71

Анонимен

преди 1 месец

ПП доказаха, че правната им култура е на ниво 1-2 клас. Приемат закон, според който си виновен до доказване на противното (визирам отнемането на автомобили преди резултатите от съответните кръвни проби да са излезли) и променят Конституцията по възможно най-некадърния начин. След това дори те самите са недоволни от избора на служебно правителство и се чудят кой да обвинят - Радев ли, Бойко ли. Един от признаците за некадърност е това винаги да търсиш вината у другите и да не признаваш своята!

70

И аз да кажа

преди 1 месец

Според мен сичките са руски кавали и това са постановки от селски вечеринки стил КГБ

69

Анонимен

преди 1 месец

Много ще е забавно сега да мине тоя вот на недоверие и да не успеят да организират и изобрите за да се види окончателно колко несъстоятелна е конституционната риформа на Ристю лодкаря!

68

Емигрант

преди 1 месец

До 72 "Тенгри кан" - бих ти отговорил, но едва ли ще ме разбереш след като установих колко си неграмотен, а на всичкото това бездарие демонстрираш и врачуване и то не ти се отдаде, не позна за кого съм гласувал ! Стой си в кошарата, многознайковщината ти е правилно неоценена от политиците защото не знаеш къде да я демонстрираш и как !

67

Баце

преди 1 месец

като внесат вот на недоверие ще го прехвърля от единия крачол в другия.

66

Анонимен

преди 1 месец

Усещате ли как нещата отиват към анархия и протести.

65

Анонимен

преди 1 месец

До там се стига като се правят промени в конституцията за 5 минути.

64

Интересно...

преди 1 месец

Защо ИТН се дърпат и не се включат във вота... Харесват служебния сглобкаджийски кабинет ли?!?Май ще се окаже вярно че са клон на ДъПъСъ Или чакат Гумен Крадев да прочете инструкциите от Козяк и тогава да попитат СлавчУ какво да правят?А ПуПуДейБъ - пуделската хунта що се ослушва - нали са уж "антигерберазти"... 6аси и държавата,баце!

63

Тенгри кан

преди 1 месец

До ЕмигрантМи, тикво, ми издигни ме, избери ме, кво?;))) А, кой избра, ти емигранте?:))) Хм? Избра евреина Христо Иванов и чуфутотурчина Пеевски, както и класическият евреин Лорер;))) Ми тва са ви избранниците, как искате д аимате Българска държава? Не може ли сме сами... Не, просто трябв ада сменим формата на държавно управление, за да можем, при тази форма - парламентарна република, всяка коза е за своят си крак, но при парламентарна монархия, този хаос отдолу се администрира от Царя;)))

62

Гаргарин

преди 1 месец

Много е зле тая Нинова и Копейката. Стават смешни с глупостите си за една надница от Кремъл.

61

Дон Кикот

преди 1 месец

Вит на недоверие на кого? На Радев ли хаха.

60

тъжен факт

преди 1 месец

Българина до такава степен е неспособен и некадърен да се самоуправлява, че дори едно елементарно служебно правителство не може да образува. Дето стабилно редовно правителство не може, но вече и служебно. Много е паднало умственото ниво в последните десетилетия, много. Разбира се, преди е била същата история и затова са ставали военните преврати. И партиите са били временно заменяни с военно управление, както в 1934 година. Австриец е упралявал (Фердинанд), преди това турците. Явно сами не можем

59

Емигрант

преди 1 месец

Много "спец-части" тук по Конституция бе,всичките ли сте завършили конституционно право ? Като много знаете какво търсите тук, а не сте в някоя зала "на правдата" ? За консултанти на Тиквата, "Магнитски", Нинова ли се "цаните" ? Закъснели сте, така както сте закъснели да направите правилният си избор през 34 годишния преход,светът ви познава като опростачени и ви нарисуваха като тоалетна,но и това не помогна да се "култивирате",църкайте тук "файда" НИКАКВА, кауза загубена как не разбрахте това ?

58

Анонимен

преди 1 месец

До ФактТе мутрите са в президентството бе

57

Служебен кабинет

преди 1 месец

Да назначат за служебен кабинет... агитката на "Лудогорец"!

56

Анонимен

преди 1 месец

Какво общо има Радев като военна личност, че да обявява военно положение? Една бизнес мижитурка и пионка. Няма нищо общо с истинските български генерали, които бяха преследвани и избивани от селяндурщината подвластна на русизма. Църквата Света Неделя!

55

Радослав

преди 1 месец

До 57: този въпрос можеш да го отправиш към конституционния съдия Деса ДУЛОВСКАТА която лично Боко натика с шут в КС, надявам се все пак да ти е ясно защо КС които са повечето хора на Герб мълчат и чакат да минат изборите организирани от служебният кабинет на Бойко.

54

анонимен келеш

преди 1 месец

Единствените две хубави неща за България къде направиха парапетите от ППДБЛГБТ са къде чрез промяната на конституцията вързаха ръцете на Чорапа и нарязването с флекса на Съветския паметник:):):)После Бойко ги изтряска с 200 и ги разцепи като зряла диня:):):)

53

Анонимен

преди 1 месец

Създават изкуствено противопоставпне и напрежение в обществото с цел хората да не намират ясни цели в какви общи ценности да се обединяват и на веше СРЕЩУ КОЙ. Този който унищожи бъдещето на поколения и ги прогони по света. Срещу този, който експлоатира местното население, своите съграждани и си е вкарал децата на топло бизнес партийни и държавни местенца. Реално всички са от един отбор комсомолски пудели и мафииоти с бизнеси и хотели!

52

Защо

преди 1 месец

Защо КС мълчи толкова дълго и обрича страната на хаос?