111

Държавна Сигурност

преди 1 месец

Държавна Сигурност - мастити пагони това са те и ни разиграват повече от 30 години.

110

Парапетчова завера

преди 1 месец

Да Кире, прав си ! Има заговор и той се казва Парапетчова Завера. Тайно тъдява Боко, Шишо и Президента се събрали до тайния парапет и заформили заверата ... Ех тоя Киро от смъркане нюхът му така се е изострил - всичко надушва...

109

Анонимен

преди 1 месец

Как не слизат от телевизора , а не дойоха на Шипка ! Нали уж за народа , ала бала ....

108

Мда

преди 1 месец

Поне ако влязат в новото -нс , кирето ще ни разсмива като досега

107

Сега

преди 1 месец

Като стана дума за здравеопазването само да напомня за случая в Бургас .Кирчо не маси е трябвало да чупи а .....

106

ала-бала

преди 1 месец

Мълчанието на Кенет от посолството ясно показва той какво е съзрял! Това е положението, всичко останало е просто крякане!

105

Кирил Петков

преди 1 месец

Киката как стана за смях на всички - но за това не е необходимо никой с никого да се договаря, той вече толкова гафове натрупа, че само като го види човек и започва да се смее.

104

мхм

преди 1 месец

Кирчо къде е завода за ел автомобилите??? Асене къде са 4-те моста на р.Дунав ????

103

Хаха ха

преди 1 месец

Бацето колко хумористично разказа случката - не се сдьржах от смях

102

Анонимен

преди 1 месец

Първи урок за Кирето - Никога не се доверявай в БГ, че все някой ще ти забие нож в гърба :)))

101

Кире велик

преди 1 месец

"И когато стана въпрос за министър на здравеопазването, Кирил удари една бутилчица на масата пред Христо (Иванов) и Атанас (Атанасов) и счупи стъклото на масата. После дойде и се извини и каза, че няма повече да избухва така", разказва Борисов. После даде и подробности. Кирил Петков не знаел името на министъра, който предлагат. Лена Бориславова извадила лаптопа си и прочела името, предлагано от ПП-ДБ.

100

Няма знячение!

преди 1 месец

Никакво значение нямат думите на лидерите на ПП-ДБ! След изборите изобщо не е ясно дали ще минат 4%! Други стари и нови играчи ще участват в коалиция! Да се надяваме, че ще настъпи времето на нормалност!

99

Ефрейтор от УБО

преди 1 месец

Куките и децата им не мога да си оправят собствените животи, но искат да я оправят БЪЛГАРИЯТА ИН. Като дъщеря му на крадливия дядо мадриския, която е пилае само чащша мино, но и с хиляди пломили алколо. ДОРИ И НА *** ПАРКИНГ СЕ Е БЛЪСНАЛА. Защоот генералите ни са същите като нея. ПРОСТИ и пияни. кАТО КАЛИНКАТА МУ НА СИМЕОНЧО. Аз, за да има само 1,2 промила ще трябва да съм изпил две шишета с ракия. А нея я хващат с два пъти повече промили само от чаща с вино. Така е с генералите ни от ВМА.

98

Анонимен

преди 1 месец

Киро откажи се от политиката, не ставаш човек.

97

ХАХАХАХАХАААА

преди 1 месец

КирчУ ЛЪЖЕЦА Дами и Господа...

96

Хаха ха

преди 1 месец

Много се смях баце с какьв хумористичвн тон разказа за случката кире предлага министър ама не му помни името дориЧетете само в факти

95

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Харакиро е учил чупене ва маси в Харвард. Като преговорите не вървят, първо чупиш чаша, после масата, после главата на опонента. Срещу Боко е стигнал до масата. За по нататък нема сили горкия.

94

Spoko!

преди 1 месец

Краят на войната срещу Украйна ще предизвика краят на кремълските пето-колонници и на всички врагове на Свободния свят у нас. България е избрала ЕС и НАТО и ще бъде с тях до края на света, защото българите сме родени европейци.

93

Хаха ха

преди 1 месец

"И когато стана въпрос за министър на здравеопазването, Кирил удари една бутилчица на масата пред Христо (Иванов) и Атанас (Атанасов) и счупи стъклото на масата. После дойде и се извини и каза, че няма повече да избухва така", разказва лидерът на ГЕРБКирето забравил кой предлага за министър

92

Анонимен

преди 1 месец

До Ха-ха Ко нема да е счупи, мутрите може да те докарат до лудост :)))