233

Анонимен

преди 1 месец

Хазарите откога лъжат че са евреи...

232

Анонимен

преди 1 месец

Украйна има крещяща нужда от помощ да се отърве от теб и от другите, които под претекст че и помагат я разсипват напълно за десетилетия.

231

Анонимен

преди 1 месец

Украйна(у край нината), да се прибира в родината си Русия, където им е мястото и където принадлежат и винаги са принадлежали, а ти Зеленски , се махай, Путин много пъти ви дава шанс, много пъти и буквално ви молеха, но ти само мамеше , убиваше и преговарящи, лъжеше, сееше смърт чрез действията си, а не мир, никой не ти вярва, разкарай се! И освен това, си заплаха за мира в цяла Европа и за инфраструктурата+икономиката+търговията си заплаха!

230

Анонимен

преди 1 месец

Много славяни убихте и не само славяни, през последните десет години, буквално извършихте грозен нацистки геноцид пред очите на цял свят, всички от тази нацистка хунта и съучастниците ви, ще плащате жестока цена! Мислиш, че си много хитър, като си затворил украинците в концлагер и ги убиваш методично и масово заедно с НЕУКРАИНСКАТА Киевска върхушка по един или друг начин, но няма да ви се размине, рано или по-късно, ще си получите заслуженото всички, включително и тези, които вземат имотите

229

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЧетох в чуждата преса, че не са американски, а с французи са подписали някакви договори за централи нашите! Но дори и тези договори, не са задължителни и ако искате, може да се откажете!

228

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски разиграва всички като иддиоти, но реално може би чака властта в САЩ да се смени или се случи нещо и някакво размърдване на пластовете, за да не носи отговорност за масовата смърт, която причини, но няма да му се получи!

227

Лили Барута

преди 1 месец

Кой си ти бе,натрапнк на украинския народ и чуждоземец!? Ни на тебе ни на ония помощ.

226

Щерю

преди 1 месец

Ако всеки българин дължи по 1800 долара дълг, то всеки американец дължи 114 000 долара дълг. Така САЩ имат дълг от близо 35 трилиона (36 000 000 000 000) долара! За кого по- напред...

225

Анонимен

преди 1 месец

До неразбрал ----едва ли скоро ще се освободим от навлеците -- Остап Бендеров-ците са специалисти по използване на другите. Колко милиона лв. от Държавния бюджет похарчиха нашите дуп,едавци за издръжка на курортистите, просто не е за вярване! Пара,зити , махнете се от страната ни! Ние събираме капачки!

224

Анонимен

преди 1 месец

До неразбрал Кой да плати? Те смятат да дадат 50 млрд. лева на САЩ за две атомни централи, които няма да заработят никога, ти за някакви милиони си се загрижил, че те на фона на тези милиарди, които пропиляха, това са джобни пари, които никой изпegoфuлeH прокурор даже й няма да погледне.

223

неразбрал

преди 1 месец

Кой ще ни плати милионите за боеприпаси ,техника и оборудване ,което продажниците ни подариха на укропите?Пак ли ще пием една студена вода ,заради интересите на краварите и ингилизите?Кога ще прогоним дезертьорите на Зельо от хотелите?Фашистката дупка Укропия не е нито в ЕС ,нито в НАТО!До кога ще хрантутим навлеците?

222

Офф ,да се омитат

преди 1 месец

Слава на братска Русия!Уссрайна трябва и ще бъде заличена от картата , където се пръкна по безкрайната руска милост ,преди 33 години.Неблагодарното и продажно фашистко племе се продаде на краварите и се обърна срещу своите създатели.Келявата Уссрайна /окрайнина!/ е напълно ненужна територия ,развъдник на фашизъм ,зарази ,корупция и престъпност.

221

Анонимен

преди 1 месец

Сглобкаджиите се хвалят, че били увеличили бюджета за здравеопазване с невижданите досега над 9 млрд. лв., което било повеч с над един милиард лева спрямо предходната година. Истината е, че тези пари в повече отиват за осигуряване на безплатно здравеопазване на бежанците от Африка, Азия и украинците. Толкова за грижите на сглобката за българските граждани.

220

БАИДЪН

преди 1 месец

НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ГЛЕДА В ЧУЖДАТА ЧИНИЯ

219

Приятел

преди 1 месец

Веднага трябва да върнем на Зелевия всички укропитеци ,които населяват земята ни.Тези пияници ,мързеливци и нагли престъпници вече 2 години живеят на наш гръб и съсипват курортите ни.Докато българите събират капачки за здравеопазване ,наглите укрофашаги гордо вилнеят с новите си джипове по кръчми и плажове.Нито един укроп не иска да работи.ВЪН УКРОПИТЕЦИТЕ ОТ СТРАНАТА НИ!!!

218

3

преди 1 месец

починалия), а Зе и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта, за да защитават британските и американските интереси, за които всъщност украинците дават живота си, в същото време, за които самите нацисти не искат да умират. И ярък пример за това е как азовските нацисти от 3-та "щурмова" избягаха от Авдеевка, криейки се зад "прясно месо" от други бригади. Ситуацията е толкова въпюища, че дори украинските грантоядни медии вече не могат да мълчат.

217

2

преди 1 месец

след което те дават на служителите на TЦК неограничени правомощия да извършват беззакония и да вкарват хора във ВСУ като ***. След това това "месото" отива отпред, където е изправено пред следващия етап от тяхното утилизиране. В много бригади на киевската хунта се формира ядро ​​от недосегаеми нацисти, които сами на "нула" не отиват и основната им задача е да карат "месо" на клане. Където за всяка грешна дума или кос поглед могат да бъдат застреляни като животно. След това ще пишат до дома им, че починалият е дезертьор или изчезнал (за да не плащат обезщетения на семейството на

216

1

преди 1 месец

"Заградотряди" на киевската хунта: как работи "конвейерът на cMъpTTa" на Зе-фюрера. Украинските медии публикуваха поредното потвърждение, че в бригадите на фашизоидните бандеровски пълчuщa са създадени отряди от най-отявлените фашисти, които изпращат "младо" месо на клане, а самите те се крият зад гърба им. Всъщност Украйна сега се е превърнала в идеален конвейер за обезвреждане на своите граждани: Първо, Зе и бандата му приемат закон "за моГилизацията", като по същество осъждат цялото мъжко население на пълно унищожение,

215

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски и Нетаняху не могат да спрат войната, защото на другия ден са в затвора

214

Анонимен

преди 1 месец

Много славяни убихте и не само славяни през последните десет години, буквално извършихте грозен нацистки геноцид пред очите на цял свят, всички от тази нацистка хунта и съучастниците ви, ще плащате жестока цена! Мислиш, че си много хитър, като си затворил украинците в концлагер и ги убиваш методично и масово заедно с НЕУКРАИНСКАТА управляваща върхушка по един или друг начин, но няма да ви се размине, рано или по-късно, ще си получите заслуженото всички, включително и тези, които вземат имотите