149

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 149 - Ако минем само с рева на Асан.....Да не ревем всичко само.

148

Анонимен

преди 1 месец

Асан плаче, а Айшето го пита: Що плачеш ве, Асане? Асан: Как няма плача маааа, виж колко джилязо дето става само за вторични дадодхме на наркомана.

147

Макраг

преди 1 месец

синиса защото са на Ултра Марините да му мисли катуна на путин

146

Анонимен

преди 1 месец

....корекция от 146.... да НЕ "забележи".

145

Анонимен

преди 1 месец

България е единствената държава в ЕС, която праща оръжия на Украйна. ЕДИНСТВЕНАТА. Политиците инсталирани от посолството ни вкараха в пряка война с Русия. От този момент нататък, само можем да се надяваме че Русия няма да "забележи".

144

Анонимен

преди 1 месец

Сините каски идват! Спирайте войната и не се избивайте заради евреите! ЕгатиГлупавите викинги и варяги! Защо се трепете заради вечния евреин Зеленски? Хайде, край на войната!

143

Анонимен

преди 1 месец

Защо другите държави се хвалят с това което дават, а нашите управляващи дават скришом? Защото ги е срам от гражданите си. Тези ракети, самолети, оръдия и пр., не са на Бойко, не са на Танарев, а са на държавата. Те са придобити с нашите пари, с труда на нашите родители. Не съм против помощта, но начинът е грозен. Поне да бяха попитали. Страхът от отгоаора показва как служат на гражданите си.

142

Анонимен

преди 1 месец

Тагарев е за Военен съд!!!

141

Niki13

преди 1 месец

четох, че литва си дава тецовете за резервни части на украйна, къде сме ние, защо се спотайваме, вяеднага да разглобим мариците и да ги платим на настроящите им собственици. Да не забравям и теца на доган. и тецовете на ковачки. Няколко мрд. ще стигнат а братята в украйна ще имат ток и топлина, какво са няколко мрлд евро?

140

...

преди 1 месец

ми БГ винаги дава! Спомням си по времето на Кубинската криза давахме оръжия на страни от Южна америка! Спомням си към края на 60-те години давахме оръжия на сума ти африкански държави! Спомням си и когато давахме оръжия за Виетнам и Афганистан! Сега даваме оръжия за Украйна! Разлика няма както тогава така и сега! Нито тогава нито сега сме имали някакъв икономически кяр от това! Това сме ние!

139

Анонимен

преди 1 месец

Американските слуги трябва да се унищожават всячески.

138

Анонимен

преди 1 месец

По времето на елцин и буш руските служби са снели информация от съзнанието на буш чрез пси-методи и са го запитали какви са намеренията на сащ по отношение на Русия и източна европа. Буш отговорил, без сам да разбира какво и как става -- за Русия е казал, че смятат да прехвърлят всякакви замърсяващи производства там, за източна европа -- намаляване на населението чрез съкращаване на производства и работни места. За сащ - ще развиват инф-ни и финтехнологии и ще живеят на гърба на останалия свят.

137

Анонимен

преди 1 месец

3,6 милярда! 3.6 милярди, които не отидоха за нашите деца, за нашите родители или дори и за нас дето работим и плащаме данъци!

136

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 135 - Е, що тайно? Ами така, ако може онуй в туй и душата в рая. Гледали са да минат между капките и Путин да не разбере, че е бензиностанция с ракети, ама тоя Зельо голяма портаджия, издаде ги пред цел свят.

135

Анонимен

преди 1 месец

За мен е въпрос на чест да се боря с американските крадци и техните слуги тук. И нещата вървят към разрушаване на държавата сащ в средносрочен или по-дълъг период защото хората по-целия свят се осъзнават бавно но сигурно. Ще се срутят като постройка от карти.

134

Анонимен

преди 1 месец

"Не искам да убивам руснаци": жител на Лвов предпочете затвора пред мобилизацията. През септември 2023 г. мъжът е преминал военномедицинска комисия, която го е признала за годен за военна служба. Но украинецът отказа да отиде и да умре за Зеленски и бандата му, за Байдън и шайката му и за Урсула и вертепа й. На съдебното заседание той заяви, че не е искал да убива руснаци и е готов да понесе наказателна отговорност за избягване на мобилизация. В резултат на това той беше осъден на три години затвор.

133

Анонимен

преди 1 месец

А защо трябва тайно да се помага на Украйна!?Въпрос на чест е да се бориш с терористичния фашистки режим в Кремъл.

132

Анонимен

преди 1 месец

Всичко това са кражби от българската държава извършени от американските слуги за войната в украйна, която е в интерес на сащ и се поддържа оттам. Тя е американска и е следствие от преврата наречен оранжева революция или майдан или нещо подобно. А коя е причината за войната нас българите изобщо не ни засяга, нито интересува. И за тези кражби, всички които ги гласуват в парламента трябва да отговарят и да влязат в затвора.

131

Анонимен

преди 1 месец

Европа ще бъде в руини. Властваща религия - ислямът. Кадиров - месията на мюсюлманска Европа.

130

Анонимен

преди 1 месец

ПП да се качват на БТР и на Украйна,а вълнените ръкавиците че им трябват юни юли ))