67

Анонимен

преди 2 месеца

Не защитава България а т нар червен бизнес на ДС.Те губят милиони, милиарди и искат сухоземен Шенген.Обикновения българин му е все тая.Стоичков е мутра от времето на ЦСКА.Ходи на погребението на Васил Илиев и рева.Мутра.

66

ИЦО Е БЪЛГАРИН...!!

преди 2 месеца

КОПЕЙКИТЕ НЕ СА...!!

65

Мария

преди 2 месеца

Спрете да плюете по Стоичков. Той се е доказал и е от малкото богати хора в България с доказани доходи. Преди години в Кайро ,на пирамидите , малки деца продаваха сувенири и ме попитаха откъде съм. Когато казах от България те в един глас извикаха името на Христо Стоичков. Същото се повтаряше и другаде. Не се боричка за власт във футбола. Винаги когато е имал възможност е доказвал, че обича България.

64

Стоичков, 1997 г

преди 2 месеца

"Руснаците ни "освободиха" от фашизма, а ние ги "освободихме" от световното." Огромен!

63

Анонимен

преди 2 месеца

То хубаво, но така казано звучи глуповато. Дано преводачите да са успели да вкарат повече смисъл и логика в думите му

62

Браво, Ицо..!

преди 2 месеца

Ицо си е демократ. Една дума не съм го чул да каже в подкрепа на Путин и убийствата на християни...

61

До 58

преди 2 месеца

Много бързо забравяш Българино!!! Ицо е човека,който каза: "каталуния е моята родина.България нищо не ми е дала!" Сега като видя че в България има много балъци е се вадят пари и се обърна 180 градуса!

60

Бидон с деменция

преди 2 месеца

стоичков се чуди къде да се скрие за да не го хванат да свърши някаква работа

59

чичи

преди 2 месеца

този *** не спря да рекламира най-големият бич за обществото - хазартасега седнал да обеснявагнус!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Кюрда е абсолютен антибългарин, известен с отричанията на родината си и то на няколко пъти, футболистът с най-просташко държание и гнусни псувни на терена, умен колкото цяло стадо тапири. В тая реч едно изречения нямаше правилно, там хората не мож го разберат какви ги дрънка. Да не говорим, че просто си прави реклама, за да изкрънка поредно договорче за реклама я за някоя загробваща хазартаджийска компания, я за бърз кредит. В мишата дупка и да се маха!

57

ТУКА Е ТАКА:

преди 2 месеца

.....С ПРОСТОТИЯ --- ПАЛАТИ СЕ ПРАВЯТ....ХАХАХАААА....МНОГО Е "ПРЕСТИЖНО" И НАРОДНЯШКО....!!!!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя е по-простоват и от Бойко. Като нищо ще го набутат за премиер след време.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Стоичков е повече българин от всички дето го плюят накуп. Трябват повече хора, които да говорят директно и без заобикалки. Българските политици са свикнали да се умилкват - или пред Вашингтон и Брюксел, или пред Москва. Нито на Русия, нито на САЩ им пука за нас. И не са длъжни да ни дундуркат като малки деца, при положение, че сме народ с държава на почти две хиляди години (165 г. сл. Хр, според "Именника")

54

Болните неолиберали

преди 2 месеца

Нападат със светкавична скорост, всеки който дръзне да защити името на България. Неолиберали, махайте се! Заминавайте назапад, можем и без вас, и3poди гadни!!!!!!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Кюрда е прав.

52

К9

преди 2 месеца

Да си представим следната ситуация - Искам да отида в Румъния. Тръгвам по Дунав мост,което де факто е по суша и трябва да мина граничен контрол както си му е реда с цялата бюрокрация и усложнения ,произтичащи от това. Ако обаче имам лодка и преплувам реката,граничен контрол няма,щото съм по вода. Тоест, слизам си на брега и си продължавам необезпокояван.Ицата може и да не е много умен,но в случая е абсолютно прав!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Радвам се, че си ползва популярността за нещо позитивно в за нас? Не ме разбирайте погрешно - искам човъкът да е добра, да синправи пари и да си живее живота, проато не ми харесват хазартните реклами :(

50

СМЕХ....

преди 2 месеца

ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ СЕ БУТАТ У ПОЛИТИКАТА---ЗАЩОТО ТАМ СА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ/// ...при простаците..//

49

До 48

преди 2 месеца

А Матераци и Гатузо какви бяха? И нали точно в Италия гръмна скандала "Калчополи", който промени съвременния футбол???

48

Анонимен

преди 2 месеца

Народа се държи като за държава трета ръка.