54

Анонимен

преди 2 месеца

Еврото !Борбата за еврото е на управляващите , народа няма сметка от еврото , защо !Защото тогава управниците ще има ДОСТЪП И ДО ВАЛУТНИЯТ РЕ-ЗЕРВ , сега не могат да се докопат до него !

53

Анонимен

преди 2 месеца

Врагът на ПП не е герб , а най-вече ДБ-Атанасов !Всички провали са дело на ДБ !Тук Путин не им е виновен , да търсят вината на другоТО място !

52

Анонимен

преди 2 месеца

Удри Баце тая ПП-ДБ шайка,намааай им го с 200.

51

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен Както ни спреха АЕЦ Белен и южен поток.

50

анонимен

преди 2 месеца

Не ни трябва еврозоната! ЕЦБ ще започне да се разпорежда и ни се бърка във всичко фискално, а ние сме още бедни и ще станем още по-бедни. Еврозоната е за богатите страни. Пълен Шенген ни трябва.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Да живее ГЕРБ-ДПС, да живее мафията, да живеят Бойко и Делянчо. Не ни трябва еврозона, не ни трябва Шенген , ГЕРБ-ДПС бяха 11 години на власт и ни показаха и доказаха че не искат ЕС, освен ако няма пари за крадене. Повишяваха пенсииите с 10 лв на година и ни храниха с постни пици. Да живее ГЕРБ-ДПС и Истинските силни и умни Бойко и Делянчо. .

48

Анонимен

преди 2 месеца

В еврозона бг ще трябва да купи и заемите на фалирали държави като Гърция Италия и Испания и Ейре и солно задлъжнели Франция и Германия.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи

46

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ПП дигне дълга после ще фалира и в еврозона. Така че еврозона е бесмислена и само лишава бг от лева който ще остане даже и ако бг не е в ЕС.Може ли бг да е извън ЕС ами може нали 1300 г. е живела без ЕС и е оцелела.

45

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

А пластик п дъ бастик са хорицата, за които държавата е микс между фирмичка за кисело мляко и нексомания, докато кълцат констируцията с " любовници" тайни

44

неадекватници

преди 2 месеца

Италия е назад от Еврото с - 4.3 ТРИЛИОНА ЕВРО, а ФРАНЦИЯ - 3.6 ТРИЛИОНА ЕВРО. НИЕ ЛИ СМЕ ПО - УМНИ от тях и ние ли ще спечелим бе, овце прости? Прочетете проучването, подготвено от европейци

43

Анонимен

преди 2 месеца

Само вчера 3 април 2024г Денков е похарчил 2 милиарда лева. Кой саботира бюджета? Всеки ден Денков раздава милиарди. Тези милиарди за нищо ги нямат. Раздават като за последно и след тях потоп. А още е април месец. Какво се правят на ударени с мокра кърпа? Командировките Ил са милиарди. Заплатите им вижте! Безсрамници!

42

До40

преди 2 месеца

Не само те ами Испания след въвеждането на еврото много са назад имам познати казват в пъти по зле са от преди еврото

41

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ и ДПС са в състояние да доведат всичко до абсурд. Разликата с другата комисия, която уж изяснява случая "Нотариуса", а покрай него и джуджета и Барселона, за хората с малко здрав разум, не за гербопитеците, е очевидна. ДПС и ГЕРБ са овладели службите, в т.ч. ДАНС и цялата съдебна система, поради което там всички знаем, че има престъпления, които се прикриват. Ако някой вярва, че ПП-ДБ-тата владеят същите служби и съдебната система, трябва да отиде на лекар. Разликата е съществена, но както Редбул, така и мало умието на избирателя дава крилааааа.

40

неадекватници

преди 2 месеца

Тази еврозона си я избийте от простите глави! Само две държави са на плюс от Еврото - Германия и Нидерландия. Франция и Италия са трилиона на загуба и това проучване е европейско! cepStudy 20 Years of the Euro: Winners and Losers An empirical study

39

Алекс

преди 2 месеца

Баце подкара бездарната Шарлатания по устав и си ги работи всекидневно.До изборите тотално ще ги ликвидира.Задачата не е особено трудна след като лидер на сбирщината е Про100 Киро.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Да гласуваш за ППДБ е рядко срещана глупост. Некомпетентност и ултра схемаджийство

37

Анонимен

преди 2 месеца

Даниел Лорер не обеща ли много магистрали (щото парите за магистралите ГЕРБ ги крадяли) когато ПП дойдат на власт. Къде са магистралите лъжецо ?

36

Реалист

преди 2 месеца

ПП-ДБ удариха черната каса на ГЕРБ и ДПС и поръчаха да аристуват шяфката на митници, защото им разби каналите за месиц и половина! Мафията е в ярост! Даже са иззели плановете й разбиване на още кжнали.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Удариха Коза Ностра в земята трябва италианската мафия да, взема, пример от нашата