79

Анонимен

преди 5 месеца

До 114 ЗаговорДоста рано надрусани софиискижендери са ти маркирали минуси

78

Унгария

преди 5 месеца

Първото възстание против СССР е в Будапеща--и днес Орбан--Гордите унгарци се срамуват. Нали Унгария беше цвете за мирисане ,защото е с путин---сега с най-висока инфлация, въпреки газ с намаления, за което и ние помагаме---и пак зле... ИЗВОДЪТ Е ЯСЕН:КОЙТО Е С РУСИЯ ВИНАГИ СТИГА ДО ПРОСИЯ!

77

Анонимен

преди 5 месеца

Напускай,бе.

76

Анонимен

преди 5 месеца

Оф, дано Унгария излезе от ЕС, дано! Девет милиона ци.ански гърла по-малко, дай Боже!

75

Анонимен

преди 5 месеца

На Орбан сега, повече от всякога, са му необходими евросубсидиите. След като Путин плати репарации, кой ще го храни, м? Унгария, Сърбия и Еритрея. Затова затягат коланите и пъдят арабските мигранти. Трябва да отворят място за бъдещите руски бежанци.

74

Анонимен

преди 5 месеца

На Гробокопача само ковчези са му в акъла.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не държи зорлям Орбан в ЕС. Какво го задържа? Ааа, забравих! Викат му субсидии и 54% неодобрение на унгарците към Орбановата персона.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Предлагам да изкараме Унгария от НАТО, за да може Путин да я "освободи" от нацизма. )))

71

Анонимен

преди 5 месеца

Много му влизам в положението на Орбан. Не му е лесно. По сравнение с България при него ц..анският (ромският) език е майчин за 7,97% (почти 8%) от населението, а при нас този майчин език се говори от 4,2% и намалява, защото нашите ромски мигранти постоянно се изселват към Великобритания (Лондон), Испания и Полша. Сега на Орбитния не му трябват арабски и руски навлеци. Разбираемо.

70

Стилиян

преди 5 месеца

Аз това написах нормално мислещи,а не всички. Най-лесно е да обиждаш землянки копейки и т.н. толкова Ви е капацитетът, не е срамно че сте ПРОСТИ срамно е че го показвате

69

Тъпомер

преди 5 месеца

Господа от ДНЕС,кво прайм един психоболен драска тук нонстоп абсолютни глупости и обиди,това ли е вашата медия като този екзимплляр.

68

Анонимен

преди 5 месеца

До Фондер Говнен Е, поне не ядат л..на и повърнИ като теб. Че и името ти е като любимата ти манджа.

67

тъпомер до 96

преди 5 месеца

Неграмотен и примитивен,пишеш откровени глупости,трябва ти спешно лекар.

66

До 82

преди 5 месеца

Изток в смисъл на територия се превежда като Ориент. Буквално.

65

Анонимен

преди 5 месеца

До 82 Имала е предвид Зеленски. Има араби християни с името Ленин например.

64

АнонимеН

преди 5 месеца

КАТО НЕ МУ ХАРЕСВА ЕС ДА СЕ МАХА НЕЗАБАВНО!

63

Стилиян

преди 5 месеца

За радост на всички нормално мислещи хора по света все още има няколко ДЪРЖАВНИЦИ от старата генерация -Путин Орбан Си Дзин Пи. Ердоган ( донякъде ) който крепят по някакъв начин нормалните ценности и защитават народите си. Не ми се мисли един ден какво ще стане когато Такива като Макрон Урсула Жан Мишел и подобните им мозъчни инвалиди вземат цялата власт. Жалко за Европа

62

Василев

преди 5 месеца

В ЕС се шири такава корупция,че свят ще ти се завие.Второ и треторазрядни политически фигури го управляват.И те крадат от парите на всички европейци.А нашите? Те са си научили първия урок ,от първи клас- да се краде максимално и като за последно.И не са изкласили нямат и основно образование завършено. Но са се научили на контрабанда и други престъпления водещи до чиста пепалба.Където и да отидем все тая- народа беден,а върхушката все богата.И във всеки регион по един велможа който коли и беси

61

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха Баба Ванга била казала, тя чного неща е казала но никога не е предричала подобни глупости драги ми копейки. Относно Владимир да не стане Зеленски ;)

60

Анонимен

преди 5 месеца

Аха, пирон да, до сега се правеше на шашав сега като стана задължително да приемаш бежанци или да плащаш е лошо !