16

Анонимен

преди 2 месеца

да гласуват незабавен анекс/война на *** истан :)))

15

Анонимен

преди 2 месеца

Турция все пак има някакви демократични традиции след Кемал Ататюрк. Русия няма. След руското самодържавие, кървава болшевишка диктатура в продължение на 70 години, лека демократична имитация при Горбачов и Елцин, и хайде пак към диктатура на Путин. Народът сам си го търси. Няма кой да отърве руснаците от самите тях.

14

Анонимен

преди 2 месеца

До снощи копейките се тревожеха за изборите в Украйна, сега се тревожат за Турция. Чунким в България някой ги брои за сливи, че взеха да дават акъл на комшиите

13

Така е ..

преди 2 месеца

До Анонимен 16 А Путин е много съвместим със съвременния свят. Искаше да промени световния ред , да убие долара и какво стана ? Уби Русия и си навлече омразата на цивилизования свят.

12

българин

преди 2 месеца

Всеки,който е залагал на примитивността и античовешкото,който е връщал обществото назад във времето,жестоко е унищожавал политическите си врагове,използвал е религията за спойка на политическите си редици,идва време да плаща сметката.Така и с дядо ви Ердоган.Той създаде партията си на основата на ислямската религия,и заложи на нея.Събра невежото и умствено изостанало население на турция.Но с простотия и крадливост, дълго време няма да управляваш.Ще сме свидетели на отмъщението на турския народ.

11

Ей футьо

преди 2 месеца

"До Истината 4 Нещо си се объркал .Лафа за тревата се отнася за руския ботуш" Руски ботуш в България няма след 1989. Само американски и германски.

10

Хахаха

преди 2 месеца

"До Анонимен 3 Как Путин е отказал да подкрепи Ердоган ? Турците изобщо не се интересуват от Путин. Интересуват се само от себе си. Путин два пъти отказа да посети Турция , защото го е страх. Ердоган е непредсказуем и като нищо може да го арестува"Ще го арестува и тогава земетресението в Турция ще бъде като песен в сравнение с това което ще се случи.

9

Я па ти..

преди 2 месеца

До Истината 4 Нещо си се объркал .Лафа за тревата се отнася за руския ботуш.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Предстои детронацията на султан Реджеб. Той е стар, уморен и несъвместим с модерния свят на ХХ век.

7

Питам

преди 2 месеца

До Анонимен 3 Как Путин е отказал да подкрепи Ердоган ? Турците изобщо не се интересуват от Путин. Интересуват се само от себе си. Путин два пъти отказа да посети Турция , защото го е страх. Ердоган е непредсказуем и като нищо може да го арестува.

6

Хахаха

преди 2 месеца

Ердоган е твърд лидер, но не е луд!Усеща, кога трябва да отпусне властта.Мисля, че при още едно изборно поражение си отива от политиката.Сега започва да замазва корупцията, за да си живее живота.Путин никога не е имал акъл и за 5 стотинки, пардон, това е много ... и за една копейка.

5

Хахаха

преди 2 месеца

"Последно, Ердоган диктатор ли е или не е? Довчера всяка новина относно него започваше с "диктаторът Ердоган", но днес пишете че е бил победен от опозицията в изборите"Много странни същества са ***. Ердоган диктатор, Путин диктатор а Натаняху...демократ?

4

Хаха

преди 2 месеца

Все Путин в устата на членовете на ЛГБТ и феновете на Сорос. Те са по безсилни от арабите срещу Израел дето викат свободна Палестина а де факти ръцете им са в задниците им.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Последно, Ердоган диктатор ли е или не е? Довчера всяка новина относно него започваше с "диктаторът Ердоган", но днес пишете че е бил победен от опозицията в изборите.

2

Истината

преди 2 месеца

Турците никога няма да се оправят защото ботуша на САЩ е в там. Дори могат да последват съдбата на Украйна в най-скоро време защото американците рани или късно ще задействат плана Кюрдистан. Където САЩ се намеси трева не никне. Питайте Украйна.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Ердоган хем иска да организира мирни преговори, хем се бори за званието "първенец по доставките на оръжия за бендеро-нацисткия киевски режим". При тази реалност Президентът Путин отказа да посети Турция и да подкрепи Ердоган.