171

Анонимен

преди 5 месеца

Императорът Путин превърна една що-годе развиваща се държава в бавноразвиваща се, затова все гледа завистливо в чуждите копанки.

170

Анонимен

преди 5 месеца

Засега Русия има най-големи приходи от икономия на пенсии: по официалната рашка статистика 52 % от руските мъже не дочакват пенсионна възраст. Мамашките са дълголетни, ама пенсиите им са ниски. Освен ако не са героини на социалистическия труд или героини на к.рвенския фронт. Те поне му намериха цаката - взеха си по един нашенски Копейко, туриха го под чехъл и - пей сърце!

169

Анонимен

преди 5 месеца

*** пак вземат мечтаното за реално. Прекаляват с халюциногените. Комунистическите им прадядовци ги плямпаха тези за "фалиралия" Запад преди близо век и тея повтарят като папагали същите опорки. А Путин успя за нула време да скапе пред очите ни една държава, която таман беше решила да се измъква от блатото. Язък за Рашата! Не е виновна - акълът на крепостниците и е толкоз.

168

Анонимен

преди 5 месеца

Дрън-дрън. Колкото фалираха гърците. Русия се чуди вече кого другиго да освобождава, че хазната се празни, рускините се омъжиха за хамериканци и запознаха навън, парите, конфискувани от самоубитите олигарси свършиха, афро кралят на ЦАР и еритрейският пазвантин искат огромни суми за "безрезервната" си подкрепа към Джуджака, Кимчо е стиснал ду.*** и не му пуска ни пари, ни ракети. Само до ходят на гости да пият чай. Ако Путин не беше помогнал на Башар да фалират Сирия, сега оттам можеше да му дадат

167

Малоумтите центаджии

преди 5 месеца

Когато нямат доводи за немоща на НАТО започват да пишат простотии и да ти вядят води от 100 кладенеца. Всички видяхме, че тази смешна организация е безпомощна пред Русия. В НАТО има една и половина боеспособни армии тази на сащ и донякъде на Турция всичко другото е пълнеж. Ядрения арсенал на сащ е толкова остарял и неподържан, че не се знае дали ще могат да използват и 30% от него това са думи на военни специалисти. НАТО ако имаше топки щеше да нападне Русия но няма нито военен потенциал.

166

????

преди 5 месеца

Без емоция, повечето европейски държави от ЕС са с трилиони дългове, ние гледаме как Украйна ще фалира, като ЕС отдавна е фалирал.

165

Анонимен

преди 5 месеца

Ръководството на Световната банка признава изключително високите рискове от сътрудничеството с Украйна, а нашият Наведенков във Вилнюс говори за перспективите от нашите инвестиции в Украйна. Този молец няма хал-хабер.

164

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 147 Кви преговори с нелигитимен президент ве? Ти у ред ли си? Ще преговарят със следващия след Путин.

163

Анонимен

преди 5 месеца

Не, няма.

162

82-ОМБР

преди 5 месеца

Докато безумно богатия Запад плаща сметката,по ероятно е мордор да фалира!

161

Няма да фалира, щото

преди 5 месеца

няма да я има. Но ЕС със сигурност ще фалира. То не беха украински бежанци, то не беха мигранти, то не беха стратегически партньорства... За далаверите на усралата и компанията й даже не споменавам. Та ЕС е фалирал отдавна, ама кой се е загрижил за това?

160

Анонимен

преди 5 месеца

Кристалина, ЕС и САЩ ще фалират също защото дадоха милярди и при фалит губат сичко.

159

Хахаха

преди 5 месеца

Въпроса е ще оцелее ли *** през 2025 или руснаците ще си направят Киевска народна република.

158

Бай Илийчо

преди 5 месеца

От ний сме цъфнали и вързали ?

157

абе

преди 5 месеца

умират ли руснаци и от двете страни? - умират (над 90% от хората с укр паспорти са чисти етнически руснаци) - еми тва е )))))))

156

Анонимен

преди 5 месеца

Че тя и сега е фалирала. Доиживява на просия от *** политици предимно в ЕС

155

Истината

преди 5 месеца

Накратко признаваме че войната е на Запада срещу Русия, Украйна е само наемник, при това изглежда лошо платен

154

Реалист

преди 5 месеца

Колко от парите с които Украйна е затънала за окрадени? Поне 1/4 със сигурност, а може би и много повече.

153

Христо Христов

преди 5 месеца

За мен е важно брюкселският ЕС да бъде унищожен.

152

Тя Украйна

преди 5 месеца

Вече фалира! Живее на издръжка на европейските данъкоплатци..