39

Анонимен

преди 2 месеца

31 - и вие четете историята. През 1954 г. Никита Хрушчов подари на Украинската ССР Кримския полуостров, а Новорусия - Донецк, Луганск, Харков, Мариуполь, Лисичанск, Славинск, Краматорск, Днепропетровск, Николаев, Одесса - беше подарена през 1922 г. от Ленин и Троцкий.

38

Гаварит Масква

преди 2 месеца

Е чак днес ли си признаха? Тоя от снимката, като го спипаха още във видеото казва, че са им обещали по 500 000 в телеграм от някакъв ходжа, сега станаха на милион. И защо са им рубли на тия в Украйна? Мислели са, че ще се върнат в СССР 2 да ги харчат на спокойствие ли?

37

Абе ние сме чели

преди 2 месеца

До до 20.......Ама ти НЕ СИ! Украйна има много, много отдавна.За любител на историята като тебе не е лошо да прочете нещо за въстанието на хетмана на Запорожките казаци Богдан Хмелницки в 1648 и последиците му.И Защо тогава много преди Хрушчов имаше УСССР? Тя от Космоса ли падна? Както Казахстанска, Узбекска, Киргизка, Азербайджанска, Арменсак и т.н. Съветски Социалистически републики.Всичките те създадени на териториален и НАЦИОНАЛЕН признак!

36

Анонимен

преди 2 месеца

И Израел има има своя версия да избива малки деца и майки !

35

Степан Бандера

преди 2 месеца

Кремъл държи в колониален режим 85 държави - скоро всички ще се надигнат и ще искат на концерт в Москва.

34

ясно

преди 2 месеца

Поредниа същит с бли конци пропагенден фишенк на Путин за да оправдае агрусията над Украйна.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Tе американците още преди да се разбере за атентата казаха, че ислямска държава са отговорни на 110%. Какво има да го коментираме повече?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Ако кажат истината кремълци трябва заради народа си да отмъстят на ислямистите, няма как да стане сега като военния им ресурс е в Украйна, затова удобната версия.

31

до 20

преди 2 месеца

Ами то е нормално, след като 95% от населението там е руско. И това са си руски територии.подарени на Украйна от Никита Хрушчов през 1954 г. Четете историята !

30

до 24

преди 2 месеца

Напротив, там тогава дейставах нацистите от Азов, които избиваха руски жени и деца.

29

Анонимен

преди 2 месеца

"Сайфуло каза, че там ще ни чакат момчета, които ще ни помогнат да преминем границата на Украйна и да стигнем в Киев". Укрите предварително са разминирали два гранични участъка в гъстата гора, като по този начин са подготвили два "прозореца" за тайно преминаване на границата.

28

Христо Христов

преди 2 месеца

А каква е версията на германия, кой гръмна Северен поток?

27

...

преди 2 месеца

Тези ако си мислят, че някой ще им плати в Киев, е страхотна балама. Още на границата щяха да са надупчени и заровени. За ужас на западняците, бяха хванати от руснаците.

26

баба мара

преди 2 месеца

ние българите това го знаем кои е световното зло кои взриви сев поток кои ударикримския мост и сега се готви за втори удар това че някои е поел отговорносттанищо не означава в днешно време кои е поръчителят сега тои е доволен хем избихахората в залата хем няма да плащат на тези мюрета защото те няма да излязат да гихарчат не ми се мисли за ответния удар които ще последва

25

Анонимен

преди 2 месеца

Всичките 11 са арестувани и са пратени в предварителния арест. Задържаните са повече и се увеличават.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До ("2014-2022) в Донецк, Луганск - там в това време властваха Руски паравоенни групи - ако някой някой е избивал обърни се към Русия.

23

на лъжата краката

преди 2 месеца

Baтенките лъжат както винаги

22

Анонимен

преди 2 месеца

Изглежда като човек, който казва истината! Апропо няма човек на тоя свят, който да разстреля толкова хора за 10к? Няма - да знаете! Русия е бетер Гестапо и ще свърше по същият начин

21

Анонимен

преди 2 месеца

хахахахахахаха :)))))))))))))))

20

Анонимен

преди 2 месеца

Укро терористите друго не могат освен да избиват мирни жители. Това правеха 8 години (2014-2022) в Донецк, Луганск, Лисичанск и Краматорск, но на 24 февруари преди две години, Путин сложи край на геноцида над рускоговорящите.