61

Анонимен

преди 1 месец

До Юдейски геноцид Какъв е тоя прословут "геноцид" на палестинците, които за последните 10 години си утроиха населението на Газа? Къде е тоя "геноцид", как го мериш?

60

Анонимен

преди 1 месец

До Юдейски геноцид Байдън нарича Нататяху пред своите сътрудници "оня ииззроод" и "ииддииота" и това не е случайно. В Израел не могат да го понасят, всекидневно има протести да го махнат от врастта, където се е впил като кърлеж. При това е извършил множество доказани икономически престъпления и само го чакат да падне от власт, за да иде в затвора. Такъв *** не е идвал на власт последните 100 години

59

IQ 3.14

преди 1 месец

oпорката е неясна, за хамас ли требва да ни е мъчно, или за жертвите на наводнението в русия? нема ли некво изказване на представители на оон? не ни дръжте в неведение, другари ширпотребци

58

111

преди 1 месец

До русофил: Особено за руснаците и русофилите - все хубави неща е казвал за тях, ха-ха-ха. Нали, *** ?

57

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Режима на Техеран страда от великоруското лицемерие - да бомбардираш друга държава и да си мислиш, че теб няма да те бомбардират.

56

Анонимен

преди 1 месец

Е то се оказа, че Иран е изстрелял 95% от своите ракети и дронове срещу Израел без бойни глави. Целта е била, да се проучи ПВО системата на Израел и да се претовари тя, за да може ирански ракети да ударят летищата от които са излетели самолетите, които сринаха иранското посолство. И наистина ги удариха. Но в отговор на наглостта на евреите може следващата вълна да не е без бойни глави и тогава ще им стане тясно там на евреите.

55

Юдейски геноцид

преди 1 месец

Ако някой от нас може да види телцата на близо 18 000 малки палестински дечица разстреляни от упор или разкъсани от бомбите на ционистите - сърцето му ще се пръсне от мъка на мига! А Нетаняху спокойно чете призива си от телевизора: - Да не пожалите, нито жени, нито деца! Сатана!

54

Анти Тяло

преди 1 месец

За разлика от Израел и Иран , Русия не докладва на САЩ къде ще нападне!!!

53

111

преди 1 месец

До Ивелин Михайлов: Аз моите съм ги пил, не се тревожи българино, или турчино, или циганино или квото си там - Израел няма да стане по-слаб от твоите фантазии.

52

Анонимен

преди 1 месец

Тия катиили, евреите не се спират пред никакво престъпление! Докато са на гърба на САЩ, се чувстват безнаказани и вредят на всички наоколо. Целия запад и някои продажни арабски правителства им пазиха небето при удара на Иран и тези вече се чувстват недосегаеми? Обаче рано или късно САЩ ще се спихне и тези вредители ще пият до дъно горчивата чаша. Какъв отвратителен вреден народец се оказват тези евреи само?

51

селянин

преди 1 месец

Третата световна ке е с фоерверки едните светнат па после другите светнат ама победител ке е Китай

50

Анонимен

преди 1 месец

всички антикомунисти да бъдат върнати обратно в белене!

49

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

до 60 ти си забравил твоите, евреино!

48

русофил

преди 1 месец

Хитлер беше прав!

47

Фют

преди 1 месец

До 59. *** при чаршафите да те успокоят, че си много напрегнат:))))))))

46

Софиянец

преди 1 месец

ИРАН ПОБЕДА!

45

Анонимен

преди 1 месец

Израел контролира САЩ чрез AIPAC , крадат парите на американските данъкоплатци. Израел има много добра здравна система (една от най-добрите в света) а в щатите ако не си си платил здравния план ти дерат кожата за дребни процедури, линейка струва 1000 долара да те вземе. Време е човечеството да се събуди за истината за ционизма и израел.

44

111

преди 1 месец

До Ивелин Михайлов: Хапчетата ти ! Пак си забравил да ги пиеш.

43

1

преди 1 месец

"отговор"??!? на кое ? на отговора на Иран за удара по посолството им в Дамаск? Заради тия жuд0ве страдаме всички , не само за геноцида им и за открадната земя на палестина , но и за СВ3. Сега горивото ще стане 10 лв литъра, и най-вероятно нашите картели ще спекулират и ще го вдигнат още повече с оправдание за войната в близкия изток...

42

do 52

преди 1 месец

До Анонимен: То това инакомислие ни докара до женитба до двама мъже.