой още им вярва на тези мошенници.

139

Анонимен

преди 1 месец

АНДРЕЙ РАЙЧЕВ Е

138

Архитектът

преди 1 месец

То, това, че разни измислени политолози и социолози са платени е обществена тайна, повечето са на издръжка от герб, малка част от президента и след това са останалите партии

137

Анонимен

преди 1 месец

20 хиляди за един брой "социологическо" проучване, стил "Попитахме 10 човека от ГЕРБ и го представихме като общонародно мнение." - не е зле.

136

Иван Асен

преди 1 месец

Киро лъжеца отново заби с поредния си гаф!Никой няма да се върже за 20 хиляди,виж за 200 по мога да повярвам.

135

Интригата сеРазплита

преди 1 месец

И мисля, че вече на ВСЕКИ трябва да е ясно, как може тези ГОВОРЕЩИ ГЛАВИ, да са денонощно в телевизора, без да им се плаща за участие и без да работят. Кирил Петков разкри истината - партиите им плащат по 20 хиляди за социологически проучвания и да излизат в телевизора и да лъжат хората, че Бойко е първа сила.

134

Анонимен

преди 1 месец

Аре няма нужда. Нека АЗ ви кажа. ВСИЧКИТЕ сте такива, до един. Нямате друг шанс, защото работата, която вършите, е безполезна и не интересува никого живо. Така че се пускате на който плати най-много.