60

Анонимен

преди 2 месеца

Разпарчатосване друг път. Ще му се на някого. Навярно всичкото в кюпа.

59

Анонимен

преди 2 месеца

демокрация и НАТО,а?

58

Бай Дрън

преди 2 месеца

А Киев не е ли руски град? Доста години от историята на Русия са се въртели около Киев. Добро или лошо за нас, това са фактите. В Киев се е говорило риски, сега също се говори. Бил е в Руската Империя, след това СССР. Киев става "украински" едва след предателството на Горбачов. Явно ДВ се кланя на предатели :) По тая логика и Охрид не е български град...да, ама не. Охрид е български град!

57

Сандо

преди 2 месеца

не няма да е разпарчетосана Украйна! парченце няма да падне!

56

Случаен минувач

преди 2 месеца

Украйна е създадена с декрет от Ленин през 1920, малко преди да получи първия си инсулт. Търсел е начин да се спре войната с Полша. Защото поляците, хиените на Европа (Чърчил), са искали цялата Лвовска област плюс Литва...Освен това болшевиките вече са имали идея да създадат СССР. Първият премиер на Украйна е българин - Кръстьо Раковски.Той е разбирал, че трябва да управлява многонационална държава, в която има и около 1% българи, и с радост е подписал включване в СССР. По-късно Сталин го убива.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Тази сутрин Руснаците отново напукаха празните Укрофашистки кратуни в няколко Украински градове. Големите мъже от Азов отказаха да ходят в Часов Яр, Зеленски е бесен от този отказ на Азовските фашисти. Ами едно е да убиваш цивилни друго е когато срещу теб се изправят истински мъже. Досега тези измислени герои от Азов нямат нито една победа над Руснаците. Помним как изпълзяха като мишки от Азовстал и при Авдиевка как се криха и напуснаха безславно града.

54

Как така

преди 2 месеца

Суверенна държава като Украйна твърдите че е руска зема а България руска земя ли е?И тук има руски паметници улици с руски имена и руски дж е ндъри.Комунисти и тн.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Плана бе украйна е жертвата, която ще раздели европа. Нещо като продължение на цветните арабски революцийки отдалечили двата бряга на средиземноморието от възраждане на нещо като нова търговска римска империя.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците разбиха най-голямата армия в Европа и то само с чипове от перални!

51

Анонимен

преди 2 месеца

"Искат да я направят буферна зона между тях и НАТО" - не е ясно. Пoкpaйна е руска земя и няма как да е буфер. На 17.12.2021 г. Путин заяви, че иска отановските структури да се изтеглят зад линията от 1997 г. Ясно е, че линията от 1997 г. е буферът.

50

Случаен минувач

преди 2 месеца

През 1920, малко след ПСВ, избухва руско-полска война. Панска Полша превзема Лвов и областта Галиция, тръгва и към Вилнюс. Русия обаче бързо я слага на мястото й - конницата на Будьони разбива полската шляxta. Тогава Ленин решава да създаде отделна република Украйна, където да живеят етнически руснаци и поляци на запад.И само година по-късно Украйна се включва в новосъздадения СССР. Така че тази държава е създадена с ленински декрет.Самото й име - Украйна, говори, че е отстрани, накрая на Русия.

49

ясно

преди 2 месеца

ДВЕ ДЖУДЖЕТА ДОМОВИ КРАДЦИ РАЗБИЛИ ВРАТАТ НА ЕДИН АПАРТАМЕНТ И ПОЧНАЛИ ИЗНАСЯТ ПОКЪЩНИНАТА.в ТОВА ВРЕМЕ СЪСЕДИТЕ НА РАЗБИТИЯ АПАРТАМЕНТ ЗАПОЧНАЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ , НО ДЖУДЖЕТАТА ИМ КАЗАЛИ ЕЛАТЕ ДА СИ ОТКРАДНЕТЕ НЕЩО И ВИЕ ТОВА КАЗВАТ ДРУГАРИТЕ *** И МЕДВЕДЕВ

48

Анонимен

преди 2 месеца

народа там вече се чувства украинец. Късно е ...

47

Историк

преди 2 месеца

59 Тя и България също бе 44та сегашната мафиотска милицюнерска Заддунайска кло а ка

46

Фют

преди 2 месеца

Ай, Флюбените гълъбчета :))))))))))))))))))))))))))))

45

Анонимен

преди 2 месеца

След терористичния удар срещу "Крокус сити хол" в Москва, Медведев бе първият, който обвини за това Пиндостан, Наглобритания и Украйна.

44

Охооо

преди 2 месеца

Целуват се

43

Анонимен

преди 2 месеца

Не им трябва на Руснаците тъпата Украйна. Искат да я направят буферна зона между тях и НАТО то е ясно.

42

Случаен минувач

преди 2 месеца

Що се отнася до границите на Русия, още Наполеон е казал: Проблемът на Русия е нейната територия.

41

Тракиец

преди 2 месеца

Целта на руснаците е да си върнат Аляска.Ще останат с отворени усти щатите ама се ослушват и не дават оръжие на Украйна.