4

Анонимен123

преди 2 месеца

Да им турят по един чип в МоЗъКа на 18 +, всички младежи. Да ги настроят кога трябва да се явят за интервю, кога за работа, какво трябва да работят по 12 часа, и т.н.. Всичко ще е тип топ шест.

3

Angel

преди 2 месеца

Живота и реалността не прощават. Създадоха поколение от потребители ,( по желание на новите управляващи) и забравиха , че да станат потребители безмозъчни, трябват и пари (да работят) . Но докато не настане глад и не се сменят новите либерали,зелени (модерни) управляващи ще е така.

2

CHATGPT

преди 2 месеца

Тъкмо започва новия прогрес докъде ще стигне никой не знае може да има и летящи коли кой е вярвал че от шайбовия тел ще стигнем до днешния през който си пускаш смарт лампите в къщи още от колата преди да влезнеш и пускаш пералнята.

1

Кака на 37

преди 2 месеца

А така! А нас, тези над 35 не ни взимате защото сме "стари". Искате хора до 25. Е, получихте ги. Сега какво ревете? В България сигурно е още по-весело, че сигурно идват на работа направо от чалготеките. А за нивото им на образование изобщо няма смисъл да говорим. Обаче самочувствие и претенци са ми искаш.