129

Анонимен

преди 1 месец

512 евро - за статистиката означава над прага 500 евро. Значи добре сме. А в Европа 12 евро е един дюнер + кенче кока-кола.

128

Боби

преди 1 месец

2 пъти ще паднат заплатите и пенсиите, а цените като например на хлябва няма да е 2-3 лева като сега, а ще е 2-3 евро. С други думи казано, ставаме 2 пъти по-бедни от преди.

127

Анонимен

преди 1 месец

До баба мара - Бабо Маро, къде те напряга?!

126

Анонимен

преди 1 месец

До дедо Ташунко- СЕГА СИ ОБЯСНЯВАМ ТЪЛПИТА ГЕРМАНЦИ, КОИТО ВЛЯЗОХА У НАС 2002Г И НАСЕЛИХА МИГРАНТСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ- СМЕНИЛИ СА МАРКАТА С ЕВРО- ТИ ПРИБРА ЛИ СЕ У НАС- СЛЕД КАТО Е БИЛО ТАКА ТЕЖКО?!

125

баба мара

преди 1 месец

няма ли да има референдум за еврото или както стана с нато и ес и сега 20 годинислед приема напрежението не спира

124

анонимен

преди 1 месец

Има нещо гнило с това бързане към еврозоната. Че не сме готови, това е ясно , но че има големи интереси също е ясно.

123

Анонимен

преди 1 месец

E то е ясно какво ще се случи, цените ще се удвоят и след като се наизтеглят мазни заеми ще се вдигнат и данъците. Тотално обедняване.

122

Анонимен

преди 1 месец

Моята заплата е в Евро от години, а консултантските ми дейсности- във Швейцарски Франкове. Дори и в лева да беше- няма значение. Приемането на Еврото ще доведе до спад на сивата икономика. Вече ще е по-сложно бачкотещият бачкер да рине дъното уж на минималка, а под масата да получава хиляди. Край с тая. С цените нищо няма да се случи. Същото като в Хърватия.

121

гого

преди 1 месец

Що ме триете бе хашлаци. Гърците са обеднели двойно коги са приели еврото, ако помните каква буря беше там тогава.

120

Анонимен

преди 1 месец

""Това не е възможно, защото те са резултат на облигационни взаимоотношения. Всеки, който е сключил трудов договор, знае, че това е договор и той не може да бъде нарушен от едната страна. Няма повод за безпокойство", поясни Доц. Елена Ставрова, икономист." - ПИШМАН БИЗНЕСМЕНИ, ПИШМАН ПРАВИЛА. ВСЕ ЕДНО НЕ ЗНАЯ КЪДЕ СЕ НАМИРЯТ НЯКОЙ ХОРА. РАЗБИРАСЕ РЕЗАНЕ И НАДОЛУ ЗАПЛАТИТЕ

119

Анонимен

преди 1 месец

Не е правилно да се пише думата русофил. Правилно е да се пише в съчетанието - отчаян русофил.

118

Анонимен

преди 1 месец

В еврозоната трябва да влезем,само когато достигнем средните европейски заплати.Иначе ще бъде глад и мизерия.И сега много стоки у нас са с цени над европейските.Не ми се мисли за после.

117

Анонимен

преди 1 месец

Икономистите да не подценяват интелигентността на българите.Въпросът не е в преизчисляването,а в недобросъвестните производители и търговци,които ще закръгляват цените нагоре,и това е без всякакво съмнение.

116

до искаме евро

преди 1 месец

Открий си сметка в евро, никой не може да те спре :D

115

Айде спрете се

преди 1 месец

Скоро няма да приемем еврото ,и това не зависи от Путин и русофили или русофоби ,просто не изпълняваме нужните критерии най вече инфлацията ,освен това лева отдавна вече не е 2 към едно евро, така че не ние, а ЕС ще са големите губещи ако ни приемат, те затова и ще отложат.Странното е че повечето българи ги осъзнават тези факти,а управляващите не.

114

дедо Ташунко

преди 1 месец

Живея в Мюнхен от ноември 1989-та г. Преживях немската марка и промяната след въвеждането на еврото в Германия на 01.02.2002. Само за няколко месеца, това, което струваше една ДМ започна да струва 1 ЕВРО. Никой не пита германците тогава, дали искат еврото, или не го искат. Няма да има референдум и в България по този въпрос. Не вярвайте на банкери, търговци и икономисти, които правят реклама на еврото. Ще се убедите сами в моите думи. ПРЕЖИВЯХ това. Тази велика измама в европейската история!

113

до 111

преди 1 месец

До ЩЕ ВИЕМ -Ще вият путинофилите, че късаме с руската ***!

112

Искаме ЕВРО

преди 1 месец

Само платените копейки от руското посолство са против еврото!!!

111

Всеки им го казва,

преди 1 месец

че не сме за еврозоната, но нашите умници "евро" та "евро"! 44 милиарда все пак има за крадене! Народа кучета го яли! Но в това няма нищо изненадващо, отдавна политиката в България се е свела до интересите на няколко човека, а останалите се явяваме ратаи на феодала.

110

???

преди 1 месец

До Анонименс минимална заплата от 450 евро, на която живее голям процент от населението, ще си напазаруваш ли като германеца в кауфланд ?