12

НЕ НА СТРАХА

преди 1 месец

Важното е, ДА ВИ Е СТРАХ непрекъснато. Да живеете в шок и ужас. Дали е пландемия, дали ще ви плащат с нещо друго. Важното е да ВИ Е СТРАХ! Не се поддавайе!

11

Анонимен

преди 1 месец

Зельо вика като не ми давате пари ще ги гръмна. И съм сигурен че ще го направи от яд. После ще обвинява руснаците. Те са превзели централата и те са си я взривилидо като са там. Аман от този световен просяк. Голямо реване. Млрд изсипаха и нищо няма. Къде е оръжието също не е ясно. Незабавен мир и стига невинни жертви и от двете страни!

10

Анонимен

преди 1 месец

2 Сатанки на Урсула като Хирошима и Нагъзаки :)))

9

Анонимен

преди 1 месец

Руските негодници ше я взривят, както направиха с Нова Каховка!!! Това "путлерасите" не са хора, а са ***-майките си убиват и продават. На такива довврие да им имаш е хазарт!! Трябва да бъдат взривени техни АЕЦ на собствената им територия, ако си позволят тази гадост със "запорожката" АЕЦ!!

8

Анонимен

преди 1 месец

Ами то е ясно кой обстрелва АЕЦ-а ? Щом се контролира от Руснаците те няма как да го си бомбят техни хора са там. Укрофашистите не се спряха да го обстрелват да привлекат внимание но все не им се получава. Само заради тази опастност Запада трябва да спре да им помага.

7

Анонимен

преди 1 месец

Чернобил беше в Украйна, ако някой си мисли, че е бил в Русия. Украинците имат опит в саботирането на ядрени централи.

6

Логика на Мисирка

преди 1 месец

. . . Запорожката атомна електроцентрала в Южна Украйна, окупиран от март 2022 г. от Русия. . . Освен правописно граматични грешки, защото централа е все още от женски род ни се поднасят старателно подбрани неистини! Защо руснаците ще стрелят по нещо което е в техни ръце вече?

5

да

преди 1 месец

затова им са ракети на укрофашистите - да вършат атентати, друго не могат, и понеже си отиват искат да повлекат света със себе си! избивай ги, вова, не чакай, наред, без пленници, спасявай света!

4

до Решетко

преди 1 месец

А от Запада, ЕС и сащ какво добро видя ве *** ? Най бързо изчезващата нация след Украйна без икономика, здравеопазване, земеделие, образование и армия благодарение на изброените по горе.

3

SHOP IN Sofia

преди 1 месец

кАде денАхте Марчето Захарова?

2

Анонимен

преди 1 месец

Ами те нещата са много прости. Украйна обявява безусловна капитулация, няма риск от ядрена катастрофа, а света се връща към нормарлен ритъм на живот.

1

Решетко

преди 1 месец

За съжаление "братушките' ще ни " освободят" за пореден път, но сега от житейските грижи. От русия- нищо добро. Факт. Доказан. Неоспорим.