28

Анонимен

преди 2 месеца

'"сащ са федерация в която федералните закони почти не важат" Искам да видя кАпейки да отидат в САЩ да нарушат федерален закон и да кажат как не важи. Ама няма как нали? То за това и имат визи. Иначе кАпейките веднага ше зафърлите рублаците дето нищо не струва за доларес нали кАпейки?

27

Кевин Костнъров

преди 2 месеца

Иранците са ви братовчеди, има значително сходство между българското и иранското "национално ДНК". По улиците на Техеран и София има толкова много хора със сходни лица.

26

Анонимен

преди 2 месеца

22 да, твоя пентагон няма спечелена война от създаването си. Освен това цивилен самолет се заби там и го разруши наполовина, снимките още седят в нета въпреки цензурата. Колкото и да църкаш свободният свят на Куба победи ЦРУ, свобовният виетнам победи щатите.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Побъркани радикални ислямисти

24

Анонимен

преди 2 месеца

Успешна атака?! Ахахахахахахахах. БВП на глава от населението на Израел 12 пъти повече от на западнал Иран. 3 милиарда операция на вятъра. Всичко свалено. Отломка ранява арабче в пустинята. Иран стана за смях. 1:1 с Русия...

23

Анонимен

преди 2 месеца

"Израел е много малка държава и много лесно може да стане необитаема земя" Капейки а да четете малко повече и тогава да пишете глупостите си. А четете малко за събитията след 6.10.1973 как арабеските си го отнасят от Израел и как и колхозниците пак са се месили безуспешно.

22

Анонимен

преди 2 месеца

16 евросъюза не е държава, америка е континент , сащ са федерация в която федералните закони почти не важат, черните си правят зони chop и chaz и всеки щат има граница и отделни закони които пак никой не спазва и резултата е че сащ са с най много затворници. А ти специално си за тву понеже досега нищо не си научил, и трябва да те вкарват правият път по другият начин.

21

Врагове без шанс..

преди 2 месеца

Всеки, който започне война срещу Свободния свят, незабавно ще бъде сразен от Пентагона, така че нито мюсюлманите, нито крепостните му.жици имат шанс да оцелеят.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Щом хвърчилата са минали иранската граница, атаката е супер успешна! Руските често падат на собствена територия!

19

Иран и Америка

преди 2 месеца

Днесд.бг:"Нашият отговор ще бъде значително по-масиран от снощните бойни действия, ако Израел отговори на Иран, заяви ген. Багери. Той допълни, че Техеран е предал през Швейцария предупреждение към Вашингтон, че подкрепа на израелски отговор срещу Иран ще доведе до това американските военни бази в региона да бъдат превърнати в цели."--АЗ:ИРАНЦИТЕ явно не са разбрали много неща по лесния начин! Предстои им да ги научат по трудния начин. След кръвопускане! Явно не знаят с кого си имат работа.

18

Анонимен

преди 2 месеца

A кореспондента Алекс беше там на място и видя? Само че не. Алекс е многониковият тролясен оолигофрен с опорки. Фактите са че медиите всячески се опитват да прикрият че цели е Израел са гръмнати. И пускат даже и редоевните си тролясни, защото с репортери и кореспонденти не разполагат, а само с *** преписвачки и грантаджии.

17

Анонимен

преди 2 месеца

По-успешна, няма как да бъде!

16

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 14. Ами то и Иран е малка държава в сравнение с Америка и Евросъюза. Така, че ако бях иранец щях да бъда много по предпазлив в провокациите си към великите сили-постоянни членове на Съвета за сигурност на ООН и членове на пакта НАТО. Иранците явно не се интерсуват от историята на Япония и нищо не знаят за Хирошима и Нагасаки.

15

Алекс

преди 2 месеца

99% от ракетите и дроновете са свалени от израелската ПВО и съюзнически самолети.Ирански командоси "завладяват" търговски кораб.Накрая ирански генерал се изтъпанва и бодро заявява,че атаката е успешна.Иранската циркова програма продължава.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Израел е много малка държава и много лесно може да стане необитаема земя за години напред. Както се видя, доста ракети поразиха целите си.

13

хм

преди 2 месеца

До Браво Перси и Персия отдавна няма. От поне 1000 години, след като иранците приеха исляма и плюха на своята религия-зороастризма и плюха на Персия. В Персия е имало древна цивилизация, в днешен Иран-вече не. Ходжите са изпили мозъка на иранците като кукувици.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Това е новина за вътрешна употреба за иран.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Еми кво да кажат брадите? Същите като колхозниците. Важното е кАпейките да се радват и да си мислят, че нещо поне се прави. Иначе как да оправдаят смъртта на собствения си народ? Доволни сте вече нали кАпейки от това което ви казват от масквето? Нема как да не сте доволни иначе се обезсмисля целия ви живот и този на родителите ви. Сега виждате ли и вас как ви лъжат вече 3 та година?

10

християнин

преди 2 месеца

Независимо,че конфликта е м/у Израел и мислямски държави,прозира опасност от глобален конфликт м/у ислямски и християнски държави.Злото на света се нарича ислям,и от там идват бедите на човечеството.Убиват в името на аллах,обявават война в името на аллах,искат да разрушат държава в името на аллах,мечтата им е да наложат исляма в целия свят,и да властва шериата.Просто ислявския свят е полудял,и не си прави светка,че останалия свят е в пъти по силен.И ще го огнесат,ако продължат с безумието си.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Какво дрънкат политиците няма значение, военният конфликт ще продължи до изтребването на всичкото янки в региона и развала на изкуствения исраел.