61

Анонимен

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФ, пак ли ти пуснаха нета в лудницата бе психар? Как всички луди все сте за Расиа бе ***?

60

Анонимен

преди 1 месец

До 63, това "скоро" все не идва, а бо*кл*ук мр*сен? Боли ли те че Расиата ти се оказа една немощна махелска к*у*р*ва? Да пyкнеш дано!

59

Анонимен

преди 1 месец

Западните Балкани били привлекателна цел за Президента Путин, изтърсил някакъв си Джеймс Ставридис. И няма грам информация за хусите, които прерязаха пиндостанския интернет-кабел на дъното на морето. Именно пиндостанския. Измежду десетки други. Гмурнаха се, прозвъниха го и го прерязаха. Направо някакви супер високотехнични дълбоководни хирурзи.

58

Анонимен

преди 1 месец

Каква ли цел може да има един дъртак над 70-те, освен да се подготви за отвъдния живот!? При този специално ще е пребиваване в Ада

57

Първо изключват 404

преди 1 месец

Разбрахте ли евроатлантичета. Майка Русия най-после реши, че се налага да изключи Украйна от щепсела. Ударите по ТЕЦ-овете го показаха. Милиони са без ток. Скоро офанзивата започва. А ЗАПОЧНЕ ЛИ, НЯМА ДА СПРЕ. ВИЕ ЩЕ СТЕ В РОЛЯТА НА БЕЗМЪЛВНИ ЗРИТЕЛИ

56

Броени дни

преди 1 месец

Броени дни ни делят от началото на масирана офанзива. Всичко от левия бряг на Днепър минава в Руски ръце. После следва Одеса и Транснистрия.

55

Анонимен

преди 1 месец

Циркончето като удари близо до Харков бункера, после на Запад изведнъж заваляха некролози на висши военни. Причина за смъртта казват били Ковид, това онова. Случва се! Ама тия в Украйна за цивилни ли ги пишат или не ги калкулират въобще? Щото вече станаха хиляди такива.

54

ДВА РОВА

преди 1 месец

Имаше до Киев две системи Патриот. Два патриота. Стояха гордо до летището и пазеха НАТОвското тнебе. Сега ня техно място има ДВА РОВА!

53

Неутрален

преди 1 месец

Анти-руските *** вилнеят под всяка подобна статия.

52

СТО АГНЕТА ЗА ВОВА

преди 1 месец

Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И по Гергьовден плануваме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

51

Реалист

преди 1 месец

"все още има няколко хиляди миротворци на НАТО" -- тъй де, "миротворци"!? Миротворците са на ООН, тези на НАТО са окупационни войски. НАТО от 30 години не е вече отпбранителна организация, както се опитва да лъже. То нали затова Путин не ги иска в Украйна.

50

Анонимен

преди 1 месец

Имайки предвид скоростта с която Путин напредва в Украйна ще му са нужни още два живота, за да стигне до западните балкани.

49

Анонимен

преди 1 месец

Путин е диктатор. Другото няма значение

48

до 52

преди 1 месец

Е, блянове.

47

Анонимен

преди 1 месец

Аз лично нямам нищо против руснаците да изтласкат НАТО от Западните Балкани

46

Анонимен

преди 1 месец

Сърбите са най-големите продажници на Балканите и от там може да тръгнат проблемите.

45

Анонимен

преди 1 месец

Путин палачинки не може да прави, рашките нямат такава пшеница, която да става за тая работа - е глечка може, с брезова *** за гарнитура. това в БГ и кравите не го ядат. А, пелмените им са изкопирани от италианците, ама в италия паста яде всеки, а в Раша богатите, че ватнУците нямат сорт хлебна пшеница. такава има в Полша и Украйна и да ви изненадам в България

44

лоша работа

преди 1 месец

От едната страна русия,от другата щатите,а нашенеца по средата със свалени ***!

43

Може би

преди 1 месец

А целия свят привлекателна хапка за САЩ. Това само аз ли го виждам?

42

Овчарчето Калитко

преди 1 месец

Да ни освободи и нас от престъпници -феодали.Мутри и разбойници ни управляват от 1989г.