183

Обективен

преди 1 месец

Три са основните грешки на ПП-ДБ. Първата е, че вместо да изчегъртат модела ГЕРБ, те се коалираха с ГЕРБ. Втората им грешка е, че съвместно с ГЕРБ-СДС и ДПС ограничиха правомощията на президента в полза на ГЕРБ. Третата им грешка, че се подчиниха на интересите на САЩ спрямо Русия, вместо да отчетат българския интерес и това, което мислят българите за Русия.

182

Айди на протястя

преди 1 месец

Ако не са на власт ще протестират с редовните 200 профи протестъри дето са по разни важни позиции като : Социал проджект медия мениджър на фондация " Днес какъв пол да съм"" и други... И ще пискат искаме наши хора да правят изборите с машинките на диктатора Мадуро за да го бъде цар Киро

181

ГЕРБ=Мафия

преди 1 месец

Време е мутрите да не прескочат бариерата от 4%, а за това е необходимо поне 60-70% от хората да гласуват. Само така има шанс да махнем ГЕРБ и да започнем да приличаме на нормална държава

180

Реалист

преди 1 месец

От какво и от кого най-много ги е страх мутрите лесно се познава по написаното от платените трoлове на ГЕРБ наводнили форумите срещу дребни центчета .

179

ЛЕНА ОБЩАТА...

преди 1 месец

ДГД...!!!!

178

Факт

преди 1 месец

Стотици милиарди откраднаха ГЕРБ през 2009-2021 години. Всички останали взети заедно не откраднаха и половината на откраднатото от ГЕРБ

177

Анонимен

преди 1 месец

Президента ви го сложи с 200

176

Анонимен

преди 1 месец

Променкаджиите за две години окрадоха толкова милиарди от тая държава колкото гербаджии не успяха за 12 години.

175

Анонимен

преди 1 месец

Толкова е смешна тази девойка. А се чувства много значима.

174

Анонимен

преди 1 месец

Но бяхте мнго силни и вилни преди 3 седмици, нали! НАЛИ! И ти какви си, м@?

173

Анонимен

преди 1 месец

Ще ми капне мед на сърцето ако тези от ПП-ДБ едва се доберат до 4% като ИТН и после да изчезнат от хоризонта. Не го искам Борисов, ама той краде, но и нещо направи, а тези само крадоха и оплескаха и Конституцията и изборния закон.

172

Смешници

преди 1 месец

Тези са като Северномакедонците-Супер незначителни,но много шумни!Все си мислят,че света се върти около тях!Ха-ха-ха!Смешници!

171

РендетУ

преди 1 месец

Единствената "Провокация" у таз държавъ е присъствието на Ленчето Общатъ в Народното Събрание на Бг!

170

Анонимен

преди 1 месец

Тази за каква се мисли да дава оценки? Аман от недоносчета, като бившото *** министър на културата от ПП-ДБ!

169

Анонимен

преди 1 месец

"Или ППДБ на власт или няма да има правителство без денонощни протести." - МОоооооООоилм тИ съ. Помним големите протесит на "Отровното трио", където, ако не беше Слави Трифонов, нямаше да изкарат и 2 седмици. Имаше дни с по 400 човека, пръснати за по 2 часа на 4 улици и то ако времето е хубаво. Мисля, че ще го понесем :)

168

Анонимен

преди 1 месец

Беше втората със колко избиратели гласували за нея????? Сега отива към четвъртата то само вождове в таз партия!!! И всеки ала бала със държавата и избирателите си прави.Поредният провален проект, повече за Украйна работеха а за държавата от нея само смучеха.

167

Алекс

преди 1 месец

Кабинетът "Главчев" е пряко следствие от промените в Конституцията,направени от ПП/ДБ.От какво се оплаква Ленчето,не се разбира.Може би от бездарието на Ристю Мравояда?

166

До главното Е

преди 1 месец

Абе ***, кои сте вие бе кав ал , няма да имате и 1000 човека, пооправи се времето и хайде на разходка, е ще ви преброим в 18:30 часа

165

ППДБееца

преди 1 месец

"Или ППДБ на власт или няма да има правителство без денонощни протестиЩ --- Е ще те изтърпим, и сега наркозависимите протестират по цела нощ. Разлика няма ... хаххахахаха Протестирай от сега.

164

Sata NATO

преди 1 месец

Тая уруз пия продължава да държи на това, че ще се съюзяват с ГЕРБ...