23

Анонимен

преди 1 месец

Ако не кара често може и на 43 г. преглед но ако кара често тогава всеки месец преглед.

22

Valio

преди 1 месец

Цените са такива от началото на месеца......Това показва,че държава няма.Тия кретеееени нямат никакво основание да вдигат цените със 100%.,но нали щеш нещеш трябва да минеш автомобила на преглед те задължават,защото знаят,че няма как да не минеш преглед.

21

Анонимен

преди 1 месец

Тогава да дигнат мерезето и серезето!

20

Тодор Живков

преди 1 месец

Па яште банани и бегайте на запат бе, ха ха ха хааааа!

19

Анонимен

преди 1 месец

Тогава да махат лицензионният режим,да може всеки да прави пункт за прегледи.Аз ще направя и ще ги правя по 30 лв

18

столичан

преди 1 месец

Трябва най-после да се направи данъчната реформа и прехода при данъците. Не може данък за автомобил да е 50-100лв., а ансреща да искаш пътища, места за паркирване пред панелката, и т.н. искания, и всяко семейство да има по 2-3 коли, че ако някоя се повреди да ползват следващата. Данъка за автомобил трябва да почва от 500лв. и нагоре.

17

Анонимен

преди 1 месец

Защо,те и до сега бяха високи?Не е редно държавата да назначава връзкарина някакви пунктове,да задължава всички да ходят там и да вдигат безконтролно цените,че те утре могат да кажат че искат по 3000 лв за преглед.До кога ще търпим тези безобразия и корупции?

16

Към 15

преди 1 месец

Разсмя ме с идеята за "Съюза на слепите". Ако си отварят очите и правят истински прегледи автопарка в РБ ще намалее рязко. И може накрая зелените площи и тротоарите да се освободят от неправилно паркирани трошляци. А който са му високи цените да не си купува на 4 членно семейство 5 коли по 3000 евро.

15

do 13

преди 1 месец

Не са 50%, това са 100% увеличение!

14

Анонимен

преди 1 месец

Егати държавата умряла, писна ми, ставам турчин

13

Loyko

преди 1 месец

Защо? Те и сега са високи.Ще се скъса вече дръжката на потребителската кошница.Всеки вдига цени безконтролно.До кога?

12

Анонимен

преди 1 месец

То за тези цени си затварят очите за проблемни автомобили ,ако станат 90 лева направо ще наемат хора от съюза на слепите.

11

И ТУК КАРТЕЛ

преди 1 месец

Цените на ГТП не се регулират с никакъв закон. Това означава, че пазара би трябвало да определя цената на тази услуга. Само че това се отнася за бели държави.

10

Анонимен

преди 1 месец

Това са 50% инфлация!!!! Най-лошото е, че няма никакво логично обяснение за причините за такъв огромен скок в цената? Нима заплатите на служителите в сервизите са скочили с 50%?!?!

9

Ivan

преди 1 месец

И на какво основание скачат двойно таксите за преглед.Току-що минах,хората в сервиза правят едно и също и сега и миналата година?!Общо взето лепят стикери по стъклата за 65 лв. нищовършене(защото ако това е технически преглед,аз съм балетист)Да не би заплатите им,или моята да са скочили два пъти за една година?Разбира се,че не!Просто всеки се опитва да ни дере,защото в тази държава няма никакъв контрол за нищо.Ще кажат-пазарна икономика.Да,ама не!ПЪЛНА ИЗМАМА И ГРАБЕЖ!

8

Анонимен

преди 1 месец

И от кога са тия цени ? Защото в момента в една фирма за ГТП с няколко обекта в различни градове -- ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД - ЦЕНА - ЛЕК И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ / KAT. M1, N1 - 59,90лв.

7

Безобразно

преди 1 месец

Безобразие

6

Анонимен

преди 1 месец

Това е защото сведоха инфлацията до 2% за да влвем в Шенги :)

5

Сифилиско

преди 1 месец

90 лева за лепенка

4

Какво е основанието?

преди 1 месец

Ниска инфлация може би?