137

Анонимен

преди 5 месеца

Тъй, тъй, увеличават заплатите щото не е комплектована армията и няма кандидати за пушечно месо. Да я комплетоват тая армия по-бързо че и за фронта ще трябват хора.

136

Анонимен

преди 5 месеца

До Фед Красивия - едни пари са прахосани - тея дето България е платила за средното ти и основното ти образование! Повече - едва ли имаш! А що армията ни е още със старите съветки железа - питай любимите си комунисти за които със сигурност грасуваш на всички избори! И не се прави на компютърен специалист - всеки втори тRол е "компютърен специалист". Като ти гледам правописа - и за общак не ставаш!

135

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 136 - къде що има НАТО-вска пералня и тоалетна чиния в България, всичко ще опукат! Междувпрочем, тая игра вече сме я играли през 1944 - а по добре руските скакалци да са по надалеч!

134

Анонимен

преди 5 месеца

До Бързо разгръщане - засега са устроили ад в обърканата ти 4утора! Вътре само Кинжали, Сармати, Тополи и малко отбрани речи на пияндурника Медведев! Разгърни се да поработиш малко, ега изкараш някой лев. Срамота - на тея години да те храни пенсията на родителите ти!

133

Браво на Асен,

преди 5 месеца

Че е осигурил пари за повишението и то със задна дата.

132

Анонимен

преди 5 месеца

Една рота руснаци, даже само един взвод могат да опукат цялата българска натовска армия.

131

И защо

преди 5 месеца

Благодарят на депутатите?Да не би те от джоба си да плащат заплатите на военните?Трябва да благодарят на бас,дето работим на минималната,за да има за шапкарите .

130

Анонимен

преди 5 месеца

При Тодор Живков при социализма нямахме армия, само знаеха да маршируват по жълтите павета с ръждясала саветска техника, добре че влязохме в НАТО и сега имаме модерна и технологична армия с модерно натовско въоръжение.

129

do 130

преди 5 месеца

махни го този клип - показва армия която никога не е влизала в бой на парад по жълтите павета. гледай клипа велик е нашият войник (от царска българия ) там е истинската армия

128

Пфф

преди 5 месеца

Лошо е за една държава, когато човек на държавна работа взима повече от работещ в частния бизнес. В развитите държави работещите в частния бизнес получават минимум 2 пъти повече от работещите за държавата. Не знам кой ще им изплаща заплатите и после пенсиите.

127

Анонимен

преди 5 месеца

а защо тогава герп искат връщане на наборната служба ? то тогава хора няма останат тук

126

посерковци

преди 5 месеца

гледайте бе "Военен парад по повод "13 века на България"- 1981 г."

125

Анонимен

преди 5 месеца

хахаха снимката кърти ! това ли ни е армията ... хахаха. съмява ме тези да уплашат френският лейтенант ако са в дойран и той пише писмото на майка си , че цитирам по спомен " българите са зверове и очите им светят като на диви животни " ... по скоро ще напише " тука някакви мехури от бира се опитват да ни спрат , но е тотално безуспешно "

124

Бързо разгръщане

преди 5 месеца

Въздуншо-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Страните от ЕС създават сили за бързо разгръщане "Европейски легион". Това заяви шефът на полското външно министерство Радослав Сикорски в интервю за гръцкия вестник Kathimerini. "Ние сме в процес на разработване на европейски военен капацитет, който се нарича способност за бързо разгръщане. Наричам го Европейският легион", каза той.

122

Защо само

преди 5 месеца

На военните?В армията работят и цивилни.

121

Анонимен

преди 5 месеца

Вие за война ли на готвите та вдигате с 1/3 заплатите на военните. Ако е за това и със 100 процента да ги вдигнете, при война мсичко ще избяга. Ниской няма да ви мре за политиците.

120

На Боко Чекмеджето

преди 5 месеца

На закрито заседание депутатите обсъждат проект на решение за определяне на военни формирования и структури за допълване на въоръжените сили във военно време и за определяне числеността на запаса за въоръжените сили. Вносител е Министерският съвет. Заседанието в тази част е закрито, защото приложението към проекта на решение е с ниво на класификация поверително, обясни председателят на Народното събрание Росен Желязков, предаде БТА.

119

до фед

преди 5 месеца

Г:::::::щ::::::::и!!! И туй веке цензурират.

118

Защоооо

преди 5 месеца

На тези търтеи дебели ?