25

супер

преди 2 месеца

От САЩ парите от нас работата. Готов съм за запалта 20-30к$ на месец

24

Анонимен

преди 2 месеца

На някой да не му е ясно още, защо нямаше нищо от дългоочакваните американски инвестиции?

23

Анонимен

преди 2 месеца

Макрон е заявил, че Франция трябва да действа с военна сила, за да предотврати завземането на Одеса. За тази цел се формира военна единица с 20 000 френски военни и оше до 60 000 от др, натовски страни под френско ръководство. Ще са снбдено с добро и тежко насземно и въздушно въоръжение и комуникации. Контингентът се базира в Румъния. Залогът е запазването на Франция. Защото ако Украйна падне,спира и евтиният уран, оттам се срива енергетиката им, оттам - държавта, към това - срива на селк, стоп.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо не чувам от тия сополи, нашата стратегия за Мексиканския залив каква е! Иначе алчния американец може да си мисли, че Млечния път е негов, ама си остава само с мислите.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Откога Черно море граничи със САЩ, че да правят каквото и да е тук? Тия наглосакси не спират да си врът гагата където не им е мястото.

20

Броени дни

преди 2 месеца

Броени дни ни делят от началото на масирана офанзива. Всичко от левия бряг на Днепър минава в Руски ръце. После следва Одеса и Транснистрия.

19

Цинкорчето удари

преди 2 месеца

Циркончето като удари близо до Харков бункера, после на Запад изведнъж заваляха некролози на висши военни. Причина за смъртта казват били Ковид, това онова. Случва се! Ама тия в Украйна за цивилни ли ги пишат или не ги калкулират въобще? Щото вече станаха хиляди такива.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Тея са като паразид за човешкия род!

17

скоро и у нас

преди 2 месеца

Разни наемници и инспектори и други са разпределени да живеят по училища и жилищни блокове. Братушките като цапнат един такъв блок с искандерче, и като погребат 60-70 Натовски войника, колко цивилни точно са убити се пита в задачата?

16

ДВА РОВА

преди 2 месеца

Имаше до Киев две системи Патриот. Два патриота. Стояха гордо до летището и пазеха НАТОвското тнебе. Сега ня техно място има ДВА РОВА!

15

Правнуците ще плащат

преди 2 месеца

Всички тия тенекии за милиарди дето ни натресоха да купим. И още ще има!

14

РАНГЕЛ Чаканов

преди 2 месеца

Вижте кво ще ви каже стааааротоо куче Рангеел,тея измислените сащ мащ са бита карта.Те сами ще се унищожат до 10 години.Мислете дългосрочно и се женете за китайки.Един ден ще.ми благодарите.

13

Хмм

преди 2 месеца

Смущаващо. САЩ не ги интересува нито "демокрация", нито "борба с корупция" в чужди държави. Интересува ги да бъде поддържано напрежението по границите на Русия и друг да бърка в бърлогата на мечката вместо тях.

12

ИзМъдростНаНародите

преди 2 месеца

Човек и добре да живее, отнякъде може да се пръкне краварче!

11

Хи хи

преди 2 месеца

Приготвяме бялото знаме, пишем на него нато, за да може като дойде Путин тука да се предадем веднага като натовци !

10

СТО АГНЕТА ЗА ВОВА

преди 2 месеца

Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И по Гергьовден плануваме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

9

Анонимен

преди 2 месеца

ДА ЧЕТАТ МОНТРЬО И ДА НЕ НИ ДРЪНКАТ КРАВАРСИ П Р О С Т О Т И И!!!...

8

Анонимен

преди 2 месеца

Защо трябва да се въоръжаваме бе другари американци??? Някой заплашва ли ни???

7

Жалко

преди 2 месеца

Държавата съсипаха сега ще ни съсипят и моренцето.

6

СЪЧКИ СМЕ

преди 2 месеца

Огънят бумти бумти. ФАЩ ни хвърлят в огъня като съчки.