72

Минуващ

преди 1 месец

Руските агенти по масова дезинформация зоват за протести и бунтове както им е спуснато в наръчниците на КГБ. Липсва революционна обстановка, другари!

71

Програмис

преди 1 месец

Важното е на Путин да му е зле.

70

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 54 - Ако изключим разсадниците за цветя, нищо, защото всичко е търговия. Работата е, че имам добри канали и успяваме да вкараме доста дрехи и китайски части, почти за без пари. Откакто почнахме да продаваме и разни части, примерно динамота, стартери и прочие, на 1/3 от цената на "оригинално", с гаранция от по 3 години (производителя дава 2, но ни си поемаме риска и ... абе търсят ни) взеха доста стари муцуни да ни се ядосват. Ама ше ги оправим и тях.

69

В.Узунов

преди 1 месец

Радвам се единствено като вдигат минималната заплата,понеже като открадна нещо от някой по малко от размера и не може да ме осъдят.

68

маалатъ

преди 1 месец

Ами тези 50% от българите да си вдигнат з////ниците и да потърсят сметка от онези чиновници и министри, които ги докараха до това състояние, а не само да се оплакват! "Неволята" от народната ни приказка е в безсрочна отпуска на Малдивите!

67

Бай Илийчо

преди 1 месец

На държавата и управниците им дреме за обикновените ора.

66

У нас

преди 1 месец

Все още няма коментари от решението на ЕК цените в енергетиката да се ФИКСИРАТ, а не денс едни цени, утре други. Май се усетиха предизборно.

65

Анонимен

преди 1 месец

Ми тя е взела. Имали сте безплатно образование. От там нататък се оправяйте.

64

Костовит

преди 1 месец

Стига с тези фалш новини по наше време бе скъпо и оправяхме Виденови бакии.Сега живота е песен Всеки има 500 000 в банка и по 3 парамента. ходят в Тайланд и Малдиви ,а най с бедните по33 ъти в Гърция на почивки .Всеки взима по 6000-7000 недекарирано ренти,наеми инвестиции и пак реват.Скъп бил живота.Направете си го евтин

63

МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА

преди 1 месец

*** ФИЯ!*** ФИЯ!*** ФИЯ!

62

Анонимен

преди 1 месец

Мерките срещу скъпият живот са по-малки разходи, другарЕ!!!Това не е баница и режи па яж!!Всички са като отвързани масстии. Точат напред-назад и крещят дай пари.

61

Смехурко

преди 1 месец

Буци и Гуци ще ви намалят цените. Дайте им властта, те повече няма да ви крадат. Вервайте ми!

60

Анонимен

преди 1 месец

Държавата взима мерки как да не взима. Ето сега вдигат драстично тока, всичко скача заради това и накрая ни довършват с еврото. Бедняците измираме и няма кой да се оплаква.

59

Анонимен

преди 1 месец

Нали искахте промяна бе, ето ви промяна

58

Анонимен

преди 1 месец

Днес се прибрах в България от Лондон и влязох в Кауфланд да си напълня хладилника. Еми аз се почувствах абсолютен бедняк хаха Хора, обират ви и честно не зная как живеете тук все още.

57

Анонимен

преди 1 месец

Държавата трябва да премахне ддс-то върху основните хранителни продукти и лекарствата.

56

от Плевен

преди 1 месец

Вчера научих, че един приятел си е купил три (!..) съседни гроба на добро място в Орландорци. Уви, за зла врага, приятелчето сега е в дълбока кома в следствие на масиран инсулт. При нас на село гробни места, поне на този етап пари не ни искат; чист въздух, тишина, птички пея. Гробарите вземат по 150 лева на човек, а те са трима за едно погребение. Като сложим и скромните неща към погребението, това вече достига до 1200 лева. Да Ви кажа директно, не искам и скъпо погребение, искам да живея по-дъл

55

Анонимен

преди 1 месец

Държавата не е длъжна. Беше длъжна по време на комунизма. Или хората искат комунизма обратно?

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 53. Какви хубави неща произвеждаш ?

53

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50 Баят от тея, дето предлагаме хуабвите неща, държавата леееееко ни пречи ... защото искат да ни земат бзинесчето.