70

Христо Христов

преди 2 месеца

До 59 Същото се отнася за Белгия и тогаз и сега и Холандия сега.

69

ПроУкраинец

преди 2 месеца

срамно е да имаш проруски следи, не проукраински. Съвсем скоро, тези, които имат проруски следи ще бъдат третирани както фашистите след втората световна. Съвсем скоро! В момента, в който ЕС върне военната служба, очаквайте бахура!

68

Христо Христов

преди 2 месеца

До 59 "Свободата се изразява в това да изразяваш личното си мнение без страх от репресии и затвор. " - по тая дефиниция, България 1989г бе не по-малко свободна от гфр и тогаз и сега.

67

Анонимен

преди 2 месеца

??? Фалшификация на плюсове.

66

Анонимен

преди 2 месеца

През телеграмата ще ги спипат. Дори е почти сигурно че бонбите за Татарстан са докарани тайно с камион и там е пуснат само дрона с бонбите от някой татарстанец който е срещу Путин. Татарстан са втора Чечня и искат да се отделат от Русия и идат към Турция.

65

Анонимен

преди 2 месеца

А ти, льольо ходил ли си в някое българско село. Ходил си разбира се, нали си оттам.

64

Факт

преди 2 месеца

Всички копейки,които дращят по българските вестници, живеят в Натовски държави!

63

До 56

преди 2 месеца

А ти, льольо, май само в Москва си ходил. Я отиди в някой Мухосранск в руската глубинка, демек провинция, и ентусиазмът ти ще секне на секунда.

62

анонимен

преди 2 месеца

позната се върна от санкт петербург....няма да повярвате колко добре си живеят там, от всичко са задоволени и голяма евтиния....а аз лично на нея и вярвам!

61

Анонимен

преди 2 месеца

59 когато нарушаваш закона е редно да понесеш наказание, а не БХК и Сорос да те правят човек на годината. Ме ми дрънкай за права и свободи. На такива като теб се плаща да рушат държавността навсякъде.Вие сте терористи даже и в щатите. Chop и Chaz нямат закони, нямат законодателен орган а само анархия. За това извикаха гвардията.

60

Бай Дрън

преди 2 месеца

Щото гледай пък колко свободно може да пишеш пък ти, Льохман. Поста ти пълен със звездички. Да живее евродемокрацията!

59

Мда

преди 2 месеца

Путин никога няма да порасне

58

Кривондел

преди 2 месеца

Естествено. Ако Путин искаше да окупира част от Луната - щяха да намерят пролунно съдържание.

57

До Бай Дрън

преди 2 месеца

Льольо, робите като се хранят, спят и се чyкaт свободни ли са? Свободата се изразява в това да изразяваш личното си мнение без страх от репресии и затвор. Къде в оная *** можеш да кажеш нещо, което не е одобрено от джyджeтo? От друга стана в свободна страна като България такива *** като теб могат да си слoвoблyдствaт на воля вместо да ви избecим по пилоните като предатели.

56

Анонимен

преди 2 месеца

56 с тия опорки си до тук. Ето ти история.Малорусия (на руски: Малая Русь/Малороссия; на украински: Мала Русь; калка от старогръцки: Micra Rosia; на латински: Russia minor или Ruthenia minor; на френски: la Petite Russie; на немски: Kleinrussland) е историческа област в Източна Европа, в североизточната част на днешна Украйна и съседни части от днешна Русия

55

Шукевч

преди 2 месеца

Е казал преди 1 век. Събудете ме след 100 години и в Русия пак ще пият и крадат!

54

Анонимен

преди 2 месеца

55 и ти кога ходи в Москва? Москва е колкото четири Българии льольо. Има реки мостове и небостъргачи. Това не ти е агитката уефски.

53

Учете история

преди 2 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

52

Анонимен

преди 2 месеца

Москва е заприличала на фенклуб на Бешикташ,Украйна им виновна.

51

Анонимен

преди 2 месеца

42 фактите са че сащ плащат на такива като теб да веят джихадистки и азовски знамена. Фактите са че сащ въоръжават терористи. Фактите са че сащ купиха на джихади джонитата си роови тойоти, а на такива като музичко, който даже в английската уики пише че се е клел да убива и евреи и руснаци и е участвал срещу руснаците в чеченската война, че на този сащ му направиха нацистка партия на майдана, а нюланд му раздаваше бисквити. Фактите са че Музичко беше разстрелян като фашист и терорист, скоро и теб