44

Ром'с

преди 1 месец

Вече се виждат азовци в Харков,те извършват терор срещу руско настроените харковчани,те имат ,*лицензия да убиват кой не им харесва ...а и готвят Харков за бой срещу руснаците .Много харковчаните бягат от Харков към Днепропетровск от страх от азовците и тяхната лицензиЯ.

43

Хан Аспарух

преди 1 месец

Ако не е ,ще падне.Одеса и Киев следват.Зелето ще увеличи дозите за шмъркане.Терориста -Нацист трябва да бъде обесен на 09.05.на площада в Кремъл.

42

Факт

преди 1 месец

Вижте снимката на танковете и техниката на украинците има фашистки кръстове,сега разбрахте ли защо Русия побеждава тази чума.

41

Мнение

преди 1 месец

От къде съчинихте това заглавие? От навлизане в града до превземането му има малка разлика. Дори руснаците не пишат, че са го превзели...някой тича пред вятъра май.

40

Сега

преди 1 месец

Русия настъпва по целият донбаски фронт,в Харков е обявена евакуация.

39

Do 37

преди 1 месец

Тоя па, ти сериозно ли? Малките франсета ше пометат руснаците, хихи

38

Да

преди 1 месец

За главата на всеки военен французин или поляк,или друг военен от НАТО влезли в Украйна ,Русия дава награда на войниците си по 1 000 000 рубли.

37

Днес

преди 1 месец

По руската тв.показаха боеве в центъра на Часов яр,но все още нямат контрол над целият град.Улиците са осеяни с горяща техника и трупове на украйски военни.През ноща е имало много голяма бомбардировка с ФАБ 1500.

36

Анонимен

преди 1 месец

"Ако днес изоставим тези хора, то утре загубите ни могат да се увеличат многократно и децата ни няма да имат бъдеще, защото ще се чувстваме несигурни, ще бъдем трето-четвърторазрядна държава, никой няма да се съобразява с нас, ако ние самите не можем да се защитим. А последствията могат да бъдат катастрофални за руската държавност."

35

Анонимен

преди 1 месец

още не е, не ги отричайте хората... поне месец два ще се стрелят и бомбят преди да падне.

34

Анонимен

преди 1 месец

Макрон не изключи сухопътни операции в Украйна в даден момент. Франция е 2 пъти по силна от Русия, не го забравяйте, Русия няма никакъв шанс когато френските части влязат в Украйна.

33

Анонимен

преди 1 месец

Евреина няма да спре, докато не прати всички украинци на заколение срещу руснаците!

32

Анонимен

преди 1 месец

"Абсолютно съм уверен, че контранастъплението на Украйна ще успее" заяви генералният секретар на НАТО Столтенберг през април 2023г.

31

Анонимен

преди 1 месец

Колчо не се обаждай бе.

30

Най манго

преди 1 месец

СВОБОДА ЗА ТЕКСАС!

29

Кольо

преди 1 месец

Те рашките, ако така продължават (по село на седмица и по градче на година, срещу 500-600 мъртви на ден), ще останат само загорели девочки, като след 1945... и ще си ги порим по морето като риби. Поне женският им род става за нещо :)

28

Анонимен

преди 1 месец

Печели Израел със сигурност за момента, докато Иран не му е нанесъл тежък удар.

27

Смех

преди 1 месец

докато не стане категория "неважен стратегически" не е превзет. но ще го превземат. Работете братушки, тая евроатлантическа педа.растия трябва да приключи. Зелените фашисти също са приключване.

26

маалатъ

преди 1 месец

Ами пратете Тагаренко и ДенкуФ да проверят, ве!

25

Русоробски фронт

преди 1 месец

Нормално,сега ще се разтреперят русофилите да не би пак да настъпи нов 9-ти септември и набързо ще се преориентират като патриоти европейци нали са фурнаджийски лопати.А и друго нещо те са наясно че nyтя е пълноправен собственик на aHycuте на родителите им и ще разполага с тях както намери за добре