21

Анонимен

преди 1 месец

До Какво ставаЗащото новите набори не се ваксинират заради неуки родители, общият титър в популацията пада и така се заразяват и умират дори ваксинирани вече деца. А тези бебета са починали, защото ДифТетКок ваксината се прави след една година.

20

Анонимен

преди 1 месец

Всички ваксинирани след 2007г. да размислят, че са ваксинирани с приети в ЕС ваксини. За доказателство вижте нашия имунизационен календар и този който ни предлагат... Аз няма да се ваксинирам, защото съм защитен с проклетите сега соцваксини!

19

Анонимен

преди 1 месец

19.04.2024г.: - "Потвърден е първи случай на коклюш на територията на област Хасково. Става дума за мъж на 20 години от Димитровград, който е със завършен имунизационен цикъл, като заболяването е установено с PCR тест."

18

Анонимен

преди 1 месец

По-долните виждам, е разбират от инфекциозни болести, от епидемиология и от ваксинационни мероприятия. Ей така от тъпота и невежество се затриваме сами като нация.

17

Анонимен

преди 1 месец

До 7, безопасни и тествани са конспираторе, прилагат се от десетки години, в България още от времето на комунизма - когато и дума не може да става да замесваш нито Бил Гейтс, нито разни налудничави теории! Даже и ти имаш сложени поне 3-4 дози като дете и юноша, ама това не се връзва с конспирацията, знам... Ако започнат да поставят ваксини против глупост, пръв се запиши

16

Смъртоносния коклюш

преди 1 месец

и още подлия итн. След ковида ваксинация е новата дума за псуване! Не ви вярваме, печалбари!

15

Алтерниращ веганист

преди 1 месец

Да бе! ваксинация! Тоя чува ли ли се? Суперинтелигентният БЪЛГАРИН ЗНАЕ ФАКТ!ите! По време на измислената пЛандемия рептилите не можаха да го фъксинират че сега ли? Никакви фъксини за българина! Коклюш, морбили, рубеола, ала бала... Българинът три ковида и спин на крак е изкарал. По-добре децата му да се разболеят, което оцелее - оцелее, от колкото да ги фъксинира!

14

Анонимен

преди 1 месец

Как може толкова деца да са ПРОПУСНАТИ с ваксинацията, какъв срам :))

13

.

преди 1 месец

Ясно - за пореден път ще ме изнудвате да си платя за да ме оставите отново да си умра спокойно от поредната пандемия. :)

12

Анонимен

преди 1 месец

Аз чух, че не само ваксинация може да спре епидемията. В чест на Олимпиадата французите измислили оригинална рецепта - разреждали бирата 1664 с антифриз.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 8 - Да живееш с маниакална депресия не е лесно, предполагам. Съболзнования за теб и семейстото ти.

10

Анонимен

преди 1 месец

Абе пра-баба инаше някаква отвара и чай, дето го лекуваше това, ама беше малко сложно. Ще потърся рецептата и ще я пусна в нета, хората да си помагат, па и онез учни може да измислят нещо, като видят за кво иде реч.

9

Анонимен

преди 1 месец

Нито коклюшът е смъртоносен, ако се лекува адекватно, нито ваксинация може да го спре - ваксгуруто Кунчев сам го изстреля преди няколко дена.

8

Анонимен

преди 1 месец

доста *** айтита и други доообитъци за да си спасят мизерните служби се набодаха та и с бустери за да си вземат запалтки беха хванали господ за шлифера и се пишеха избрани и сега нещо почнаха да си заминават но както се казва всеки си има глава на раменете наистина са избрани доообитъци от бай Гейтс и компания

7

Анонимен

преди 1 месец

Ха, ха! Това вече го играхме: " безопасни и тествани". Затова сега има бум на " внезапно почина, внезапно ни напусна...". А в Испания даже правителството им каза" ама никой не ви е принуждавал, вие сами решихте!

6

Анонимен

преди 1 месец

много ясно краставичаря който продава краставици казва че всеки трябва да яде всеки ден шопска салата и редена салата от краставици та и директорът меринджей лапач крадец на някаква болница ще казва каквото му трябва да си изплати джипа и кредита

5

Анонимен

преди 1 месец

*** не вярва на ваксините, пандемията доказа много неща за ганьовеца.

4

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

Ваксинацията не е решение понеже боледуват вече ваксинирани. Публичен линч за ваксинаторите е най-доброто решение за изход от кризата.

3

Добрият чичко Бил

преди 1 месец

"Населението на планетата трябва да се редуцира и ваксините са добър начин да постигнем това".

2

Анонимен

преди 1 месец

Хаааа ха ха ха, ама верно ли бе?!