11

Анонимен

преди 5 месеца

едва ли са най-големите мошеници в Англия, но очевидно са едни от най-тъпите ... това е големия проблем за българския селянин, че е *** и без мярка в простотията си. в България са същите - деца изпуснати в сладкарница и после акат кръв.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Така е на много места по света - за да стане по-бързо се информатизира - всичко се подава по Интернет, парите се получават на карта издадена в някое интернет-кафе...

9

Британски учЕн

преди 5 месеца

Не се прави като тях, купували си чисто нови аудита за 65 хиляди паунда и др. скъпи неща, водили са разгулен живот и са привлекли вниманието. Като се краде се прави така че никой да не заподозре нищо. Англия е разграден двор и измами се правят лесно, аз и други познати си докарваме към 10000 месечно само от странични дейности, иначе от заплата имам само 2000.

8

до Джеймс Бонд

преди 5 месеца

- Сипи си с ряпата и българска гроздова!

7

ФАКТ

преди 5 месеца

Нима някой повярва, че петима от малцинствата с незавършен 3 клас са извършили измамата на века? Тия са като малоимотните цииииггани, с кухи фирми длъжници на милиони левове към НАП. Или този клошар дето изтегли 18 милиона от парите за "Хемус"?.. Мозъците на тази измама вероятно обикалят плажовете на Дубай сега.

6

А АСЕН И БАБА НАСТА

преди 5 месеца

КАКВО МИСЛИТЕ, ЧЕ ПРАВЕХА В ЕВРОПА...

5

Щерю

преди 5 месеца

Бонд, Джеймс Бонд - Агент 007: - Чета за 5-та българи надхитрили Великобритания и бавно ям ряпа...

4

пияница мистик

преди 5 месеца

Гюнеш Али и Патриция Панева...чисто български имена. Също както и потомствения аристократ англичанин, който сега им е премиер - Риши Сунак :)))))

3

Ноби

преди 5 месеца

убава работа, ама .... ска

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ето един положителен пример на интегрирани ци.., пардон, роми, които успешно са се вписали в евроатлантическите традиции на острова.

1

Фед Красивия

преди 5 месеца

Уточнявайте,че не са баш българи!!!