398

Анонимен

преди 1 месец

След голямата радост за 60,8 милиарда, в радата се усетиха, че за тях са само 12-13 милиарда и почна рева за пари наново :)))

397

Анонимен

преди 1 месец

Русия най сетне ще не ще ще влезе във войната. Но Русия винаги побеждава. Бисмарк го е казал.

396

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма пари за пенсии и заплати. Всички ще загинем заради нациските амбиции на Зеленски и хунтата му.

395

Малко за политика

преди 1 месец

Показателно е, че когато питат представител на Белият дом как си представя победата на Украйна, всички отбягват да отговорят. Както изглежда никой не вярва, че Украйна може да спечели война срещу Русия. Ако е така, тогава за какво се харчат тези милиарди а не се преговаря за мир.

394

Едно допълнение

преди 1 месец

До Анонимен 436: "тези пари ще им стигнат за половин контранаступ". А може би и за да се върнат обратно дотам, откъдето са тръгнали.

393

Анонимен

преди 1 месец

Съдейки по сумата, на xoxлите тези пари ще им стигнат за половин контранаступ като миналогодишния. Да не говорим за оня пакет втулки за $100(сто долара), който се закупува от американската армия за $90 000(деветдесет хиляди).Излезе и информация, че отпускането на парите е било възможно само след приемането на закона за могилизация на хохлите. Укрите вече се усетиха и масово си бият камшика към Унгария и Молдова, а други прехвърлят собственост на роднини. Каша, пълна каша и отгоре - ФАБ-1500 УМПК

392

Анонимен

преди 1 месец

До До 484 .... "Израел има ешалонирано пво и въпреки че американците свалиха половината от удара от Иран", то иран все пак проби израелското пво и при сериозен конфликт ще ги отнесе.. а стратегията е съвсем елементарна - хиляди дронове, последвани от хиперзвукови ракети...

391

Анонимен

преди 1 месец

Преди да гласуваш мисли българино защото може да ти се види украйна цвете за вмирисване. Много прости народи умират заради евреите.

390

Анонимен

преди 1 месец

всеки милиард даден на окрайна е пирон в ковчега на прогнилия запад.. който вместо да ги вложи за възход на собствената си икономика и за социалното подпомагане на собственото си население умишлено ги хвърля в канализацията, въпреки натрупаните трилиони външен дълг...

389

Анонимен

преди 1 месец

Путколандия се разпада.

388

ДА СЕ ИЗРАВНЯТ

преди 1 месец

ТОЛКОВА Е И ВОЕННИЯ БЮДЖЕТ НА РАША ЗА ГОДИНА. СЛЕД КАТО ПОИЗРАВНЯТ СИЛИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ. ИНАЧЕ Е, КОЙТО ПЕЧЕЛИ ТОЙ ДИКТУВА.

387

Анонимен

преди 1 месец

Още от К19 пандемията и от началото на СВО или войната , сорросоидите използват различни методи за обработване на общественото мнение например фалшиви лайки жестомимичен превод в ефир на новините като така налагат либерализма.

386

Мухахаха

преди 1 месец

Голяяяяма пУбеда.... Ахахахаххаха. Явно някои краварчета четат САМО заглавието. Този законопроект с помощи е "одобрен" единствено да получи място в дневния ред на разискаванията в Сената. Дали наистина ще има пари или ще няма е още далече в бъдещето и зависи как Сената ще гласува.... след време... евентуално. Зеленски ще лаппа руски хоой ако на дебатите, Сената реши че е по-належащо с тези милиарди да бъдат подпомогнати роднините евреи в Израел а не наркоомана и губещата войната Украйна....

385

Анонимен

преди 1 месец

"Тръмп не само че няма да стане президент но няма да бъде допуснат до изборите. Той направи груба сделка с дявoла." - Вече съдът се изказа (и медията взе да ги оплюва) - Индивидуални щати, не може да спират който и да е, да се яви на избори. Това с държавен преврат няма да мине, а всичко друго, дори и убийство, не пречла, да си кандидат. Може и от затвора, да си кандидат.

384

Анонимен

преди 1 месец

До 489 - ЦРУ и "приятели" упражняват голям контрол над повечето политици.

383

Анонимен

преди 1 месец

До 500 Но не е и като Русия да обстрелва безразборно.

382

Анонимен

преди 1 месец

Кражбата е смъртен грях особено в големи размери.

381

Анонимен

преди 1 месец

КонФискуването на чужди пари е кражба а кражбата е грях и се наказва ссмърт

380

Анонимен

преди 1 месец

Контескуването на чужди пари е кражба а кражбата е грях и се наказва ссмърт

379

Слав САЩ

преди 1 месец

САЩ борец срещу тероризма!