103

само факти

преди 1 месец

само Ф 16 блок 30 електрона отметка на радара 1,3 и собствен радфар AN< ARG-68 с 300 км откриване води ракета 100 + км срещу су 35 с ... с електрона откриване 4,1 и собствен радар Ирблис 250 км откриване и водеш ракета 80 км си е смърт за руската тенекия А отнемамето на Въздушното превъсходство Промена много МНОГО но от къде еленовът и фсб гей разведтник не служил вв армията ще го знаят

102

Анонимен

преди 1 месец

До само факти 97 - Как точно ще стане, като Ф16 са на нивото на Су-25, Су-27? Не могат да се завъртят въобще около Су-35, щото ги свалят от 300 км ))

101

мхм

преди 1 месец

Американците изоставих Украйна в най неподходящия момент! Руснаците ползваха този период и унищожиха най сериозните укрепления, градени от 2014 насам, 10 години труд и уникални съоръжения бяха оставени почти без защита, за това отне и толкова време на руснаците да минат тази линия, не е защото е трудно да превземеш няколко села. Сега и да и доставят помощ едва ли вече ще успеят да спрат руснаците, настъплението им ще стане доста по бързо следващите месеци.

100

По скоро

преди 1 месец

Русия се възползва от деградилия зеленски, деградиралата му армия и деградиралите му съюзници от нато

99

Само Факти

преди 1 месец

Първо идваха джавелинте, след тех беха байрактарите, след тех хамересите , ... , дока се стигна до леопарди, чалинджери, абрамси се чудо оръжия... Самата окраина каза ф16 не могат да променят нищо... А сега изчезвай съсе опорките си , уъндерИдиот.

98

Oбявa

преди 1 месец

Разработвам украински съпруги, ръждясали от неползване. Отстъпка за групи!

97

Анонимен

преди 1 месец

Е как ние нали пратихме чисто нови бетеери бухахахахахаха

96

само факти

преди 1 месец

По скоро русия жертва авияцията си за да напредне поне малко защото идват ф16 а те са смърт за всякакви кюнци с кармаза пентаграм по крилата

95

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен87 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 99,999 % ОТ РУСНАЖИТЕ НИЩО НИКОГА НЕ СА 4ЕЛИ ОСВЕН ЕТИКЕТИТЕ НА ВОТКАТА СИГУРНО ЩЯХА И ДА ЗНАЯТ КОГАТО Е ПЪРВИЯ ПОЛЕТ русия НЕ СЪЩЕСТВУВА А ИМА ЕДНО МАЛЦИНСТВО руснаци ОКОЛО 90 МИЛИОНА ОТ 300 МИЛИОНАТА СССР ДЖАМАХИРИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ ОПРАВЛЯВАНА ОТ УКРАИНЕЦ . И ПО СЪВ,ЕСТИТЕЛСТВО ДА ЗНАЯ И КОЙ Е КОРАЛЮВ УКРАИНЕЦ НА ПОЛОВИНА И ЕВРЕЙН ИСТРЕЛЯЛ ГАГАРИН С НЕМСКИ ТЕХНОЛОГИЙ И ИНТЕРЕСНИЯ ФАКТ ЗАЩО НАЦИСТА КУРТ ВЕБЕР Е ГЛАВЕН ИНЖИНЕР

94

Да те угася

преди 1 месец

До да ви светна - Обясни тигава, моля, защо тия Велики 80% БВП на целия Запад отстъпват в Укропия, вместо да са вече в полето пред Москва? ))

93

ъ

преди 1 месец

Ами ще деградира. Нищо вече не се прави качествено - дрехи, техника, храни. И чадърите също снижиха качеството си. Последният, дето си го купих ръждяса за нула време, пък уж беше хубав и скъп.

92

Ммм,

преди 1 месец

Ква е подлаааа!

91

Анонимен

преди 1 месец

Циолковски отива да учи в Мосва, но университета не му харесва и спира го посещава, и изчислява че може да живее само на хляб и вода без стипендията само с мизерната сума която баща му изпраща. Прекарва цялото си време е библиотеката и чете книги по математика. Бил е полуглух с едното ухо, като дете е прекарал скарлатина. Имал е 7 деца.

90

Анонимен

преди 1 месец

Когато Циолковский полага основите на космическата наука и ракетостроенето в САЩ са водели процеси срещу вещици и са арестували и хвърляли в затвора 4 годишни момичета за вещерство.

89

Поехали

преди 1 месец

На 12 април 1961 г. Съветската цивилизация написа нова страница в историята на световната цивилизация.

88

Анонимен

преди 1 месец

До До 32Спирай доргата, младежо!!!

87

да ви светна

преди 1 месец

Да ви светна - само 3% БВП никога не може да победи 80% БВП - трябва да си много пpoc да си мислиш, че изостанала Русия може да победи модерната армия на Укрaйна зад която стоят военните технологии на целия цивилизован свят с 80% БВП. 90% от руснаците живеят без канализация и още ползват външни тоалетни. Със сигурност може да се твърди, че Русия няма абсолютно никакъв шанс да победи.

86

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление 90% от българите никога не чели историческа литература и затова си мислят, че България е най-великата държава, а българските царе връх на върховете. Русия е бедна аграрна държава, която между другото първа е летяла в Космоса. Но това, между другото, докато е орала с ралото и Белчо и Сивушка. А за разнообразие се е разхождала до космоса.

85

Анонимен

преди 1 месец

Термобаричните бойни глави използвани от 500-килограмовите планиращи бомби ODAB-500 са оптимизирани за неутрализиране на добре укрепени вражески позиции и функционират чрез разпръскване на газообразни химически облаци във въздуха, които след това се детонират от вакуумен експлозив, за да се освободи ударна вълна с ниско налягане. Ефектът е, че въздухът се изсмуква от затворени зони с огромна сила, разрушавайки сгради, пещери, окопи и други укрепления и разкъсвайки белите дробове на всички присъстващи в близост.

84

Споко

преди 1 месец

Споко, НАТО има най-модерните ПВО системи които могат да спрат всяка руска ракета. Нато е 2 пъти по силно от Русия във всички отношения, и разполага с най-високите технологии, не го забравяйте.