144

До 139

преди 2 месеца

Но не питаш за изборите в Украйна другаря Путин? Как се ходи на избори под артилерийски обстрел, атаки с дронове и крилати ракети? Или викаш както в Русия на изборите да нарисуват и на Зеленски служебно около 90% подкрепа.

143

Анонимен

преди 2 месеца

Две лъжи за простите, ще бъдеш поразен. Точно Възраждане и ИТН ще вземат повече гласове и на тези и на изборите за европарламент.

142

Христо Христов

преди 2 месеца

До Българин Другарю, хайде да ми направиш една флигорна и да ми седнеш на стеблото.

141

анонимен келеш

преди 2 месеца

Здравейте кАпейки!Как се чувствате сега като горди Шенгенци?:):):)За сега само по въздух и вода,но както ви казах скоро искате не искате без право на мнение ви правим Шенгенци и по суша!:):):)Направихме ви Натовци,сега Шенгенци и скоро ше трябва като влезнете в любимият ви ЛИДЛ в джоба да имате Ойро,защото иначе няма папо:):):)

140

Анонимен

преди 2 месеца

Сега по поръчка на партийните централи на ппдб-лгбт ,геЙрб и дпс са пуснали по социалните мрежи и форуми техните ***,които се опитват да разколебават хората,че (не )желаели да излязат хората да гласуват.Това се прави с едничката цел да разколебят избирателите да не излязат на вота,та техния електорат на гербавите и п***асите от ппдб да им даде добър резултат.Истината е ,че при масов вот на българите 90%от народа ще гласува масово срещу сглобкаджиите и за антисистемни партии

139

Анонимен

преди 2 месеца

Едва сега били започнали да усещат омразата. Нагли, крадливи шапшали.

138

Две лъжи за простите

преди 2 месеца

Гражданите не просто са се уморили от безкрайната поредица безрезултатни предсрочни избори до 133. Анонимен. Време е да изхвърлим недоразуменията ИТН и Възраждане от НС

137

Анонимен

преди 2 месеца

До 132, консервативна и патриотична, която да не е русофилска, и да не е ГЕРБ... Ами май няма такава! ВМРО са си русофили отвсякъде, а единствения друг който се вписва в определението, е КОД на Москов, ама знаем че са твърде слаби...

136

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с партиите в Украйна? В демократична Украйна по конституция вчера имаше избори за президент, кой спечели изборите за президент в демократична Украйна?

135

Нео

преди 2 месеца

Твърдението, че парламентът е изчерпан е неточно, политическата ни класа е напълно изчерпана!

134

Анонимен

преди 2 месеца

Разликата между Югославия и България е, че Русия няма директен достъп до Югославия, а до България има през Черно Море.

133

ПП ДБ - АУТ ЗАВИНАГИ

преди 2 месеца

Да изметем ПП ДБ завинаги!

132

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ми цензурираха и изтриха мнението за сравнение меду Москва и Варна без да съм написал нищо неприлично. Няма смисъл да пиша тук. Мненията са изкривени от цензурата...

131

Анонимен

преди 2 месеца

Ако България реши да напусне НАТО и да търси военни съюзи с Русия, САЩ няма да ни бомбардират както Югославия, нали, САЩ няма да ни се бъркат, нали?

130

Анонимен

преди 2 месеца

Време е да изхвърлим недоразуменията ИТН и Възраждане от НС

129

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва масово да се гласува за комсервативани и патриотични партии, както и да са нерусофилски. Герберастия и либepacтия ни опропастяват все повече

128

Анонимен

преди 2 месеца

Ми стойте си у дома в деня на изборите,щом ви харесва да ви клАтят - ГЕРБ и ДПС ще си направят кабинет и още 34 години ще сте на този хал.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Система за масова дезинформация и руска пропаганда! Мащабно разследване е установило мрежа от десетки страници, профили и групи във Фейсбук, които разпространяват активно дезинформация и руска пропаганда в България. Мина Киркова от Factcheck беге разкри пред "Дойче веле" как функционира тази мрежа.

126

Анонимен

преди 2 месеца

След тоталния крах на сглобката и евроатлантическпто им анти българско правителатво омерзените и гневни българи или ще гласуват масово за антисистемните парии Възраждане и МЕЧ на Руди гела или просто с тояги ,кирки и лопати ще излезем наесен на жълтите павета и ще изметем този продажен,крадлив и нагъл политичесли б******* както ги нарече Гешев.

125

Анонимен

преди 2 месеца

Мина Киркова от Factcheck беге разкри, че мрежа от групи в социалните медии разпространява дезинформация за зелената енергия и войната в Украйна. Мрежа от свързани уебсайтове, страници и профили във Фейсбук тарджетират българска публика, показва проучване на Лабораторията за дигитални разследвания (DFRLab) към Атлантическия съвет. В клъстъра от сайтове активно се разпространява руска пропаганда. Разследването идентифицира най-малко 44 страници във Фейсбук, 30 групи и 28 профила, които разпространяват дезинформация и руска пропаганда.