105

Анонимен

преди 2 месеца

До ZAA И каква по-точно армия си имал бе ***?Голобради младежи натикани насила по поделенията,без никакъв боен опит.На това му се вика пушечно месо,а не армия.И с кой щеше да се биеш?С Гърция,Турция или някой друг.Страни с многохилядна ПРОФЕСИОНАЛНА армия.Оффце заблудени.Ако не бяхме в НАТО кой знае Турция какво парче щеше да си е откъснала от България,както чибурашките късат сега от Украйна.

104

Истинският

преди 2 месеца

Само не разбрах каква е ролята на нашето ВВС в тази тренировка?

103

ZAA

преди 2 месеца

ПРЕДИ СКАПАНЯКА лАЙНОЛОН ПАСИ да затрие българската армия имахме достатъчно.Ако не помните той напълни с БЕТОН двигателите на близо 100 самолета

102

Анонимен

преди 2 месеца

хахахахаха, безмислено! БГ могат само да сънуват за такива самолети и въобще всичко е едно ала бала. Резултата на края е една разпусната, малка армия, без абсолютно нищо и още карат УАЗ-ки на по 60г. И това е спец поделение до нас, всеки ден ги гледам и е направо тъжно, а сградите са пред разпад, условията вътре са като в Сомалия.

101

До 94

преди 2 месеца

До Анонимен -Нека бъдем точни.Държава Русия не съществува от 1917 г. СССР са бая работи нападали,като съюзници на Хитлер нападат първо Полша 09.1939 г, после Финландия, след това почват да плачат на англосаксите, че Хитлер лош, после решават да изнасят комунизъм с революция,подпалват източна Азия,почват от Корея-е сега по-рано са дали на Мао да направи революция в Китай де, а и тия в Улан Батор са послушни след ВСВ.та палят и Латинска Америка,Близкия Изток,Африка, 1 Европа си е тяхна. само СВО.

100

Кракра Пернишки

преди 2 месеца

"с изменяема стреловиднос на крилете"..... Нарича се променлива геометрия, ама като статията е писана от Изкукал Ителукт. А да не говорим че цялото "учение" е яко & упе&авско от страна на нашите лилипути.

99

ЗЛИЯТ ПРЪТ

преди 2 месеца

ДО ДРЕСЬОРА НА КРЕМЪЛСКИ КУЧЕТА - ЕЛА ДА ТЕ ПОГАЛЯ -АХ ГАЛИ МЕ ТУК ИТУК - НЕБЕТО РОДНО КАТ КОПРИНА,А НАГЪЛ ЯНКИ ГО О С И Р А!!!...

98

Смех

преди 2 месеца

До 97: Джони, тук без причина ще прелитат американски машини, способни да носят ядрено оръжие, а не руски?! Събуди се малко, пий едно кафенце!

97

Хмм

преди 2 месеца

До До Смех Та, кой тренира ядрена атака от българска територия, че не можах да разбера ? Рашистите ли ? Има ядрена атака, автоматично има и ядрен отговор.

96

До Смех

преди 2 месеца

Смехотворни са опитите на рашистите, да демонстрират сила и влияние и да плашат света с ядрените си куфарчета ... злото кремълско куче разбира само зъл прът, намордник и къс нашийник ... !!!

95

мдаа

преди 2 месеца

Където са стъпили краварите, нищо добро не се е случило за аборигените. Честито аборигени, вече сте поредните съчки в огъня на наглосаксите.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Ето до какво ще ни докара присъствието на янките в БГ... Нито е добро, нито красиво! УЖАС ((

93

Анонимен

преди 2 месеца

Русия или напада съюзниците си Унгария 1956 Чехословакия 1968 Грузия 2008, Украйна 2014 и 2022 или в най-добрия случай ги изоставя като Армения през 2020. Единствените слепци които не виждат това са русофилите.

92

Смех

преди 2 месеца

Американосите много обичат да демонстрират мощ като прелитат с бомбардировачи над стадиони от супербоул. Предполагам, че за рях България също е нищо повече от поредния стадион. И какво точно ще ни демонстрират на нас от колонията?! Пичове, къде е суверенитерът?! Чужди военни птички на наша земя?! Кому е нужно това?!

91

Сарказъм Радомирски

преди 2 месеца

Безмерци ще придобият особена аура...

90

Анонимен

преди 2 месеца

До Честито Честито на пусофилите.

89

НЕУК

преди 2 месеца

ДА ВИ КАЖА ПОД СЕКРЕТ- ЧИСЛОТО МАХ ЗАВИСИ ОТ ТЕМПЕРАТУРАТА ТАКА, ЧЕ ВАРИРА ОТ 1188 ДО 1224 КМ/Ч. КРЕЙСЕРСКАТА СКОРОСТ НА ПЪТНИЧЕСКИТЕ САМОЛЕТИ Е ДО 960-980 КМ/Ч. ПРИ НЯКОИ ПОЛЕТИ СЕ ПОСТИГА СКОРОСТ НАД 1 МАХ, ЗАЩОТО ТОВА ЗАВИСИ ОТ ВЕЗДЕСЪЩИЯТ ВЯТЪР. ТОВА СЪЗДАВА ИЛЮЗИЯТА,ЧЕ ПЪТН.САМОЛЕТИ СА СВРЪХЗВУКОВИ КАТО ЛЕТЕЛИЯТ ОТ НЮ ЙОРК ДО МАДРИД. НАПРАВЕТЕ СИ СПРАВКА,НАСКОРО ИМАШЕ НОВ РЕКОРД ЗА НАЙ-БЪРЗ ПОЛЕТ.

88

Хмм

преди 2 месеца

И, сега, трябва да ръкопляскаме ли. Да се радваме, че тренират нанасяне на ядрен удар от територията на България. А, ядреният отговор, който ще бъде не свръхзвуков, а хиперзвуков ще го тренираме ли? Все по- често от медиите ни обработват да се подготвим за ядрена война, което е обезпокоително. Да се има предвид, че, точно тези, които са я причинили няма да умрат в нея за сметка на останалите овце.

87

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонимеН - кое руско ПВО работи над 300 км бе човек. Тоя бомбер е основно за балистични ракети с обсег над 1000 км. а и като се има предвид, че го охраняват поне 4 Ф-35 и два АУАКС

86

до 86

преди 2 месеца

До Анонимен - Ту 144 спря да лети преди Конкорда. само при тестови полети са минавали скоростта на звука. при редовни са били в близка дозвукова. Причините за това са две - няма как пътниците да спрат да по връ щат и разхода на гориво е нерентабилен за превоз на масов пътник