60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50 .Да

59

Анонимен

преди 1 месец

Принципът "Защо ми е този свят без Русия, съответно без Украйна" ще ни доведе до свят без човечество. Май точно това заслужаваме!

58

Анонимен

преди 1 месец

Тези надрусани хора от яд че не им дават пари и оръжие и за да не си харчат техните пари ще направят някоя ядрена катастрофа. Ше страда цяла без..у.Мна Европа дето налива пари в тях. За благодарност ще ни върнат ядрено за тестване. Ама малко им е на евро.ааанално.податливи личности дето са на чело на Европа. Пак да дават помощи на тези терористи.

57

Да

преди 1 месец

Преди десет години на тази дата Украйна започна бомбардировките на Донецк, Луганск и Донбас и започна гражданската война.

56

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

САЩ не са умствено изостанала държава, като Русия. Тези са наистина зле. Който е работил с руснаци, знае истината.

55

Стига глупости

преди 1 месец

До агент Мъдлър ЦРУ: Не е ли по-добре САЩ да взривят Белият дом за да обвинят Русия или Иран например?

54

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Не е глупост. Това е истината. Аз работих с такива хора.

53

Пак по опорката?

преди 1 месец

До агент Мъдлър ЦРУ: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

52

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Руснаците ще взривят Кремъл, за да обвинят някого за собствената си нищета.

51

Анонимен

преди 1 месец

Трима души са пострадали при атаката срещу Запорожката АЕЦ.

50

Не е за пръв път

преди 1 месец

До руските лъжи: Какви лъжи? Украинската армия много пъти е обстрелвала АЕЦ Запорожие. Там има наблюдатели от международната агенция по атомна енергия МАГАТЕ и те могат да го потвърдят. И те го потвърждават наистина, но не смеят да кажат откъде идва обстрела, макар че това е очевидно. Пазят си службата.

49

Анонимен

преди 1 месец

Фашистите взривиха язовирната стена, избиват масово цивилни, изнасилвания, нищо чудно да взривят и АЕЦ-а и да обвинят Украйна. Вече показаха, че нищо човешко не им е близко.

48

руските лъжи

преди 1 месец

само руската пропаганда може да измисли такава лъжа. Украинците на собствена територия ще си взривят атомна бомба за да избият украинското население..ха.ха

47

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантическият рак трябва да премахнат

46

КГБ

преди 1 месец

руските терористи искат да взривят АЕЦ за да започне ядрена война. Не един път се канят с това

45

Анонимен

преди 1 месец

Представете си, румънците превземат Козлодуй и ни ибвинят че обстрелва ме АЕЦ! Ще повярвате ли?

44

Русофашистите

преди 1 месец

Сами правят терористични мероприятия и само си вярват. Русфашистите гръмнаха концертната зала , сега ще гръмнат и атомната електроцентрала. Русофашистите всеки ден се упражняват по взривяването на жилищни блокове, детски градини и училища

43

Украинец

преди 1 месец

Защо ни е този свят, без Украйна?

42

цру - тероризъм

преди 1 месец

Нато губи войната и инструктира Зелята и подчинените му фашистки организации да наблегнат на терористични актове ! Това, че половин Европа ще бъде радиоактивно заразена не е проблем за Байдънови - те са на 10 000 километра от Европа !

41

Анонимен

преди 1 месец

Мне часто задают вопрос, почему в 2014-м дальше не пошли? Могли? Могли. До левого берега Днепра спокойно, но мы в то время были готовы победить Украину, но не были готовы к войне с НАТО. В современной войне надо воевать современным оружием. У нас не было необходимого количества высокоточного оружия. Не было гиперзвука, были проблемы с ядерным оружием. Если бы НАТО вмешалось тогда, то нам было бы несладко, уровень промышленного производства у нас бы не позволил обеспечить группировку.