23

Баба Радка

преди 1 месец

Имали в държавата " Зайчарник" и "Сарай" нищо добро не очаквайте.

22

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 месец

Тук при нас силата на премиера се измерва с това колко е успял да открадне през годините! Колкото повече си гепил, толкова "по- силен" премиер си! Само по тази логика Денков е най- слабият!

21

Анонимен

преди 1 месец

Путин настъпва и в Украйна и в България

20

Хмм

преди 1 месец

Прав е. Никога не е имало по-слаб, смешен и жалък министър председател. Отречен тотално в ЕС и игнориран до крайна степен. Видеото с Урсула, демонстративно гледаща в друга посока с ледено изражение, докато Денков подтичва след нея и се опитва да я заговори ще остане в историята.

19

Анонимен

преди 1 месец

ДПС Никога не е била партия на турците в България,нито протурска партия.Зачената от ДС и КГБ тя винаги е била и си остава ПРОРУСКО ПРОКСИ.Е,ако Путин сгромоляса Русия,което е сигурно на 99% може и да се преориентира.

18

Кметът

преди 1 месец

Мистър "Магнитски" ако живееше в бяла държава от затвора нямаше да излезе, а този командва държавата ни заедно с банкяря.

17

Ха-ха

преди 1 месец

Шефът на турската мафия не бил зло...Е,не е само той де,има още и мутри,и шарлатани.

16

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски, как се грижиш за премиерчето си? Виж го колко е слабичък. Защо не го храниш?

15

Съгласен със свинчо

преди 1 месец

Съгласен съм със свично този път.

14

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски ,вместо да е в затвора,си грижели за премиера,дондуркал го.Най-дебелата няня в света...

13

Изтърка се вече

преди 1 месец

Само да наближат избори и всички партии започват да се надпреварват кой е по-голям враг и противник на ДПС, на лошите турци. След изборите е друго, там са кафетата и от зли стават добри. Първо, ДПС не е никакъв представител на турците в България вече. Те си играят тяхна игра. Но българските партии така и не разбраха за 35 г, че да има ДПС са виновни те. Няма нито един турчин на по-значима позиция в останалите партии. И ДПС се възползва. Промяната вместо да плюе, ами влезте в смесените? Къде са?

12

Анонимен

преди 1 месец

Сега след изборите, ако най-накрая направят Пеевски премиер, ще имаме най-дебелия премиер в историята. Голям скок - от най-слабия до най-дебелия.

11

:)

преди 1 месец

До Анонимен 8 А бихте ли ни обяснили защо турския доклад за контрабандата на дебелян така и не беше прочетен :)

10

Анонимен

преди 1 месец

Ш О П А Р А : АКАДЕМИЧЕТО - ПРИСМЯЛ СЕ ЩЪРБЕЛ НА ХЪРБЕЛ!!...

9

Анонимен

преди 1 месец

Същата пиеса със сглобката я гледахме 2013 с Р.Б. 1:1. Тогава ППДБ се казваха така. Там беше "предизборен трик", тук "маркетингов враг". Бойко си беше заминал още 2013, после и 2020. Едни и същи под различни имена го перат и врйщат всеки път. Шиши беше тежка намагнитен в Дубай. Пак същите му дадоха кураж да се върне. Нищо че 1/2 дължат съществуването си на героичната борба срещу него през 2013. Мафията винаги е обслужвана в крайна сметка перфектно от т.н. "градска десница".

8

Анонимен

преди 1 месец

Денкоооов! БЕЗ ДПС власт за вас НЕМА!

7

Анонимен

преди 1 месец

До Ами ,да - С какво е Денков "силен премиер". Би ли ми даледин пример, за нещо псотиганот от Денков, което да не е било част от денвният ред, дето е щяло да се постигне от всеки, дето да не е скалъпена или провалена работа?

6

Анонимен

преди 1 месец

ПП изгубиха всякаква подкрепа. Вкараха Бойко Борисов в ареста, ей така, без обяснение, ама като почнаха да се роят хиляди пред къщата му, а после още повече пред РПУ-то, а ПП така се уплаши, че разтури работата. С този ход загуби много, които искаха "европйско развитие", както и такива, които искаха "да се накаже ГЕРБ". После се прегърнаха с ГЕРБ и ДПС. А сега ДПС са злото. ОКЕЙ! Вие сте като ледник, дето наближава екватора. Няма да изкарате дълго!

5

Е,Борисов

преди 1 месец

Тъкмо каза,че ПО и ДПС ще управляват заедно и Пеевски разтури "сглобката".

4

Анонимен

преди 1 месец

ДПС-деятел,слез от сцената,стига си се вживявал в някакъв незаобиколим фактор.С килограмите си, си тежиш на мястото,но с другото си лек като листче,паднало от дърво през есента.